Tuʻu fuaina o antiviruses

O lenei tusiga o le a talanoa e uiga i lomiga saoloto o antiviruses lauiloa, lea e talafeagai lelei mo le faʻaaogaina, puipuia o lau komepiuta mai faʻamaʻi ma togafitiga faʻafuaseʻi o faʻamaʻi pe a manaʻomia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e leai se faʻafefe o lau siaki masani, e mafai ona e faʻaaogaina le saolotoga o se laupepa lauiloa pe afai e te masalomia le i ai o faʻamalositino e aunoa ma le faatauina mai o se mea fou.

Tagai foi:

  • O le tupe sili ona totogi ma le free veteuses mo le Windows 10 (2016)
  • Best Free Antivirus
  • siaki luga ole siama

O se virus komepiuta o se polokalama poʻo se vaega o le code code lea e mafai ona faʻateleina, faʻafefiloi isi polokalame (faʻatinoina), faapea foi ma tufatufaina atu e aunoa ma le iloa e le tagata.

O auala autu o siama i luga o le komepiuta:

  • CD ma DVD disks
  • USB media (masini komepiuta)
  • Lotoifale o Eria ma Initaneti

O le gaioiga o siama komipiuta e leaga pea. E tusa lava pe le o faʻamaonia le faʻaleagaina o le tino e le siama, e ala i lona auai e faʻalavelaveina ai le faʻaogaina o polokalama, faʻapipiʻi avanoa i luga o le disability, faʻasese ai le tufatufa atu o mea tau komepiuta. E sili atu faʻamaʻi leaga e mafai ona faʻafefeteina faila ma faʻamatalaga o tagata, faʻalauteleina e fai ma sui o le tagata e ala i feʻau faʻasalalauga e-meli (spam), "gaoi" faʻamatalaga (upu faʻaulu) o tala o tagata. O le faʻataunuʻuina i siama e mafai ona oʻo i le faʻaleagaina atoatoa o le faʻaogaina o le tino poʻo le faʻaleagaina foi o meafaigaluega o le komepiuta. I le talafaasolosolo na i ai ni mataupu pe a faʻalavelaveina le galuega a faʻapotopotoga uma, e pei o malae vaalele, fale televise, e ala i le gaioiga o faʻamaʻi komepiuta. E i ai le faitau afe o siama komipiuta e taatele i le Initaneti.

E mafai ona maua se faʻamatalaga auiliili o mea leaga i totonu o le fomaʻi faʻamatalaga virus //www.kaspersky.com/wiset.

Antivirus

O le mea moni, e mafai ona finau e faapea o leaga komipiuta e afaina ai le faʻaogaina o le tino. E i ai se auala e puipuia ai mai lenei sasa? E i ai! Ina ia puipuia mai siama komepiuta, ua faia ai polokalame a le anti-virus ma o loʻo atiaʻe lelei. I le asō ua sili atu ma le selau sui sui o maketi mo polokalame antivirus. Matou te manatu o le sili ona lauiloa oi latou i le siosiomaga o tagata e faaaogaina:

  • Trendmicro
  • Kaspersky Anti-Virus
  • NANO
  • Dr. Upega
  • Avast
  • VirusBlokAda
  • Mcafee
  • Zillya
  • Nod32
  • Comodo
  • Avg
  • Faʻamatalaga
  • Avira
  • Panda

O le tele o polokalama antivirus e mafua mai i algorithms eseese mo le sailiga ma togafitiga o faʻamaʻi. Ae, e ui lava i le tele o ituaiga o faʻamalositiga, e leai se tasi oi latou o le a tuuina atu le 100% o le faʻamaonia o le puipuiga o komepiuta. I le tele o auala, e faʻalagolago i le faitau tusitusi o le tagata faʻaaoga.

I le taimi nei, o le tau o se afifi anti-virus mo le PC e tasi e tusa ma le 2,000 rubles. Ma, afai, i le tele o tausaga talu ai, o le tele o tagata gaosi oloa e fai ma sui ole taimi e le faʻaaogaina ai polokalame anti-virus, i le taimi nei, mo le tele o vaega, o le laisene mo le tasi komipiuta e aoga mo le tausaga e tasi.

Ioe, mo faalapotopotoga faapisinisi, o le faamaoni o faamatalaga e le gata o le aoga aoga, ae e masani foi ona taua tele le tamaoaiga. Ma mo lo latou malupuipuia, e tatau ai ona faʻaaoga polokalama tetele e puipuia ai faʻamaumauga, e aofia ai vailaʻau. Ae, pe talafeagai ea le totogi o le tausaga mo le faʻatautaia o le antivirus i luga o se fale PC, o le faaletonu e ono le oʻo i ai ni aʻafiaga ogaoga tau tamaoaiga?

Tuʻu fuaina o antiviruses

O le tele o tagata e gaosia le software, faʻatasi ai ma le totogiina o polokalama, o ni sui auai saoloto, o le autu autu o le faʻaitiitiga o seti o galuega. E le gata i lea, e tele mea e faʻaaoga mo se siaki tasi taimi, e aofia ai luga ole laina. O nisi nei o:

Kaspersky Anti-Virus

I le faaopoopo atu i faʻataʻitaʻiga o faʻamatalaga autu a le anti-virus faatasi ai ma se taimi faatapulaa o le aloaia, ua ofoina atu e le kamupani ia te oe le polokalama saoloto e aunoa ma se totogi, i luga o le upega tafaʻilagi aloaia //www.kaspersky.com/trials:

Kaspersky Virus Removal Tool - aoga mo le tasi le taimi komipiuta komepiuta, lea e togafitia ai le PC ua uma ona aafia, ae le maua ai le puipuiga moni i le taimi nei mai faʻamaʻi.

Kaspersky Rescue Disk - Ata o le disk ISO, ua mamanuina e toe faʻafoʻisia le PC pe a maeʻa faʻamaʻi, aveese le fuʻa mai le laulau ma isi fuafuaga.

Kaspersky Security Security - Se polokalame saoloto e vave siaki le komepiuta mo le i ai o se taufaʻatau, faʻapea foi le iloiloga o le tulaga o le saogalemu o le polokalama. Kaspersky Lab faʻaaoga le atinaʻe alualu i luma o Kaspersky Lab, ma o le a siakiina lau komepiuta mo siama fou ma taufaamatau. E tusa lava pe o loʻo faʻaaogaina se polokalama anti-virus i luga o lau komepiuta, o le aoga o le a siakiina e aunoa ma le faʻalavelaveina o le faʻaaogaina o lau talosaga ma aunoa ma le manaʻomia e faʻafitauli. E le gata i lea, aua e te mafaufau e uiga i feeseeseaiga ma isi faʻamalo-virus i le taimi e sii mai ai ma faʻapipiʻi Kaspersky Security Scan. A maeʻa le faʻatulagaga, e maua e Kaspersky Security Scan le avanoa i faʻamatalaga i aso uma o le faʻamaumauga o faʻamaʻi ma faʻafitauli.

Avast

O le upega tafaʻilagi //www.avast.ru/download-trial o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga o antiviruses. E le gata i lea, o loʻo ofoina atu e le kamupani le polokalama e aunoa ma se totogi:

Avast 8 Free Antivirus - Polokalame mo le puipuiga atoatoa o le polokalama mai polokalama leaga.

Avast! Taolotoga masini feaveaʻi - O se aoga e puipuia ai le telefoni mai osofaiga leaga, ma fesoasoani ai foi e iloa se mea na leiloa pe gaoia, aʻo lafi mai tagata gaoi. O le polokalama e aofia ai: se faamama mo valaau mai ma savali, se lisi uliuli o fesoʻotaʻiga ma se galuega o le siakiina o auala, lea o le a fesoasoani e le sili atu i le tapulaʻa mo le masina.

Nod32

I le faaopoopo atu i lomiga faʻataʻitaʻiga o oloa autu //www.esetnod32.ru/home/, e mafai foi ona e faʻaaoga polokalama e leai se totogi:

ESET Online Scanner //www.esetnod32.ru/support/scanner/ o se meafaigaluega e aunoa ma le manaomia e faʻapipiʻi masini komepiuta i le tele o tagata suʻesuʻe - Internet Explorer, Chrome, Netscape, Safari, Firefox, Opera, ma isi. . ESET Online Scanner ua fausia i luga o tekinolosi o le suʻesuʻeina faʻamaonia o mea taufaamataʻu e leʻi faʻaaliaina muamua ma le taufaʻamataʻu o le Atamai Sense®, faʻapea foi ma faʻamaumauga o saini nei. O le scanner o le a faʻatagaina oe e faʻatautaia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o mea masalosalo taʻitasi, nisi masini, faila poʻo faila.

ESETNOD32 Smart Security 4.2 - fofo-anti-virus mo le puipuiga aupito maualuga o tagata faaaoga mai mea taufaamatau i luga o le Initaneti. O le lelei o lenei oloa o le faʻamaonia saʻo lea o mea uma na faʻapipiʻiina ma faʻamaonia e le i iloa muamua. Le faʻaaogaina o le oloa e te manaʻomia e maua ai se ki saoloto.

LiveCD ESET NOD32 - faʻapipiʻi le polokalama e toe faʻafoʻi le faiga faʻaogaina.

ESET SysInspector 32bit / 64bit - mea aoga e siaki ai le maualuga o le puipuiga o mea

O loʻo gaosia e le kamupanī faʻaaoga eletise eseese e aveese ai Trojans.ttp://www.esetnod32.ru/download/utilities/trojan_remover/

Dr.Web

O loʻo tuʻuina atu e le kamupani aso e 30 aso o antiviruses.

//download.drweb.com/demoreq/?lng=ru.

E le gata i lea, i luga o le 'upega tafaʻilagi o le ae mauaina ai oloa maua fua, e pei o le:

Dr.Web CureIt! ® - se faʻaaogaina togafitiga e leai se totogi e vave siaki ai lau komepiuta, ma, i le mea e tupu i le iloa o mea leaga, o togafitiga. O le lelei o lenei oloa o:

  • O se faʻafanua fou e suʻeina ai ata e mafai ona faʻatautaia ai masini komepiuta komepiuta i se tulaga tele-faʻaaogaina, e faʻaaoga ai mea lelei uma o tele-core systems.
  • Faʻateleina le faʻateleina o le faʻamaoniga.
  • O le taua tele o le faʻaleleia o talosaga e toetoe lava a faʻaitiitia ai le lamatiaga o le BSOD scan ("mata lanumoana o le oti").
  • Rootkit search module.
  • Faʻatulagaina le faʻaogaina o le tagata.
  • O le tele o ituaiga faʻatautaia o komipiuta komepiuta (vaega faʻasolosolo, manatua, mea faʻaola).
  • Lisiina fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le taimi o le faʻaogaina o polokalama
  • Le galuega o le taofiina o le tino pe a uma ona suʻeina.
  • Suʻe i le BIOS komipiuta mo "bio-whales" leaga - polokalame e afaina ai PC BIOS.
  • Faʻatonuina o le faʻaogaina o faʻamaʻi.
  • Malosiaga e faʻafaigofie ai faʻamaumauga maualalo laʻititi e vaʻaia.

Dr.Web® LiveCD - ata e toe faʻafoʻi ai le PC pe a uma ona faʻamaʻi. O le a le gata ina faʻamamaina le PC mai faila mama ma masalosalo masalosalo, ae fesoasoani foi e faʻasaoina faʻamatalaga taua i luga o le faʻasalalauga faʻatagaina poʻo se isi komepiuta.

Dr.Web® LiveUSB - o se mea e mafai ai le toe faʻaleleia o faʻalavelave faʻafuaseʻi mai le 'eletise USB.

Dr.Web Link Checkers - faʻaopoopoga faʻaopoopoga e siaki ai itulau uepi ma faila na sii mai le Initaneti. A maeʻa ona faʻapipiʻi le masini mo le tele o browsers, e pei o Opera, Firefox, Safari, Internet Explorer ,, Chrome, o loʻo galue i luga o le Upega Tafaʻilagi a le lalolagi o le a sili atu ona malupuipuia.

Dr.Web Scanners //vms.drweb.com/online/?lng=en e mafai ai ona e siaki ni sootaga masalomia poʻo faila mo siama.

Avira

O loʻo tuʻuina atu e le kamupani le faʻasalalauga e aunoa ma se totogi o antiviruses:

Avira Free Antivirus //www.avira.com/en/download/product/avira-free-antivirus o se oloa ua faamoemoeina na maua ai le faatuatuaga o tagata faaaoga i le lalolagi atoa. E ui e poloka e le scanner system ituaiga uma o siama, o le meafaigaluega e fausia i totonu e puipui ai faamatalaga patino a le tagata, e aofia ai le faufautua o le puipuiga o le uelefea.

Taolotoga saogalemu i luga ole tau - Mac computers e sili ona lauiloa ma o loʻo avea pea ma faʻalauiloa faifaipea mo faʻamaʻi. Avira Free Mac Security e taofia ai i le taimi moni le ulu atu i ni taufaamatau fou, e aofia ai siama, i totonu o le polokalama. E faʻamautinoa ai foʻi le saogalemu o le faʻaogaina o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, e le aofia ai le fesiitaiga i isi tagata faaaoga polokalama leaga e aunoa ma le silafia e le tagata.

Avira Free Android Security - se talosaga e leai se totogi e puipuia ai faʻamatalaga atamai. Tuʻuina atu foi le telefoni feaveaʻi, nofoaga e siaki ai. Avira Free Android Security o loʻo i ai se seti o mea faigaluega atoatoa e poloka ai le avanoa, lea o le a fesoasoani e fuafua ai le nofoaga o le tele o le telefoni ma poloka ai le manaʻoga ma feʻau. O le a mafai ona e teuina au lava faʻamatalaga pe a leiloloa le gaogao pe gaoia, e pei o le lokaina o le telefoni, natia ana faʻamatalaga, tuʻuina atu ni faʻamatalaga faapitoa i le tagata e mauaina. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e vaʻaia faʻamalo uma ia faʻamaumauga ma tulaga.

Mcafee

E mafai ona e faʻaaogaina faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga o antiviruses.

//home.mcafee.com/store/free-antivirus-trials.

I le faaopoopo atu i lenei mea, o loʻo tuʻuina mai ai faʻamatalaga faʻavaomalo saoloto:

McAfee Security Scan Plus - o se aoga mo le mauaina o se komepiuta mo le i ai o le puipuiga faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le fuafuaina o lona tulaga galue ma le maua o faʻamatalaga. O le polokalama o le a faʻatagaina ai oe e faʻamata vave le taufaʻamataʻu o loʻo faʻaalia ai le PC, ma tuʻuina atu foʻi i le tagata faʻapitoa ia fautuaga mo le foia o faafitauli. Ua maua e McAfee Security Scan Plus ia malware ma masini e le o manaʻomia i polokalama o loʻo i ai ma modula o loʻo faʻatinoina e nei faiga. E le gata i lea, e siakiina le faʻasologa o le talafaasolopito ma kuki. Faʻatagaina oe e faʻavasegaina le taimi o siaki.

Faufautua i le Nofoaga - faʻaopoopoga i le masini, faia fautuaga e uiga i le malupuipuia o nofoaga ao le i matamataina i latou ma le mafai ona maua ia nofoaga saogalemu. O le tikeri o le nofoaga e tofia e faʻavae i luga o faʻamaumauga a le McAfee. E le aoina e le polokalama faʻamatalaga e mafai ai e oe ona iloa.

E mafai ona e faʻaaogaina le Igilisi gagana:

McAfee® Tech Siaki - o se aoga mo le siakiina o le tulaga faʻainisinia o se komepiuta, faʻamaonia ai masini faʻapipiʻi ma meafaigaluega. Tuuina atu le gafatia e faailoa ai faafitauli i le faatulagaga o le faiga, fesoʻotaiga, masini komepiuta, masini telefoni ma faʻapipiʻi polokalama

McAfee Labs Stinger - Polokalame autasi mo le sailia ma le aveeseina o siama - o se mea faigaluega mo le togafitia o se polokalame ua pisia.

Comodo

O le kamupani, i le faaopoopo atu i faʻataʻitaʻiga o antiviruses //comodorus.ru/home, o loʻo maua ai oloa maua fua:

Faʻamaumauga faila i le initaneti poʻo le webpage

Comodo Ice Dragon Internet Browser - O lenei faʻavavega faʻavaomalo lautele na fausiaina i le faavae o Mozilla Firefox. O le 'upega tafailagi e matua fetaui lelei ma plug-ins Firefox ma faʻaopoopoga, faʻapipiʻiina le saolotoga ma le faʻatinoina o Firefox faʻatasi ma le saogalemu tulaga ese o le Comodo.

Comodo Dragon Internet Browser - suʻesuʻeina, e aofia ai se isi vaega o le saogalemu. O loʻo i ai i le suʻesuʻega mea lelei nei:

  • Tulaga maualuga o le faʻamatalaga i le initoneti
  • Faʻafanua faigofie faigofie
  • Tulaga maualuga o le mautu ma itiiti le faʻaaogaina o le mafaufau
  • Faʻaali natia faʻatasi ma le faʻasaina o kuki
  • Faʻaaogaina

Comodo Antivirus //comodorus.ru/free_versions/detal/comodo_free/2 - puipuiga faavae mo le sailia ma le aveeseina o mea leaga ma le aafia o mea laiti komepiuta.

  • Vaega o lenei antivirus:
  • Tetee, taofia ma le aveeseina o siama
  • Faʻaaliga vave o faila masalomia
  • Malware Prevention
  • Sandbox Technology ™
  • Puipuiga o ao
  • Scan Scheduler
  • Puipuiga o le Real Time

Comodo firewall - Faʻasalalauga e maua ai puipuiga lelei o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

  • O loʻo i ai vaega nei:
  • Puipui lau komepiuta mai osofaʻiga i Initaneti
  • Faʻatautaia polokalama faʻapipiʻi
  • Puipuia Malware Installation
  • SandboxTechnology ™
  • Whitelisting e fuafua ai nofoaga mautu.
  • O le tele o tulaga faʻapolofesa
  • Faʻasalaga faʻapitoa ma matala
  • Faiaoga faʻamafanafana anapogi.

Comodo Security Internet //comodorus.ru/free_versions/detal/comodo_free/8 puipuiga saoloto faʻamalama lautele mo le faʻaogaina o le polokalama.

  • O loʻo iai vaega nei:
  • Malosiaga puipuia e puipuia ai mai siama, anufe ma isi taufaamatau.
  • Anti-Spyware mo le sailia ma le aveeseina o le spyware.
  • Anti-Rootkit e iloa ma aveese rootkits i lau komepiuta.
  • Puipuiga o Bot: poloka poloka faʻapipiʻi o PC i totonu o atigipusa.
  • Anti-Malware mo le faʻaleagaina o faiga ma polokalama leaga.
  • SandboxTechnology ™
  • Palola
  • Kiosisi Mama: Siosiomaga Mamao
  • COMODO Autorun Analyzer: Autorun Analyzer
  • COMODO Cleaning Essentials: O se seti meafaigaluega atoatoa mo le suʻesuʻeina ma le siakiina o le polokalama.
  • COMODO Killswitch: meafaigaluega e siakiina ai polokalama.
  • Scan Scheduler

Faʻamaumauga o le faʻamamaina o Comodo - seti o eletise mo le faʻamamaina o polokalama faʻapipiʻi. O le aoga tele a le CCE o se scanner mamana o siama ma isi tulafono leaga. O le aoga e faʻavae i luga o tekinolosi Killswitch - o se mea faigaluega faʻapitoa mo suʻesuʻega ma le mataʻituina o le tino.

Comodo System Utilities - Faʻaaogaina le polokalama komone e faʻamamaina faila, fufulu le resitala o le polokalama, ma faʻasologa o polokalama le saʻo e tapeina e faʻaaoga ai se algorithm tulaga ese mai Comodo: Safe Delete ™.

Comodo Cloud Scanner - auaunaga i le initaneti i luga o le initaneti e iloa ai siama, polokalame leaga ma leaga, faʻamaumauga a le resitala ma auala natia i luga o se PC. I lenei faʻauigaga e leai se fesoʻotaʻiga a Rusia.

Comite autasi - e mafai ai ona e faʻaogaina le tele o komepiuta i totonu o se nofoaga malupuipuia mo fefaʻasoaaiga o faila, talanoa i au lava talanoaga, ma isi.

Comodo BackUp Free 5GB - o se polokalama mamana e fesoasoani i le tagata faʻaoga e puipuia faʻamatalaga taua mai le faʻaleagaina poʻo le leiloa. I le resitalaina o se teugatupe e leai se totogi, o le a mafai ona e teuina malu kopi o faila taua i se fale teu malu.

Avg

//www.avg.com/ru-ru/home-small-office-security - iinei o le a e maua ai tala e tolu sefulu aso o antiviruses, e mafai foi ona e faʻaaogaina lomiga saoloto o polokalama:

AVG AntiVirus FREE 2013 - polokalame mo le sailia ma le faʻaaogaina o siama ma faʻamalosi - faʻamalosia ma faigofie-faʻaaoga puipuiga e faʻamautinoa ai le mautu o le galue ma faʻalauteleina le PC.

AVG RescueCD - O se seevae faʻamaʻi o le a mafai ai e oe ona toe faʻafoisia vave le faiga i le tulaga o le toilalo. Faʻaavanoa i ni faʻaliliuga se lua mo CD ma le USB.

AVG Secure Search - O se aoga e saili ma le saogalemu ma matamata i totonu o le Initaneti. AVG Secure Search e lapatai atu i taumafaiga e faʻaaoga itulau faʻapitoa matautia, faʻamaonia le malupuipuia o faʻamatalaga patino ma le komepiuta. E siaki le itulau aʻo leʻi tatalaina. E le gata i lea, o le AVG DoNotTrack e toe faʻafoisia lau pule i le le faalauaiteleina - e mafai ai e oe ona maua luga o upega tafaʻilagi o loʻo aoina faʻamatalaga e uiga i au 'upega tafaʻilagi, ma tuʻuina atu ia te oe le avanoa e faʻasa ai a latou taga.

VirusBlokAda

O faʻamatalaga o faʻamatalaga o antiviruses ma polokalama saoloto e avanoa i luga o le upega tafaʻilagi //www.anti-virus.by/download/products/:

Vba32 AntiRootkit - o se faʻaaogaina e faʻamaonia ai se komepiuta mo le i ai o faʻalavelave faʻafuaseʻi e tupu pe a oʻo mai polokalama leaga i le tino, lea e mafai ai ona iloa ma poloka poloka uma ua maeʻa ona faʻaaoga ma le le iloa o loʻo i ai i totonu o le polokalama.

Vaaiga iloga o Vba32 AntiRootkit:

  • leai se faʻapipiʻi manaʻomia;
  • e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma soʻo se afifi anti-virus ua faʻapipiʻi i lau komepiuta;
  • faʻaaoga se algorithm tulaga ese mo le fuafuaina o faila mama;
  • tausia faamaumauga i le setete o le faiga;
  • faiga faamamaina ma le mafai ona faʻaaogaina se gagana tusitusi;

Vba32check - Scanner scanner, ua mamanuina e pei o se seti o meafaigaluega e fesoasoani i le tagata faaaoga i le togafitiga o faʻamaʻi viral.

Vba32 Rescue image - O lenei oloa e maua ai le gafatia e le gata ina poloka ma aveese siama i luga o lau komepiuta, ae ia toe foi foi faila i le USB.

Faʻapitoa o le Vba32 Laveaʻi:

  • taimi maualalo maualalo ata;
  • fetuutuunai matala;
  • free carrier mode;
  • faʻapipiʻi faʻasalalauga faʻapitoa;
  • lagolago mo le faʻafouina o le scanner scanner ma faʻamaumauga;
  • faasaoina le ata i le USB-drive;

NANO

//www.nanoav.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=78&lang=en - o iinei e mafai ona e sii maia le atoatoaga o le NANO Anti-Virus mo le saoloto, lea o le a puipuia malu ai lau PC mai ituaiga eseese o siama.

Le lelei o lenei afifi:

  • Faʻaleleia atili le suʻesuʻeina o fefaʻatauaiga o meli.
  • O se galuega ua faaopoopoina i tulaga e mafai ai ona e aloese mai le faaaogaina o le maa pe a fai mea e fuafuaina ile komepiuta.

Faʻamatalaga

Пройдя по ссылке: //www.agnitum.ru/products/spam-terrier/index.php вы можете скачать пробные версии антивирусных пакетов. Кроме этого компания представляет бесплатные утилиты:

Spam Terrier - утилита для защиты почтового ящика от спама, которая легко встраивается в интерфейс почтовой программы. Agnitum Spam Terrier - мощный, самообучаемый инструмент против спама, встраиваемый в наиболее известные почтовые программы, позволяющий автоматически отфильтровывать незапрашиваемую корреспонденцию.

Основные технологии программы:

самообучающийся анти-спам модуль на основе Байесовского классификатора;

  • надстройка в интерфейс почтовых программ;
  • черный и белый списки содержимого;

Panda

Пробные версии антивируса доступны по ссылке

//www.pandasecurity.com/russia/homeusers/

Помимо них вы можете использовать:

Онлайн сканер - Iloilo lau PC mo siama i luga o le initaneti.

Panda USB Vaccine - Panda ole free antivirus solution.

Zillya

O loʻo tuʻuina atu e le kamupani ni faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻapiiina mo le saʻolotoga i luga o le laiga aloaia //zillya.ua/ru/produkty-katalog-antivirusnykh-program-zillya, faʻapea foʻi ma lomiga saoloto o meafaigaluega antivirus:

Zillya Antivirus - polokalama anti-virus faʻatasi ai ma le faʻaoga faʻafesoʻotaʻi e puipuia ai lau PC home

Zillya ola - faʻafofo mo le toe amataina o le faʻatinoina o le tino pe a uma ona faʻaleagaina e ala i siama. E le gata i lea, o loʻo i ai se aoga mo USB-masini - LiveUSB .

Zillya Internet Control -o se mea e faʻasaina ai le faʻaogaina o le Initaneti i isi tagata faʻaoga komepiuta. O lenei oloa e fautuaina mo matua. E maua ai se avanoa e puipuia ai tamaiti mai le le lelei o le aafiaga o le Initaneti.

Zillya Scanner - se polokalame mo le mauaina o se komepiuta mo siama, lea e le manaʻomia ai le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta.

Trendmicro

//www.trendmicro.com.ru/downloads/index.html - o lenei fesoʻotaʻiga o le a ave oe i faʻataʻitaʻiga a le kamupanī faʻataʻitaʻiga. E iai foʻi i luga o le 'upega tafaʻilagi le avanoa e avanoa ai polokalame:

Talosaga fale Upega tafaʻi mataʻituina le komepiuta - TrendMicro ™ auaunaga mo le sailia ma le aveeseina o siama ma isi tusi talosaga. Ina ia iloa le taufaamatau, o lenei auaunaga e faʻaaogaina ai le tulaga o le TrendMicro Smart Protection Network ™. O le polokalame e mafai ai ona e vave iloa mai le taufaamatau, e tusa lava pe o iai ma le setete o se isi fofo anti-virus i luga o lau komepiuta.

Leoleo Puipui 3.0 - O se fofo e puipuia mai faasaga i osofaʻiga "zero-level", faapea foi ma tulafono leaga a Java Java, faatasi ai ma le fesoasoani o le faaleleia atili o auiliiliga ma tekinolosi.

RUBotted 2.0 - polokalame mo le faʻamaonia tumau o se komepiuta mo mea taufaamatau ma le faatinoina o gaoioiga masalomia e fesoʻotaʻi ma suauu - faila leaga e mafai ai e le tagata e le iloa ona faʻaaogaina le faiga e isi vaega. I le faailoaina o se gasegase mafai ona maua, ua faailoa mai e RUBotted ma aveeseina e ala ile House call.

Faʻamalo lenei mea - TrendMicro Hijack O lenei aoga, avanoa mo le siiina mai Source Forge, tuʻuina atu se lipoti auiliili i le setete o le faila ma le resitala, faʻatagaina oe e aveese mea e leʻi faʻaaogaina mai lau komepiuta.

I le taimi nei, o le maketi mo masini software e maua ai le tele o oloa e fuafua i le foia o le tele o galuega. O le tau masani o se tasi afifi e eseese i le va o 2,000 rubles. Ae, talu ai o le tele o nei polokalama o loʻo i ai se vaitau o laisene e tapulaʻa i le tasi tausaga o le faʻaaogaina, o le latou faʻatau e puipuia ai faʻamaumauga ma faiga i luga o se PC, i le mea e tele lava ina maua ai e le aufaitau le tele o faʻamatalaga, e le aoga. I le isi itu, o loʻo iai foi polokalame telefoni feaveaʻi ma mea aoga i le maketi. Ma, e ui lava, i a latou galuega tauave, e sili atu ona faatapulaaina pe a faatusatusa i totogi totogi, o le tuufaatasiga o nisi oi latou o le a faatagaina ai oe e faatulaga le tapulaa maualuga mo lau komepiuta.