Pale Moon 28.3.1

Pale Moon o se lauiloa iloga, faʻalauiloa o le tele o Mozilla Firefox 2013 faʻataʻitaʻiga. O loʻo faʻavae tonu lava i luga o le tui o le afi o Gecko-Goanna, lea e mafai ona iloagofie ai le faʻaoga ma faʻaoga. I ni nai tausaga ua mavae, na ia vavaeeseina ai o ia mai le lauiloa Firefox, lea na amata amataina le atinaʻe o le Australis, ma tumau pea i le foliga tutusa. Sei o tatou vaʻavaʻai i mea o loʻo ofoina atu e Pale Moon i ona tagata faʻaoga.

Amata Galuega Amata

O le lisi fou o lenei masini komepiuta e leai se aoga, ae atonu e sui ai le itulau amata. O loʻo i ai se numera tele o nofoaga lauiloa, vaevaeina i vaega masani: vaega o lau 'upega tafaʻilagi, fesoʻotaʻiga lautele, i-meli, auaunaga aoga ma faʻailoga infotainment. O le lisi atoa lava e lautele ma e mafai ona e vaʻaia i ai i le taʻalo i lalo o le itulau.

Lelei mo PC vaivai

Pale Moon ua avea ma taitai i luga o le initaneti mo komepiuta vaivai ma matutua. E le faʻasalaga i le gland, ona o lea e aoga lelei ai i luga o masini le lelei. O lona eseesega tele lea mai Firefox, lea ua faʻalautele ma faʻalauteleina lona gafatia, ma i le taimi lava e tasi, o manaʻoga mo punaoa a le PC.

E pei ona mafai ona vaaia i le sikolasipi i lalo, o loʻo i ai pea le masini masini i luga o le 20+, aʻo Mozilla ua pasia le laina 60. E mafua mai i le maualalo o fesoʻotaʻiga ma tekinolosi o le taimi, o lenei masini komepiuta e galue lelei i PC tuai, komipiuta ma upega tafaʻilagi.

E ui lava i lona faʻamatalaga, e maua e Pale Moon le faʻafouina o faʻamatalaga mo le puipuiga ma faʻataʻitaʻiga pusa e pei o le ESR ES.

I le taimi muamua, na fausia le Pale Moon i le avea ai o se fale e sili ona lelei ile fausia o Firefox, ma o loʻo faʻaauau pea ona tausisia e le atinaʻe lenei manatu. O lenei o le afi o le Goanna o loʻo agai pea i luma ma mamao ese mai le uluai Gecko, o le taʻiala o le faʻaogaina o vaega o le upega tafaʻilagi, lea e nafa ma le saoasaoa o le galuega, ua suia. Aemaise lava, o loʻo i ai le lagolagosua mo le tele o tagata faʻaonaponei fou, faʻaleleia atili le faʻaleleia lelei, aveesea nisi o mea e faʻaaogaina eletise.

Lagolago mo lomiga o OS lata mai

O le masini e fesiligia e le mafai ona taʻua o cross-platform, pei o Firefox. O lomiga aupito lata mai o Pale Moon e le o lagolagoina e Windows XP, lea, e ui i lea, e le taofia ai tagata faaaoga lenei OS mai le faʻaaogaina o faamaumauga o le polokalama. O le mea lautele, na faia lenei mea e faʻanofo ai le polokalama - o le teenaina o se masini faagaioia ua matua tele na te fiafia e faateleina le gaosiga.

Fesoasoani a le NPAPI

I le taimi nei, o le tele o tagata sailiili ua lafoaia le lagolago mo le NPAPI, ma ua manatu o se polokalama le tumau ma le le saogalemu. Afai e manaʻomia e le tagata faʻapitoa ona galue ma le masini i luga o lenei tulaga, e mafai ona ia faʻaaogaina le Pale Moon - o loʻo mafai pea ona galue ma mea faitino e faʻavae i luga o le NPAPI, ma o le a le teena e le au atinaʻe lenei lagolago mo le taimi nei.

Faʻatasiina o faʻamatalaga o tagata

O lea la, o masini taitasi uma e iai se malulu puipuia o le malulu o loʻo i ai faʻamaumauga a tagata. E fesoasoani i le malupuipuia teu o au tusipese, faʻaupuga, tala faasolopito, pepa-auto, faʻamau tatala ma nisi mea. I le lumanaʻi, o le tagata faʻaaoga ua resitaraina "Pale Moon Sync", o le a mafai ona avanoa i nei mea uma e ala i le taina i totonu o se isi Pale Moon.

Upega Tafaʻilagi

O le 'upega tafailagi o loʻo i ai se seti tele o mea e gaosia ai le aufaʻatasi, faʻafetai i le au faipisinisi e mafai ona tamoe, tofotofo ma faʻaleleia a latou tulafono.

E oʻo lava ile amataga o le a mafai ona faʻasalalau i latou i le galuega o meafaigaluega, pe a manaʻomia, faʻaaogaina foi le gagana Rusia mai Firefox, lea e tutusa le seti o tagata atiaeina.

Faʻamatalaga tumaoti

O le tele o tagata faʻapitoa e iloa le i ai o le Incognito (private) mode, lea e le mafai ona laveaʻiina ai le vasega o le surfing i luga o le Initaneti vagana ai le sii mai o faila ma fatu tusi. I le Pale Moon, o lenei tulaga, ioe, o loʻo i ai foi. E mafai ona e faitau atili e uiga i le faamalama faalilolilo i totonu o le sikikopuga i lalo.

Lagolago autu

O le mamanu masani o le mamanu e foliga manaia ae le o aso nei. E mafai ona suia lenei mea e ala i le faʻapipiʻiina o autu o le a faʻaalia ai foliga vaaia o le polokalama. Talu ai le Pale Moon e le lagolagoina ni faʻaopoopoga faʻaopoopo mo Firefox, e ofo atu e le au atinaʻe e download uma add-ons mai le latou lava 'upega tafaʻilagi.

E lava autu mo le mamanu - o loʻo i ai uma le malamalama ma le lanu, ma le mamanu o filifiliga. Ua faʻapipiʻiina i le auala lava e tasi e peiseai na faia mai le itulau Firefox faaopoopo-addite.

Faʻaopoopoga le lagolago

O lenei tulaga e tutusa lelei lava ma autu - o tagata fatu o Pale Moon o loʻo i ai a latou lava lisi faʻamaumauga o mea sili ona taua ma talafeagai e mafai ona filifilia ma faʻapipiʻi mai le latou 'upega tafaʻilagi.

Pe a faatusatusa i mea e ofoina mai e Firefox, e itiiti lava le eseese, ae o mea e sili ona aoga e aoina iinei, e pei o se afaina faalauaitele, faailoga tusi, mea e teu ai le tabs, mode o le po, ma isi.

Fesuiai i le va o polotini suʻesuʻe

I le itu taumatau o le pusa o le palakalafa i Pale Moon o loʻo i ai se nofoaga suʻesuʻe e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fai i se talosaga ma vave ona fesuiai i le va o masini suʻesuʻe mai nofoaga eseese. E matua faigofie lava lenei mea ona e faʻaumatia ai le manaʻomia e muamua alu i le itulau autu ma suʻe se fanua e ulufale ai i se talosaga. E mafai ona e filifili e le gata i robots sailiiliga i le lalolagi, ae faʻapea foi afi suʻesuʻe i totonu o le tasi nofoaga, mo se faataitaiga, i le Google Play.

E le gata i lea, ua valaʻaulia le tagata faʻapitoa e faʻapipiʻi nisi masini suʻesuʻe e ala i le siiina mai oi latou mai le ofisa aloaia o Pale Moon, e ala i le faʻatusatusaina o autu poʻo faʻaopoopoga. I le lumanaʻi, o le a faʻatautaia ia masini suʻesuʻeina i la latou pule faitalia.

Faʻaalia le lisi o lisi lisi

O le mafai ona faʻaaogaina le taofiofi, lea e mafai ona mitamita, ae le o tagata uma. A tele se numera o nusipepa e faʻaaoga e le tagata faʻaaoga, e faigata ona faʻatautaia. Meafaigaluega "Lisi o afaina uma" e mafai ai e oe ona matamata i ata o nofoaga avanoa ma maua ai le mea e manaʻo i ai e ala i le saʻiliʻiliga o totonu.

Ala saogalemu

Afai e te feagai ma faafitauli ma le mautu o le masini, e mafai ona toe amataina i se tulaga saogalemu. I le taimi lea, o le a faʻaaogaina uma le faʻaaogaina o taʻiala, autu ma faʻaopoopoga (filifiliga "Faaauau i le Ala Lelei").

I le avea ai ma se auala sili atu ma sili atu ona mataʻutia, ua valaʻaulia le tagata faʻaaoga e faʻaaogaina mea nei:

  • Talo uma mea faaopoopo, e aofia ai autu, plugins ma faʻaopoopoga;
  • Toe faʻafouina le faʻaogaina o auupega ma faʻataʻitaʻiga;
  • Aveese uma tusi tusi sei vagana ai kopi kopi;
  • Toe faʻafoʻatoa tulaga faʻaaoga tagata uma i tulaga faʻataʻatia;
  • Toe faʻafoʻi masini suʻesuʻe e faʻagata.

Faʻasaʻo le mea e te manaʻo e toe faʻafoʻi, ma kiliki "Faia Suiga ma Toe Toe Faʻatasi".

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • Faʻaititia le manatuaina o le mafaufau;
  • Fesoʻotaiga ma lomiga faʻaonapo nei o uepisaite;
  • Se numera tele o faatulagaga mo le lelei o le siakiina o masini;
  • Auala Toe Faaleleia ("Ala Lelei");
  • Fesoasoani a le NPAPI.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Faʻafeteʻaiga ma le Firefox Add-ons;
  • Le lava le lagolagosua mo Windows XP, e amata i le ata 27;
  • Masalo ono ono tulaʻi pe a taina le vitio.

Pale Moon e le mafai ona faitauina i totonu o tagata suʻesuʻe mo le faʻaaogaina tele. Na ia maua lona faʻailoga i le va o tagata faigaluega o loʻo faigaluega i PC vaivai ma le komepiuta poʻo le faʻaaogaina o nisi o plugins NPAPI. Mo se tagata faʻaonapo nei, o le gafatia o se upega tafaʻilagi o le a le lava, o lea e sili ai le tilotilo atu i isi tagata lauiloa.

E leai se Rusia e ala i le le mafai ona totogi, o le mea lea oi latou o loʻo faʻapipiʻiina e mafai ona faʻaaogaina le faʻaPeretania poʻo le suʻeina o le gagana i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, tatala i Pale Moon ma, faʻaaogaina faatonuga mai le itulau lea na sii mai ai le faila, suia le gagana i le masini.

Faʻasaʻo le Pale Moon mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Mozilla Firefox Browser Session Manager O fea oi ai le Mozilla Firefox browser cache Linux browsers Mozilla firefox

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Pale Moon o se masini e faʻavae i le amataga o Mozilla Firefox ma o loʻo tausia pea lana fesoʻotaʻiga tuai, faʻapea foʻi ma le tele o mea. E televave le saoasaoa ma le faʻamalosiaga mo komepiuta vaivai.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7
Category: Faʻasalalauga Windows
Faʻapupula: Moonchild Productions
Tau: Faʻatau
Toa: 38 MB
Gagana: Igilisi
Version: 28.3.1