Ata pue album 3.04

Photo Album o se polokalama faigofie o lona igoa o loʻo faʻamatalaina lona faamoemoega. Fausia e se tasi o le fale e fausia ma ofo atu i tagata faaaoga se vaega itiiti o mea faigaluega ma meafaigaluega e mafai ona aoga i le fatuina o se galuega faigofie. Sei o tatou iloiloina lenei sui i nisi auiliiliga.

Poloketi faʻavae

"Photo Album" e maua ai na o poloketi matamata i lana lava tagata taalo. O lenei mea e molimauina e le galuega e ofoina atu e fatufatu ma teu ai lau lava album. E mafai ona avea ma numera e le faʻatapulaaina, ma latou tatalaina i luga o le lisi o lisi. O le faaletonu o se tasi faʻataʻitaʻiga mo le toe iloiloga.

E mafai e tagata faʻapitoa ona faʻailoa le poloketi e ala i soʻo se igoa ma seti se faʻaupuga, lea e le talafeagai mo tagata uma. E faʻaopoopo faʻatasi le fati, ona faʻasaʻo lea o le parakalafa i le lisi lava lea e tasi o loʻo lafoina ai ata. Faamolemole ia matau o faila fou o le a faasaoina i le lava pusa e tasi o le faailoga.

Faʻaopoopoina o Ata

O ata e faʻapipiʻi pe a uma ona faia le album. O lenei gaioiga e faia e ala i le sailiga ma le siiina mai o ata i le taimi e tasi o loʻo maua. O loʻo faʻaalia o ni ata, ma o le faasologa o le toe foʻi mai e le mafai ona suia i soo se auala; e amata le toe taʻavale mai le ata muamua na utaina.

Toe gaosia

O le polokalama ei ai sana lava ata pue. Fesuiai i le va oi latou i le kilikiina o le ki. "Lisi". E le toe faia e le tagata taʻavale soʻo se galuega, e leai se suiga faʻavae pe.

I le lisi lisi, faʻamaonia le taua o le autoscroll, ina ia aua le fesuiaʻi ma le lima ia ata.

O le tele o ata e setiina lima e le tagata faʻaaogaina. I le taimi muamua, latou te maua le uluai fofo, ma e na o ata tetele lava e aofia ai. E le gata i lea, e tolu ituaiga faʻavasegaga faʻaalia e filifilia i le lisi autu.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Rusia ua faapipiiina;
  • Lagolago le numera o faʻasologa o ata.

Faʻafitauli

  • "Photo Album" e le lagolagoina e le tagata e faia le galuega;
  • Toʻititi meafaigaluega ma foliga.

"Photo Album" o se polokalame e sili ona feteenai, talu ai ona e le mafai ona taʻua o lona tulaga galue atoatoa. O nei lava gaioiga e faia e le tagata vaai ata. I lenei sui, ua na o le galuega o le faasaoina o galuega faatino, lea e na o le na o se pusa lava e toe fai ma ata o loo i luga o le komepiuta.

EasyAlbum SMRecorder SmillaEnlargerger Faʻailoga o le fai oloa o le Wedding

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PhotoAlbum o se polokalama faigofie lea e mafai ai e le tagata faʻapitoa ona faʻasolosolo le toe faafoʻiina o ata, faʻasaoina i le tasi pusa ma seti se faʻamatalaga avanoa. O le toe maua o le avanoa e na o le polokalama lenei.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: D.Matveev
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.04