Fausia VK stickers

E le tele tagata e iloa, ae i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte, faʻaopoopo i le avanoa e faʻatau ai ma faʻaaogaina mea taua faapitoa - tagata faʻamau, e mafai foi ona e faia oe lava ia. Ae ui i lea, o le faʻaalia o le moni moni o le fatuina o sitaili, o le tele o tagata e faʻaaogaina o le a matua le fiafia, aua o le pulega e matua faʻamapulaʻaina nei avanoa ona o nisi o aʻafiaga.

Fausia VK stickers

O le taimi lava lea e tatau ona maitauina, ae e te lei alu saʻo i le iuga o le itu faʻapitoa o le mataupu e uiga i le tuʻuina o fasi pepa i luga o le VK.com, e taua le faʻamautuina o tulafono manino, i le tausisia atoatoa o mea e mafai ona tuʻuina atu lau au palota i le faleoloa. Aemaise lava, o le lisi o ia tulafono e mafai ona aofia ai:

  • o ata taitasi e tatau ona i ai se iugafono e leai ma e le itiiti ifo ma le 512 pika lautele ma tutusa le maualuga (512 × 512);
  • o le pito i tua o ata e tatau ona matuā manino ma vaʻaia lelei i le vaega autu o le ata;
  • o faila faila taʻitasi e tatau ona faʻaola i le png format;
  • o ata uma o loʻo aofia i totonu o le faʻamaufaʻailogaina e tatau ona naʻo le puletaofia ma e tatau ona tausisia manaoga masani o loʻo faʻatulagaina mo le faʻasalaga.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i isi vaega saʻo e fesoʻotaʻi ma le faagasologa o le fatuina o se seti o fasi pepa mo VK, atonu i se nofoaga faapitoa na faia e le pulega.

E mafai e le tasi ona faʻamoemoe mo le manuia o le lolomiina o tagata taʻavale pe a fai o tagata fai mea e pei o le manatu o le fatuina.

Faʻasalalau lautele tagata Palota VKontakte

  1. Alu i le sui VK aloaia "Tagata taʻavale VKontakte" i lalo o le sootaga tutusa.
  2. Faʻasaga i lalo i le fanua. "Fautuaga Talafou" ma tuʻuina atu i luga o tagata palota e lima o loʻo galulue o se ituaiga o faila.
  3. Faauma le savali i ni tusitusiga e faʻamatala ai lou manaʻo e fatu se seti atoatoa, lea e tatau ona alu mulimuli ane i le faleoloa o tagata taʻavale i luga o le 'upega tafaʻilagi.

E le gata i lea, e tele auala e mafai ai ona atiaʻe.

  1. Ole a faʻafesoʻotaʻi oe e le pulega o le nuʻu ua taʻua e faʻamaonia le galulue faʻatasi, faʻamaonia le tele o mea faʻapitoa ma itu. E le gata i lea, o le faagasologa o talanoaga o le a faʻaalia ai le faagasologa o le mauaina o au fasi pepa pe a maeʻa lomia.
  2. O le a teena au palota mo soʻo se mafuaʻaga, o se taunuuga o le ae maua ai se faʻamatalaga. E mafai foi ona e le maua se faʻamatalaga pe afai o le teenaina mai le fesoʻotaʻiga ua e tuʻuina mai.

Ua maeʻa nei metotia aloaia. Ae peitai, afai e te le o faamalieina i le iuga, e mafai lava ona e taumafai e ala i le ofoina atu o le seti o tagata taʻavale i luga o isi fesoʻotaiga faʻafesootai poʻo le faʻafoega o isi faʻaopoopoga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona maua tagata taʻavale saoloto VKontakte

I le faaopoopo atu i mea uma, e tatau ona maitauina afai e te manao e faʻaoga au fasi pepa i luga o le upega tafaʻilagi, ona na o le pau lea o le auala sili ona faafaigofie o le lafoina lea oi latou o ata masani. O le mea moni, o lenei faagasologa e tele naua mea sese, ae, o le faigata o le lolomiina o tagata VK i le faleoloa, o nisi taimi o le pau lea o le fofo faigofie i le faafitauli.