VMware poʻo VirtualBox: mea e te filifilia

MPSIGSTUB.EXE o loʻo tu mo le Microsoft Malware Protection Signature Stub, ma o se vaega o le polokalama o le Security Security Essentials. E masani lava, o le tagata faʻaaoga e faʻafefiloi i lenei faila pe afai e talafeagai le faʻafouina ma le faʻalelei o faʻamaumauga o lenei antivirus. Le isi, mafaufau po o le a le faagasologa.

Faʻamaumauga autu

O le faagasologa e aliali mai i le lisi o le Task Manager i le taimi o le faʻapipiʻiina o Mea Taua Taua ma le faʻatinoina o le faʻamatalaga. O le mea lea, e faigata ona vaʻaia.

Faʻamatalaga o le nofoaga

Tulei le ki "Amata" i le faletusi ma i le fanua "Saili polokalama ma faila" matou ulufale "MPSIGSTUB.EXE". O se taunuuga o le sailiga, o se laina e aliali mai ma le tusiga "MPSIGSTUB". Kiliki i luga ma le kuki saʻo ma kiliki i luga o le lisi e aliali mai. "Lisi o le Nofoaga".

O le lisi lea o loʻo tatala ai le mea suʻesuʻe.

O le ala atoa i le faila faila o loʻo mulimuli mai.

C: Windows System32 mpsigstub.exe

E mafai foi ona i ai le faila i le teutusi "Mpam-feX64"fuafuaina e faʻafouina tulaga taua o le saogalemu.

Faamoemoe

MPSIGSTUB.EXE o se tusi talosaga e amataina ai le faagasologa o le toe faʻafouina o se faʻamaloiloina mai le Microsoft. Le matamata i faʻamatalaga faila i totonu o se foliga "System32" kiliki i luga ma le kuki saʻo ma kiliki "Meatotino".

O le faamalama meatotino a le MPSIGSTUB.EXE e tatalaina.

I le lisi Saini Saini e mafai ona e vaʻaia o le MPSIGSTUB.EXE o loʻo i ai se saini numera mai le Microsoft Corporation, faʻamaonia lona moni.

Amata ma le faʻamaeʻaina

O lenei faagasologa e amataina pe a toe faʻafouina le Security Essentials ma e otometi lava ona maeʻa pe a maeʻa.

Faitau atili: Faʻafouina ma le faʻalelei mea autu o le Security Security Essentials

Fesuiaiga mama

E masani lava, o poloketi polokalame e puipuia i lalo o lenei faagasologa.

    Ma o se faila e leaga pe afai:

  • Faʻaalia i le Task Manager mo se taimi umi;
  • E leʻi faʻamaonia numera;
  • O le nofoaga e ese mai i luga.

Ina ia faʻaitiitia le faʻafefe, e mafai ona e faʻaaogaina le aoga lauiloa Dr.Web CureIt.

E pei ona faaalia i le iloiloga, o le auai o le MPSIGSTUB.EXE i totonu o le polokalama e mafua ona o le i ai o le Microsoft antivirus Essentials antivirus. I le taimi lava e tasi, o le faagasologa e mafai ona suia e le polokalame faakomepiuta, lea e faigofie ona iloa ma faʻaitiitia e ala i le suʻesuʻeina ma faʻaaogaina tatau.