AeroAdmin 4.4.2918

O le faʻatinoga o poloketi tetele mo le fausiaina, faʻaleleia poʻo isi mea faʻapitoa e amata i le faʻatulagaga o se fuafuaga mo tupe alu o loʻo sosoʻo mai mo manaoga eseese. E sili atu ona faigofie le faia o se faʻatusatusaga i polokalama faʻapitoa e ofoina atu mea uma e ono manaʻomia i le faagasologa o lenei faagasologa, i se faaopoopoga, o le a latou fesoasoani i le faʻafaigofieina ma fesuiaʻi faʻamatalaga.

WinAvers

O le taulaiga o lenei polokalame e faʻatatau i paketi mo le fausiaina. Ae ui i lea, e mafai ona e faia se laulau mo soʻo se poloketi, e tatau lava ona e lafoaia nisi o galuega e fausia, e le manaʻomia. WinAvers e faʻatagaina oe e teuina se numera e le faʻatapulaaina o galuega faatino ma galulue faatasi ma nisi i le taimi e tasi. O le faʻamatalaga o loʻo i ai se meafaigaluega e suʻe ai ma faʻaleleia e fesoasoani i le galuega.

Faʻalogo lelei i le faavae o tusi tusi. O le polokalame e aofia ai faʻamaumauga o loʻo teuina i totonu ma faʻaalia i luga o laulau faʻavae. Alu i le lisi faʻanoanoa, lea o loʻo i ai se lisi o faʻamaumauga o loʻo i ai. Soo se tasi oi latou e mafai ona lolomi vave pe a uma ona tatala. O le faʻataʻitaʻiga o WinAvers e avanoa mo le saoloto i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia, ae ia faʻamaeʻa le galuega o le ae maua e faʻatau ai le faʻatoaga atoa.

Faʻaola WinAvers

AvanSMETA

AvanSMETA ofoina atu se seti o meafaigaluega e fai ai ni fua faatatau mo le fausiaina poʻo le toe faʻaleleia o galuega. O lenei sui e ese mai i isi auʻiliʻiliga auiliili ma galuega, lumanaʻi lumanaʻi ma fuafuaga o galuega. Faatasi ai ma le fesoasoani a le taulaitu, o le tagata faʻaaoga e fatuina se mea fou, faʻaopoopo potu, palama, faʻaloʻo, fola ma faʻafeiloaʻi i ai.

O le tusiaina o se tusi faamaonia o le maeʻa, o le a fesoasoani i taimi uma ia nofouta i tau ma le alualu i luma i le poloketi. A maeʻa faʻasalaga taʻitasi, o le polokalama e faʻamatalaina suiga i se laulau faʻatasi ai ma fefaʻatauaiga o tinoitupe, pe a mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻatautaia le tulaga o lana paketi Faʻaaogā se mea na saunia poʻo le faia o lau lava lisi o meafaitino ina ia le faʻaalu le tele o taimi e siaki ai tau i le lumanaʻi.

Faʻalogo AvanSMETA

Cors Smeta

Kors Smeta o le polokalama sili ona faigofie ma sili ona malamalama i mea uma oi luga o la matou lisi. E mafai ai e oe ona vave fausia se galuega faatino, faaopoopo galuega, faʻamaonia mea talafeagai. O loʻo i ai se seti o pepa tuʻufaʻatasia e suʻesuʻeina i se isi faamalama.

A uma ona faʻatau le faʻatoaga, faʻafeiloaʻi i le tusitala. O lenei masini komepiuta e laveaiina ai manoa taitasi, ona faʻapipiʻiina lea ma fai ai laulau faʻavasegaina. Ma le isi, o le avanoa e galulue ai ma faleteuoloa. Ae ao lei faatauina, matou te fautuaina le siiina mai o le demo demo ina ia mafai ai ona suʻesuʻe le auiliiliga o le polokalama.

Download Kors Smeta

WinSmeta

O le sui mulimuli o la matou lisi o WinSmeta. O tagata fou e vave fautuaina e faamasani i latou lava i mamanu ua fausia, e talafeagai foi mo le uluaʻi masani i foliga o le polokalama. O gaioiga uma e faia i le tasi faamalama, naʻo oe e manaʻomia le fesuiaiga i le va o faʻamau i le pito i lalo ole potu faigaluega.

Na faʻapipiʻi e le au atinaʻe faʻamatalaga faʻasologa o fuainumera i laulau eseese. O loʻo i totonu o le faamalama ma meatotino o le faʻatusatusaga. O loʻo faʻaalia ai siata, o fefaʻatauaiga uma tau tupe ma faʻamatalaga faaopoopo e uiga i le galuega ua maeʻa. A maeʻa le faʻatulagaina o le poloketi, faʻamautinoa uma vaega talafeagai i totonu o ana meatotino. O se faʻataʻitaʻiga o WinSmet o loʻo avanoa mo le siiina mai i le 'upega tafaʻilagi aloaia.

Tikiake WinSmeta

I totonu o lenei tusiga, ua matou filifilia se polokalama faʻapitoa mo oe, o le galuega autu o le faʻatusatusa lea. Ae o meafaigaluega ma foliga talafeagai e mafai ona maua i isi pisinisi faʻalautele faapisinisi.

Vaʻai foi: Polokalame mo pisinisi