Fausia se faʻavaa mo imeli

"Meafaigaluega" Valaʻauina mea o loʻo i luga o le Pusa Faʻamatalaga Pisinisi i le faiga faʻaagaga Windows. O lenei faʻaoga e faʻaaogaina e oso vave ai i le manaʻoga manaʻomia. Ona o le lē mafai, ua le o iai, o lea e tatau ai ona e faia ma fetuunai oe lava ia. E le gata i lea, matou te fia talanoaina auiliili le faʻatinoga o lenei faiga i komepiuta o lo o taʻavale Windows 7.

Fausia se meafaigaluega i le Windows 7

E lua auala mo le faaopoopoina o ata autu i le faʻailoga vave. O metotia taitasi o le a sili ona fetaui mo tagata eseese, o lea ia tatou mafaufau ia i latou taitoatasi, ma ua uma ona e filifilia le mea silisili.

Metotia 1: Faʻaopopo e ala i Taskbar

E mafai ona e filifilia ma le lima ia mea e fai i Toolbar i le nofoaga ua faʻamaonia e ala i le faaopoopo i ai e ala i le Taskbar (le 'olo o loʻo i ai le "Amata"). O lenei faiga e faia i ni nai kiliki:

  1. Faʻasatau-saʻo i le avanoa avanoa i le faletusi o le galuega ma tatala le pusa lata ane "Loka Taskbar".
  2. Toe kiliki ma togi le mea. "Paneli".
  3. Filifili le laina manaʻomia ma kiliki i luga ma le LMB e faʻagaoioia le faʻaaliga.
  4. O lenei o elemene uma ua faʻamaonia o loʻo faʻaalia i le Taskbar.
  5. Faalua-kiliki le faamau vali, mo se faataitaiga, i luga o le faamau. "Papamaa"e faʻalautele mea uma ma vave faʻalauiloa le lisi o loʻo manaʻomia.

Ae mo le soloia o se mea faitino na fausia, ua faʻatinoina e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻasilima-i luga o le aitema ma filifili "Tapuni le Toolbar".
  2. Faitau le faʻamaumauga ma kiliki "Lelei".

O lenei ua e iloa le auala e galue ai i ni mea faʻavave faʻavave e faʻaaogaina ai tulaga i totonu o le faʻailoga galuega. Ae ui i lea, o lenei auala e mafai ai e oe ona toe faia ia gaioiga taitasi pe afai e te manaʻomia e faʻaopoopo ni sili atu ma le tasi le laulau. E mafai ona e faʻagaoioia uma i latou i le taimi e tasi i se isi metotia.

Metotia 2: Faaopopo e ala i le "Paepae Pule"

Ua uma ona faʻamaonia i luga atu o lenei filifiliga o le a mafai ai ona faʻatautaia vave le galuega. E na o le tagata e faaaogaina na te faia ia laasaga:

  1. Tatala le lisi "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Faatasi ai ma ata uma, saili "Tasbarbar ma le Amata Menu".
  3. Alu i le lisi "Pupuni o meafaigaluega".
  4. Siaki le pusa i autafa o mea e manaʻomia, ona kiliki lea "Faaaoga".
  5. O nei mea uma ua filifilia o le a faʻaalia i le Taskbar.

Toe Faʻafoʻi Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga

"Talosaga vave" poʻo le Faʻamatalaga Faʻamatalaga o se tasi lea o meafaitino Toolbar, ae o lona tulaga tulaga ese o le faʻaaogaina e le tagata lava ia o ia faʻaopoopoga talosaga e tatau ona ia lauiloa, ma e le o faʻatulagaina le laulau e ala i le le mafai. O le mea lea, i le tulaga o manaʻoga e toe faʻaleleia pe toe faʻafouina, o le a manaʻomia ona e faia taga nei:

  1. Faʻasani-saʻo i luga o le faʻailoga o le galuega ma aveese.
  2. Vaʻai loa "Paneli" ma fatu se mea fou.
  3. I totonu o le fanua "Faila" ulufale i le ala% appdata% Microsoft Internet Explorer Quick Launchona kiliki ai lea "Filifili le Faila".
  4. O le a faʻaalia i lalo le faʻamaufaʻailoga tutusa. E tumau pea e tuʻuina atu ai lona foliga lelei.
  5. Kiliki i luga ma kiliki le pusa. "Faaali Saini" ma "Faaali le ulutala".
  6. Nai lo le tuai ona tusia, o le a faʻapuʻupuʻu alalaupapa, lea e mafai ona e tape pe faʻaopopo i ai mea fou e ala i le faʻaaogaina o ala pupuu.

O faatonuga mo le fausiaina o paneta ma meafaigaluega faʻapipiʻi i le Windows 7 o loʻo faamatalaina ai na o se vaega o fegalegaleaiga talafeagai ma le Taskbar. O le ae maua se faʻamatalaga auiliili o mea uma i isi a matou mea i sootaga nei.

Tagai foi:
Suʻe Taskbar i le Windows 7
Lanu Fesuiaiga Taskbar i le Windows 7
Faʻapipiʻi le Taskbar i le Windows 7