Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Google Play Market i luga o le atamai a Meizu

O le faʻaolaina o le tino o se faiga e faʻaola ai le malosi lea e faʻaaogaina i le komepiuta, e ui lava e mafai ona faʻaaogaina i komepiuta. A e fesuiai i ai, o faʻamatalaga e uiga i le setete o le faʻaogaina o le polokalama ma faʻamaumauga o loʻo faamaumauina i luga o le masini komepiuta, ae le o totonu o le RAM, pe a tupu i le moe. Sei o matou taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona faʻagaoioia le faʻamaʻaloga i luga o se PC o loʻo taʻavale i le Windows 10.

Faʻaolaina i le Windows 10

E tusa lava po o le a le aoga o le auala faaola faaola tatou te mafaufau i ai i le taimi nei, o le faiga faʻaogaina e leai se auala manino e faʻaaogaina ai - e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻamafanafanaga poʻo le faatonu resitala, ona eli ai lea i totonu "Taimi". Seʻio tatou iloilo atili auiliiliga o gaioiga e manaʻomia ona faʻatino ina ia mafai ai ona faʻataunuʻuina ma tuʻuina atu avanoa talafeagai mo le suiga i totonu.

Manatua: Afai o loʻo faʻapipiʻi lau suauʻu i luga o SSD, e lelei tele le le mafai ona faʻaaoga pe faʻaaogaina le faʻaoga o le meli - ona o le toe faʻasolo pea o le tele o faʻamaumauga, o le a faʻapuupuuina ai le ola o le taʻavale malo.

Laasaga 1: Faʻasalalau Faʻasologa

O le mea lea, ina ia mafai ona alu i totonu o le faletalimalo, e tatau ona faatoa amataina. E mafai ona faia lenei mea i ni auala se lua.

"Poloaiga Poloaiga"

  1. Taumafai "Poloaiga Poloaiga" e fai ma sui o le pule. Ina ia faia lenei mea, kiliki-i luga o le lisi "Amata" (po o le "VA + X" luga o le komepiuta) ma filifili mea talafeagai.
  2. Ulufale le poloaiga i lalo ma kiliki "UI" mo lona faʻatinoga.

    powercfg -i luga

  3. O le a mafai ona faʻatagaina.

    Manatua: Afai e tatau ona tape le ala o loʻo fesiligia, o mea uma lava e tutusa "Laina o poloaiga"tamoe e avea ma pule, ulufale i powercfg -h ma kiliki "UI".

    Vaʻai foi: Le tamoe i le "Poloaiga Lisi" mo le pule i le Windows 10

Ofisa Resitala

  1. Valaau le faamalama Taumafai (ki "FAʻAVAE + I"), ulufale i le poloaiga lea, ona kiliki lea "UI" poʻo "Lelei".

    faʻatonutonu

  2. I le faamalama e tatala Ofisa Resitala mulimuli i le ala i lalo pe na ona kopiina ("FMT + C"), faapipii i le pusa o le tuatusi ("FMT + V") ma kiliki "UI".

    Computer HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Control Power

  3. I le lisi o faila o loʻo aofia ai i le lisi tulimanu, saili "HibernateE le mafai" ma tatala e ala i le faaluaina o le kiliki i le itu taumatau agavale (LMB).
  4. Suia le tau o le DWORD, faʻamaʻoti i totonu o le fanua "Taua" numera 1, ona lolomiina lea "Lelei".
  5. O le a mafai ona faʻatagaina.

    Manatua: Ina ia faʻamaonia le faʻamaʻi, pe afai e manaʻomia, i le "Suiga DWORD" ulufale i se numera i le "Tauleʻa" laufanua 0 ma faʻamaonia suiga e ala i le kilikiina o le ki "Lelei".


  6. Vaʻai foi: Faʻalēaogā Resitara Resitara ile Windows 10 OS

    Po o fea lava o metotia na faʻatulagaina i luga, e te le faʻamalosia le faiga o le mana faaola tatou te mafaufau ai, ia mautinoa e toe amataina lau PC pe a maeʻa nei faatinoga.

Laasaga 2: Seti

Afai e te manaʻo e le gata ina e ulu atu i totonu o lau komepiuta po o lau komepiuta i le sulu, ae ia faʻamalosia foi "ia auina" pe a mavae le taimi o le le gaoioi, e pei ona tupu i le lauulu pe o le taimi o le moe, o le a manaʻomia isi faʻalapotopotoga.

  1. Tatala i luga "Filifiliga" Windows 10 - ia faia lenei mea, kiliki i luga o le komepiuta "FAʻAVAE + I" pe faʻaaoga le faʻamalo e faʻalauiloa ai i le lisi "Amata".
  2. Skip i le vaega "Faiga".
  3. Le isi, filifili le laupepa "Le mana ma le moe".
  4. Kiliki i le sooga "Filifiliga Maualuga Maualuga".
  5. I le faamalama e tatala "Tuuina atu o malosiaga" mulimuli i le sootaga "Faatuina o se Fuafuaga Mana"e feagai ma le tulaga o loʻo galue ai nei (o le igoa o le malosi, makaina i se maka).
  6. Ona filifili lea "Suiga suiga faʻaopoopo eletise".
  7. I totonu o le pusa o le talanoaga o le a tatala, faʻafeiloaʻi faʻalautele le lisi "Moe" ma "Faʻailogaina mulimuli ane". I le fanua e faʻafeagai ma le mea "Setete (min.)" faʻamaʻoti le taimi manaʻomia (i minute), a maeʻa (pe a leai se gaioiga) o le komepiuta poʻo le komepiuta o le a alu i totonu o le fale.
  8. Kiliki "Faaaoga" ma "Lelei"mo au suiga e aoga.
  9. Mai lenei taimi i luga, o le faiga le aoga o le a alu i totonu o le falemai pe a maeʻa le taimi na e faʻamaonia.

Laasaga 3: Faʻaopoopoina o le Pātene

O taga o loʻo taʻua i luga e le gata ina faʻagaoioia ai le faʻaogaina o le malosi, ae faʻapea foi i se tulaga patino e faʻaaoga ai le masini. Afai e te manaʻo e mafai e oe lava ona ulu atu i le PC i totonu o le falemaʻi, e pei ona mafai ona faia i le tapunia, toe amata ma le moe, o le a manaʻomia lou eli laitiiti atili i le eletise.

  1. Toe fai laasaga # 1-5 o loʻo faʻamatalaina i le vaega muamua o le tusiga, ae i le faamalama "Tuuina atu o malosiaga" sisi i le vaega "Gaoioiga o le Button Mana"tuʻuina i le itu.
  2. Kiliki i le sooga "Suia o mea e leʻo maua nei".
  3. Siaki le atigipusa i tafatafa o le aitema gaosi. "Faʻaavanoa o le faʻamoemoe".
  4. Kiliki le ki "Faasaoina Suiga".
  5. Mai lenei taimi i luga, o le a mafai ona e ulufale i lau komepiuta po o le komepiuta i se faiga faaola faaola, soo se taimi e te manaʻo ai, lea o le a tatou talanoaina mulimuli ane.

Laasaga 4: Faʻaliliuga i le Tatalaina

Mo le tuʻuina o le PC i le faʻaogaina o le sulufaʻi malosi, o le a manaʻomia ona e faia toetoe lava o laasaga e tasi e pei o le tapunia i lalo poʻo le toe faʻaleleia: valaau le lisi "Amata"tulei le faamau "Taofi" ma filifili mea "Faʻailogaina"lea na matou faaopoopo i lenei lisi i le sitepu muamua.

Faaiuga

O lenei ua e iloa le auala e mafai ai e le faʻamaʻaloga i luga o se komepiuta po o se mea komepiuta ona faʻaogaina le Windows 10, faʻapea foi ma le auala e faʻaopopo ai le mafai e sui ai i lenei faiga mai le lisi "Taofi". Faamoemoe o lenei tusiga laitiiti na aoga mo oe.