O se filifiliga o taʻaloga e leai se totogi mo tagata e lesitala ile PS Plus ma le Xbox Live Gold ia Mati 2019

Sony ma Microsoft ua ofoina atu auaunaga tau saofaga i le aufaasoalaina o tau fou mo Mati 2019. O le aga masani o le tufatufaina o taaloga e le o faʻauʻuina, ae o tagata atinaʻe o faʻamafanafanaga o loʻo faia ni suiga i le faasologa o tufatufaga o galuega faatino saoloto. O le mea lea, mai le masina fou, o le a musu Sony e tuʻuina atu ni taaloga mo le taaloga PlayStation 3 ma PS Vita. I le isi itu, o loʻo umia e le Xbox Live Gold faʻapitoa e mafai ona fuafua i le mauaina o galuega mo le Mea fou ma le 360.

O le anotusi

  • Taʻaloga tauva mo Xbox Live Gold subscribers
    • Time Adventure Time: Pirates of the Enchiridion
    • Laʻau vs. Zombies: Garden Warfare 2
    • Star Wars Republic Commando
    • Metal Gear Faʻaolaina: Totogi
  • Taʻaloga tauva mo PS Plus tagata faʻatau
    • Valaau o le Tiute: Modern Warmastered
    • Le molimau

Taʻaloga tauva mo Xbox Live Gold subscribers

Ia Mati, o le a maua e tagata o le a totogiina le Xbox Live Gold 4 taʻaloga, e lua o le a pau i le Xbox One, ma le 2 isi i le Xbox 360.

Time Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

Time Adventure: O Pirates of the Enchiridion plot e toetoe lava a tutusa ma le peʻa lauiloa

Mai Mati 1 e oʻo i Mati 31, o le a taumafai ai le au taaalo e fai se taʻavale osofaʻiga i le atulaulau o le taʻaloga lauiloa o le Adventure Time: Pirates of the Enchiridion. E faatalitali tagata taalo i se faigamalaga tele i le atunuʻu Ooo, lea na faʻaalia i faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le taʻaloga o se faʻafefiloi o elemene pāpā ma taua faʻavae i le faiga o le Iapani RPGs. O amio taʻitasi i lalo o le faʻatonuga a le tagata taalo e iai tulaga faʻapitoa faʻapitoa, ma faʻapitoa o tomai e mafai ona sili atu ona aoga i le tau faasaga i le vevesi o fauna ma le masani a bandyugans. O loʻo avanoa le poloketi mo le Xbox One platform.

Laʻau vs. Zombies: Garden Warfare 2

Laʻau vs. Zombies: O le Garden Warfare 2 e sili mo tagata fiafia i le fatufatuaʻi ma le tulaga ese.

Mai Mati 16 e oʻo atu i le aso 15 o Aperila, o le a maua ai e Xbox Live Gold subscribers le avanoa i le taaloga Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. O le vaega lona lua o le lauiloa lauiloa o le fefinauaiga o zombies ma laau na siitia ese mai le taʻaloga masani, o le ofoina atu o tagata faʻapitoa i luga o le initaneti. E tatau ona e ave se tasi o itu taua ma fusi oe lava i pusi o le ofutau, pepa vevela, pe nofo i le nofoa faataavalevale o le fulufulu e tau ai le tagata tetee. O le maualuga o tulaga o taua ma se faiga manaia o le alualu i luma e tosina atu i le toatele o tagata e fiafia i tagata faatosina ma le masani ai. O le a tufatufa le taaloga mo le Xbox One.

Star Wars Republic Commando

Lagona se vaega o le Star Wars universe i Star Wars Republic Commando

Mai Mati 1 e oʻo atu i le aso 15 o Mati, o le tasi o le Star Wars Republic Commando fana na tuʻuina atu i le Star Wars universe o le a avanoa mo le saoloto i le Xbox 360 platform. E tatau ona e faia le tofi o se fitafita elisi o le Malo ma alu i tua o le fili e faia le sabotage ma faia misiona faalilolilo. O le fuafuaga o le taaloga e aafia ai mea na tutupu na tutupu i le taimi lava e tasi ma le vaega lona lua o le faʻatagaina o ata tifaga.

Metal Gear Faʻaolaina: Totogi

Metal Gear Faʻaolaina: Faʻamasalaga - mo pagota o le tele o soʻo ma ponesi

O le taaloga mulimuli i le lisi o le a avea ma le vevesi o le Metal Gear Rising: O le faʻasalaga taufaasese. O le tufatufaina saoloto e faia mai le aso 16 o Mati i le aso 31 o Mati i luga o le Xbox 360. O le lauiloa lauiloa ua suia ai lona masani masani o le faʻatautaia o masini ma na ofoina atu se taʻaloga malosi i fusuaga, dodgo, oso oso ma lima-lima, lea e mafai ai e le katana ona tipi se robot oloʻo. Na manatu le au taaalo le vaega fou o le Metal Gear o se faataitaiga lelei i le faasologa.

Taʻaloga tauva mo PS Plus tagata faʻatau

Mati mo le PS Plus tagata o le a latou aumaia na o le 2 ia saolotoga mo le PlayStation 4. O le le lava o taaloga mo PS Vita ma le PS3 o le a aafia ai foi tagata e ona lelei le aso nei, ona o le tele o galuega faatino e mafai ona faʻataʻitaʻiina i luga o taʻavale tuai mo le leai o se mea e tele.

Valaau o le Tiute: Modern Warmastered

Valaʻau o le Tiute: Modern Warmastered, e ui lava o se toe lolomi, ae ui i lea, o loʻo tumau pea le faʻaaogaina o ana taʻaloga mamanu

Mai le aso 5 o Mati, o le a mafai ai e tagata o le PS Plus ona suʻeina le Valaʻau o le Tiute: Modern Warmastered. O lenei taʻaloga o se kopi o le taʻutaʻua lauiloa 2007. Na faʻaaogaina e le au atinaʻe ni mea fou fou, sa galue i luga o le tomai faʻapitoa, na toso maualuga le tulaga maualuga i tulaga faʻaonapo nei ma maua ai se tulaga lelei mo le fou fou o faʻamafanafanaga. Valaau o le Tiute tumau faamaoni i le faiga: oi luma oi matou o se tagata fanafana malosi ma se tala matagofie ma se faaaliga vaaia matagofie.

Le molimau

Le Molimau - o se taaloga e fuafua e foia le mea lilo o le atulaulau, e le faatagaina ai le malologa mo se minute

O le lua free free mai le aso 5 o Mati o le a avea ma taaloga taʻavale o le Molimau. O lenei poloketi o le a faʻafeiloaʻi ai taʻaalo i se motu mamao, e tumu i le tele o tala ma mea lilo. O le taaloga o le a le taitai atu ai se tagata taalo i le lima i luga o le fasi fanua, ae o le a tuuina atu le saolotoga atoatoa mo avanoa tatala ma pasi paso. O loʻo i ai i le Molimau se faʻailoga manaia matagofie ma se mamanu leo ​​matagofie, lea e mautinoa e aioi atu i le au taaalo o loʻo mananaʻo e faʻafefiloi i latou lava i se siosiomaga o le fealofani ma le paleni o mafaufau.

PS Plus tagata faʻasalalau o loʻo faʻamoemoe o le a faʻalauteleina e Sony le numera o taʻaloga saoloto i lima i masina fou, ma o loʻo tulimatai atu tagata o Xbox Live Gold i le tulaʻi mai o ni oloa fou i luga oa latou laulau e fiafia i ai. Taʻaloga e ono saoloto mai ia Mati atonu e le foliga mai o se faʻaalia o le limafoaʻi maoae, ae o taaloga e tuʻuina atu i le filifiliga o le a mafai ona tosina ai tagata taaalo mo le tele o itula o taʻaloga fiafia.