Faʻalogoina Instagram Videos i Lau Telefoni

E toʻatele tagata talitonu e talitonu o le mea sili ona leaga o le Instagram o le le mafai ona maua ni ata ma vitio, pe a tatou talanoa e uiga i tulaga masani o lenei fesoʻotaʻiga lautele. Ae peitai, e mafai ona faia lenei mea i le fesoasoani mai o fofo faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa na faia e le aufaʻatasi, ma o le aso nei o le a tatou faʻaalia pe faʻapefea ona faʻaogaina ia ata e teu ai le vitio i le telefoni.

Faʻafei mai ata mai Instagram

E pei ona e iloa, o le toʻatele o tagata faʻaoga Instagram e fesoʻotaʻi ma lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai la latou masini feaveaʻi - smartphones and tablets running Android and / or iOS. O filifiliga mo le siiina o vitio i le siosiomaga o nei faiga faʻavae e eseese lava, ae o loʻo i ai foi se tali lautele. O le isi, matou te suʻeina auʻiliʻili i mea taʻitasi avanoa, ae tatou amata i le lautele.

Manatua: E leai se metotia o loʻo talanoaina i lenei tusiga e mafai ai e oe ona sii vitio mai tala tapuni i le Instagram, e tusa lava pe e te lesitalaina.

Tali faʻavaomalo: Telegram-bot

E tasi lava le ala e faʻapipiʻi ai vitio mai le Instagram, lea e fetaui lelei i luga o le iPhone ma le Android smartphones, ma e mafai foi ona faʻaaogaina i luga o papa. O mea uma e tatau ia te oe ma aʻu ona faʻaaogaina, o le auai lea o le avefeʻau Telegram lauiloa, e maua uma i le IOS ma le Android. I le isi itu, matou te liliu atu i se tasi o le tele o vavaega o loʻo faʻaogaina i totonu o lenei talosaga. O le gaoioiga algorithm e faapenei:


Tagaʻi foʻi: Faʻatonu le Telegram i luga o Android ma iOS

  1. Afai e leʻi faʻapipiʻiina telefoni i luga o lau telefoni poo lau laupepa, faia lenei mea e ala i le faasino i faatonuga o loʻo i luga, ona e ulufale ai lea pe resitala faʻatasi.
  2. Amata Instagram ma suʻe se faʻamatalaga i totonu o le vitio e te manaʻo e sii i lau telefoni. Tapomi le ki i le pito i luga taumatau ma faʻaaoga le "Kopi le Fesootaiga".
  3. O lenei toe toe amataina le avefeau vave ma paʻi atu i le laina sailiili i luga aʻe o le lisi talatalanoaga e faʻaaoga ai. Ulufale i lalo le igoa bot i lalo ma filifili le tali tutusa (Instagram Saver, o loʻo faʻaalia i le ataata i lalo) i le lomiga e alu i le faʻaaliga matala.

    @socialsaverbot

  4. Tapu le tusi "Amata" e faʻagaoioia ai le mafai e auina atu poloaiga i le bot (poʻo le "Toe amata", pe afai na e masani ona faʻaaogaina le pulu). Afai e talafeagai, faʻaaoga le ki "Rusia"ia suia le gagana faʻasaga i le talafeagai.

    Nofoaga paʻi lima "Savali" ma taofiofi seia oʻo i luga o le faʻalauiloa o le lisi. I totonu, filifili le aitema Pasili ona auina atu lea o se savali o aofia ai le sootaga na kopi muamua i le upega tafailagi lautele.
  5. Toeitiiti lava o le vitio mai le lolomiga o le a lafoina i le talatalanoaga. Faʻafesoʻotai mo le download ma le faʻamuamua, ona i luga o le ellipsis o loʻo i le tulimanu pito i luga. I le lisi o mea avanoa, filifili "Faʻasao i le Faʻatonu" ma, afai e tupu lenei mea mo le taimi muamua, tuʻuina atu le faatagaga a le avefeʻau e faʻaoga i le teuina o faʻamaumauga.


    Faatali seia maeʻa le viliina o le vitio, a maeʻa ona e mauaina i totonu o le mafaufau o le masini feaveaʻi.


  6. I le iloiloina pe mafai faapefea ona e siiina ata vitio masani i luga o telefoni Android ma iOS, sei o tatou agai i luma i le aoaoina o auala e tulaga ese mo nei taʻiala taʻutaʻua.

Android

E ui i le mea moni o tagata atiaeina o le Instagram e faasaina le siiina o ata ma vitio mai isi lomiga a tagata, Google Play Market ei ai ni nai talosaga e sii mai ai e mafai ona taulimaina lenei galuega. I le taimi lava e tasi, e ese uma mai le tasi i le isi - e ala i mamanu mamanu ma le faiga o le taʻaloga (tusi taʻavale poʻo le aunoa). E le gata i lea, o le a tatou iloiloina naʻo le toʻalua oi latou, ae mo le malamalama i le mataupu aoao lautele o le a lava lea.

Metotia 1: Faʻaaogaina

O se faʻaoga faigofie mo le faʻapipiʻiina o ata ma vitio mai Instagram, o se faʻataʻitaʻiga lelei mo le faʻaalia o le toetoe lava o tali tutusa tutusa.

Download Instg Download i le Google Play Store

  1. Faʻatonu le talosaga, ona faʻataʻamilo lea. I le faamalama pop-up, ia tuʻuina atu lau faʻatagaga e maua ai faʻamaumauga multimedia i le masini.
  2. Kopi le sootaga i le lomiga mai le vitio mai le Instagram i le auala tutusa e pei ona matou faia i le parakalafa lona lua o le vaega muamua o le tusiga e uiga i Telegram Bot.
  3. Alu i Instg Tikiali ma faapipii le URL o loʻo i totonu o le kilipa laupapa i lana laina sailiili - ia faia lenei mea, taofi lou tamatamailima i luga ma filifili le mea fetaui i le lisi taʻavale. Kiliki le ki "Faʻasologa le URL"e amataina se faʻataʻitaʻiga ma sailiiliga.
  4. A maeʻa ni nai sekone, o le vitio o le a sii mai mo le muaʻi vaʻaia, ma e mafai ona e sii mai. Naʻo le kiliki le ki. "Save Video" ma, afai ei ai sea manaʻoga, suia le faila mo le teuina o le vitio ma le igoa le faʻaaogaina na tofia i ai. I le faia o se faaiuga i nei tulaga, kiliki i luga le ki. "DOWNLOAD" ma faatalitali mo le download e faamaeaina.

  5. A maeʻa le download, o le vitio e mafai ona maua uma i totonu o le faʻafanua o le Instg Download application ma totonu o lona lava pusa i le masini feaveaʻi. Ina ia maua le mea fou, ia faʻaaoga soʻo se faila faila.

Metotia 2: QuickSave

O se talosaga e ese mai le mataupu o loʻo talanoaina i luga ma se numera o faʻaopoopoga faʻaopoopoga ma sili atu ona fetuʻutuʻunaʻi faʻatulagaga. O le a tatou faʻaaogaina naʻo lana galuega autu.

Download QuickSave i le Google Play Store

  1. Faʻaaoga le fesoʻotaʻiga i luga, faʻapipiʻi le talosaga i lau masini feaveaʻi ma faʻalauiloa.

    Faitau le vave amata taiala pe faasee.

  2. Afai o loʻo i ai i le kilipa pepa se fesoʻotaʻiga i se vitio mai Instagram, o le a vave ona "tosoina" e QuickSave. Ina ia amata le download, ia kiliki i luga o le faamau o loʻo i le tulimanu pito i lalo, ia tuʻuina atu le talosaga i faʻatagaga e tatau ai ona toe toe fai lea o le pātene.

    Afai e lei kopiina le sootaga i le vitio, fai, ona toe foi atu lea i le mea e sii mai ai le polokalama ma toe fai laasaga o loʻo faʻaalia i le faʻamalamalamaga i luga.

  3. A maua loa le vitio, e mafai ona e mauaina i le Mobile Device Gallery.

Faʻasalaga: Faʻasaoina o oe lava lomiga

O le faʻataʻitaʻiga o le 'upega tafailagi fesoʻotaʻiga o loʻo tatou mafaufauina ei ai foi lana lava ataata e mafai ai e oe ona fatuina ata ma vitio. O loʻo i ai se faatonu faʻapitoa i Instagram, lea e maua ai se avanoa lelei tele o le gaosia o mea faitino aʻo leʻi faʻasalalau vave. I le taimi lava e tasi, e le o tagata uma e iloa le avanoa e teuina ai ata ma vitio ua uma ona gaosia ma auina atu i se upega tafaʻilagi, faʻapea foi i latou na fatuina saʻo i totonu o le talosaga, i masini feaveaʻi.

  1. Amata le tagata talosaga a le Instagram ma alu i lou talaaga otooto e ala i le taina o le faʻamau i le itu taumatau o le pito i lalo.
  2. Tatala le vaega "Faʻatonu". Ina ia faia lenei mea, valaau le lisi o le itu i se swipe pe ala i le kilikiina o faʻamau faʻataʻavale e tolu ile pito i luga ma filifili le mea "Faʻatonu"lea o loʻo i le pito i lalo.
  3. Faʻatasi i le lisi o mea e fiafia iai matou, alu i le vaega "Teugatupe" ma filifili le mea oi totonu "Lomiga muamua".
  4. Faʻatoaga mea uma o loʻo tuʻuina atu i lenei vaega, pe na o le mulimuli, aua e mafai ai e oe ona sii sau lava vitio.
    • "Taofi Lomiga Autu";
    • "Faʻasaoina ata o lomia";
    • "Faʻasaoina Vitio ua Lomia".
  5. O le taimi nei o vitio uma e te faʻapipiʻi i Instagram o le a otometi lava e teu i le mafaufau o lau telefoni feaveaʻi.

iOS

E le pei Google, o loʻo i ai le polokalama telefoni feaveaʻi Android, e sili atu le mamafa o Apple e uiga i talosaga mo le siiina o soʻo se mea mai le Initaneti, aemaise lava pe afai o le faʻaaogaina o lea mea e solia ai le puletaofia. O le tele o taimi, o nei oloa e aveeseina mai le Faleoloa Store, ma o lea e le tele ni fofo mo le siiina o vitio mai le Instagram i le iOS. Ae o latou, e pei ona i ai le isi mea i ai, ae faʻamautinoa ai le lelei o filifiliga, o le faatinoga e le mafua ai ni fesili.

Metotia 1: Faʻaaogaina le Suʻega

O se talosaga faʻapitoa mo le siiina o ata ma vitio mai Instagram, lea ei ai se mamanu lelei ma faigofie ona faʻaaogaina. O le mea moni, e galue i luga o le mataupu faavae e tutusa ma fofo mo le Android lea na tatou iloiloina i luga - na o le kopiina o le sootaga i le lomiga o loo i ai le vitio o loo e fiafia i ai, faapipii i totonu o le pusa saili i luga o le polokalama talosaga tele ma amata le faagasologa o le download. O le Faʻavae Lalo o le a le toe manaʻomia nisi gaioiga mai ia oe, e oʻo lava i le gafatia e faʻamuamua ai le faʻamaumauga o loʻo i ai i lenei tusi talosaga, ma e aoga tele? Ina ia mafai ona e siiina mai le Faleoloa Store i lau iPhone ma amata faʻaaoga, siaki le tusiga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻalogoina vitio mai Instagram faʻaaoga le Inst Down application

Metotia 2: iGrab auaunaga faʻainitaneti

E ui lava i le mea moni o le iGrab e le o se telefoni feaveai, e mafai foi ona faʻaaoga e sii ai vitiō mai le Instagram i "apu" masini Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia tonu lava laasaga e tasi pei o le mataupu na talanoaina i luga, ma na o le pau lava le eseesega nai lo o se avetaavale faapitoa, e te manaʻomia le faʻaaogaina o le upega tafaʻilagi. E mafai ona e tatalaina i luga o soʻo se masini komepiuta mo iOS - e tutusa uma Safari ma soʻo se isi, mo se faʻataʻitaʻiga, Google Chrome. O le faʻatinoga o fesoʻotaʻiga ma le iGrab.ru mo le foia o le faʻalavelave faʻaalia i le autu o lenei tusiga ua faʻamatalaina auiliili i mea eseese, lea matou te fautuaina oe suesue.

Faitau atili: Faaaoga le iGrab web service e download ai vitio mai Instagram

E i ai isi auala e sii ai vitiō mai le Instagram i le iPhone, ma sa talanoaina muamua i se isi mea.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Instagram video i le iPhone

Faaiuga

E leai se mea e faigata ona faʻapipiʻiina ata mai le Social Instagram i lau telefoni, o le mea sili o le filifili i le auala e foia ai lenei faafitauli.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona e faʻaaogaina ata o Instagram i lau telefoni