Faʻafefea ona fai faʻatasi i le AutoCAD

E pei lava o le tele o isi polokalame, i le Steam e mafai ona faʻasaʻo lau faʻalauiloa patino. I le aluga o taimi, e sui se tagata, o loʻo ia te ia se fiafiaga fou, o lona uiga e masani lava ona manaʻomia le suia o lona igoa, faʻaalia i le Steam. Faitau e aoao pe faʻapefea ona e suia le igoa i Steam.

I lalo o le suiga o le igoa, e mafai ona e faia ni mea se lua: suia le igoa, o loʻo faʻaalia i luga o lau itulau Steam, pe a talanoa ma au uo, ma lou saini. Mafaufau e sui le igoa.

Auala e suia ai le igoa i Steam

E sui le igoa i le auala tutusa e pei o isi faʻailoga faʻamatalaga. E tatau ona e alu i lau itulau. E mafai ona faia lenei mea i le pito i luga o Steam. Kiliki i luga o lou igoa ole igoa, ona filifili lea o le "faʻailoa".

Tatala lau itulau vaʻaia Steam. O lea e tatau ona e kiliki i le "faʻailoga faʻamaonia" button.

O le a tatala le itulau faʻafaʻamatalaga faʻamaonia. E te manaʻomia le laina muamua "igoa faʻalauiloa". Faʻamatala le igoa e te manaʻo e faʻaaoga i le lumanaʻi.

A maeʻa ona e suia lou igoa, liliu le fomu ile pito i lalo ma kiliki sau suiga. O se taunuuga, o le igoa i lau talaaga o le a suia i se mea fou. Afai o le suia o lou igoa o le igoa o lona uiga o le suia o lou ulufale, o mea uma o le a sili atu ona faigata iinei.

Faʻafefea ona suia le saini i totonu o le Steam

O le mea o le suia o le ulufale i le Steam e le mafai. E le i faʻaaliaina e le au atinaʻe se ituaiga o galuega, o le mea lea o le a latou faʻaogaina ai se fesoʻotaʻiga: fatuina se tala fou ma kopi uma faʻamatalaga mai le talaaga tuai i le fou. E tatau foi ona e lafoina le lisi o uo i se tala fou. Ina ia faia lenei mea, o le ae manaʻomia le tuʻuina atu o lau uo lona lua i au fesoʻotaʻiga uma i le Steam. E mafai ona e faitau pe faʻafefea ona suia lou saini i totonu o le vaʻaia iinei.

O lenei ua e iloa le auala e suia ai lou igoa i le Steam. Afai e te iloa isi filifiliga mo le auala e fai ai lenei mea, tusi e uiga i ai i totonu o faʻamatalaga.