Aveese o taaloga i luga o se komepiuta ma le Windows 10


Windows Aero o se faʻaopoopoga o mea faʻapitoa faʻapitoa mo le faʻaalia o faʻamatalaga o le laulau. O le taʻutaʻua ma malamalama lelei i ai, o le manino o Windows Explorer. O ia faʻaleleia e manaʻomia ai le komepiuta komepiuta e tuʻuina atu ai punaoa faʻaopoopo, lea i luga o masini vaivai e mafai ona taʻitaʻia ai "taofi" pe a faʻaosoosoina, faʻamalosi ma taʻalo i isi aafiaga o le Aero. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i auala e foia ai lenei faafitauli.

Fofoina o le faafitauli i le Windows Aero

O le faʻaaliaina o le faʻafanua ata o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le Aro o lona uiga o le faateleina o le avega i luga o na komipiuta e nafa ma ata. O le faʻatonuga tutotonu ma le kata vitio. Afai e le lava lo latou mana, o le a le mafai ona faʻaalia le tuai. "Saili" ma isi tusi talosaga e faʻaaogaina le manino ma le faʻaoga.

Afai i totonu o le vaega "Iloiloga ma faʻaleleia galuega faʻatinoina" i le kalafi "Galuega Mataʻitusi mo Windows Aero" Afai o le tau e mai le 1 i le 4, o lona uiga e te le manaʻomia le faʻaaogaina o nei aafiaga, pe tatau foi ona faʻateleina le faʻatinoina o le komepiuta e ala i le tuʻuina o se kata vitio e sili atu le malosi.

Faitau atili: O le a le faʻatinoga faʻatino i le Windows 7

O le faagasologa i lenei tulaga e le taua tele, talu ai ona o le pa mo le maualalo o manaoga o le polokalama ua seti i le 1 GHz. Ae ui i lea, o le CPU vaivai atonu e le o manaʻomia le faʻatonuina o ni faagasologa o talaaga, ma atonu e le lava le tele o punaoa mo Aero.

Vaʻai foi: Le auala e filifili ai se kata vitio, le polokalama

Afai e te le fesuiaʻia masini, e mafai ona e taumafai e faʻaititia le avega i luga o le tino, faʻaaogaina atoa poʻo le tuulafoaʻiina o le galuega a Aero. O isi mea e ono aafia ai le saoasaoa o le polokalama, lea o le a tatou talanoaina mulimuli ane.

Aveese aafiaga vaaia

I se tulaga e le leaga tele mea uma i le uʻamea, o le tapeina o le manino o faamalama e mafai ona fesoasoani. E mafai ona faia lenei mea i le vaega o le faatulagaga. "Faʻatinoga".

  1. Faʻasani-saʻo i luga o le komepiuta ma alu i le mea e faʻatatau i mea autu.

  2. O iinei tatou te mulimuli ai i le sootaga "Lanu mata".

  3. Aveese le atigipusa i luma o le fuaitau "Faʻamaonia le Faʻamalamalamaina" ma faʻafefe suiga.

Afai e tumau le "taofi," ona tatau lea ona e tape isi mea vaaia. I le taimi lava e tasi, o le a mafai ona toe faʻaleleia le manino, puipuia le foliga mai o faamalama.

  1. Kiliki le ki o le kuki saʻo ile ala pipi. "Komipiuta" luga o le komepiuta ona sosoo ai lea ma mea "Meatotino".

  2. Ma le isi, alu i vaega faaopoopo o le polokalama.

  3. O iinei i le poloka "Galuega Faatino"pusa tulei "Filifiliga".

  4. Matou te aveeseina uma mai i aʻafiaga. O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea o le tuʻuina lea o le ki i "Tuuina atu le faatinoga sili ona lelei". Galki ua mou. E leai se mea e toe lolomiina.

  5. O lenei matou te vaʻai i pusa e faʻafeagai ma mea nei:
    • "Faʻatinoina o le Faʻatulagaina o Papamaa";
    • "Faʻamaonia le faʻamalamalama manino";
    • "Faaaogaina o sitaili faʻaali mo faʻamalama ma kī";
    • "Faʻafefete i luga o le telefoni mata";

    O le pito mulimuli e le talafeagai, ae o tusitusiga ma tusitusiga o le a foliga e pei ona masani ai, o lona uiga, sili atu le malie nai lo le leai o se mea e faʻalelei ai. O lenei nofoaga e toetoe lava leai se aoga i le faatinoga. O isi avanoa e manaʻomia, e pei ona matou taʻua i luga, e faʻateleina ai le faʻasaoina o le masani masani o le atigi kalafi.

  6. A maeʻa ona faʻaogaina le kiliki, kiliki "Faaaoga".

Aveesea o "taofi" i isi metotia

Afai, a uma ona tape le vaaiga vaaia, o le saoasaoa o le laulau o loʻo totoe pea le tele o mea e manaʻomia, ona ono iai lea o isi mea e aʻafia ai. O lenei mea, faaopoopo atu i le vaivai o "meafaigaluega," atonu o se aofaiga tele o "otaota" poo se vaega maualuga o faila i luga o le komepiuta malo, "faaopoopo" talosaga, faapea foi ma siama.

Ina ia faʻaumatia nei mea, e tatau ona e faia laasaga nei:

  1. Faʻaseʻaina polokalama faʻanatinati, lea, e faaopoopo atu i le mauaina o avanoa i luga o le disiki, e mafai ona aofia ai faʻasologa o talaaga - faʻafouina, mataʻituina, ma isi gaioiga faʻaaogaina e faʻaumatia ai punaʻoa. Mo le aveese lelei, e mafai ona e faʻaaogaina le Revo Uninstaller.

    Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le Revo Uninstaller

  2. Faʻamalo manino mai faila le talafeagai e faʻaaoga ai se tasi o polokalame faʻapitoa, mo se faataitaiga, CCleaner. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faʻamalo mea uma e le tatau ai, e aofia ai ma le resitalaina o ki, i se faʻa-semi-aunoa.

    Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le CCleaner

  3. A maeʻa ona faʻamamā, e talafeagai le faʻamalosiina o le puʻupuʻu ua faʻaogaina ai le polokalama. Faamolemole ia matau, mo le SSD (malo malo malo), o lenei taotoga e le gata ina le aoga, ae e afaina foi. O le polokalame e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina oa tatou faataitaiga e taua o Piriform Defraggler.

    Faitau atili: Faʻapefea ona faia faʻataʻotoga o le disk i le Windows 7, Windows 8, Windows 10

  4. O le laasaga mulimuli o le siaki lea o le polokalame mo faʻamaʻi pipisi. E faia lenei mea i le fesoasoani a polokalama laiti e leai se totogi na faʻavaeina mo lenei mea e le au atinaʻeina o nisi faʻamalo-virus.

    Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Tagai foi:
O mafuaʻaga mo le paʻu i le PC ma le aveesea
Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻaogaina o komepiuta

Faaiuga

E mafai ona e foia le faafitauli i le faʻaaogaina o komepiuta pe ae taʻavale i le Aero i le faʻaaogaina o le polokalama, ae o na mea na o le afa afa. O le auala aupito sili ona lelei o le faʻaleleia o vaega, o lona uiga, sui i latou sili atu ona mamana. A leai, e tatau ona e lafoaia le tele o "teuteuga" ma le animation, pe talia le "taofi" pe a e galue i le faʻataʻitaʻiga i le Windows.