O loʻo matou faʻaolaina le uila D-link DIR-615


O tagata faʻaaoga e faatoa amata ona aʻoaʻoina Photoshop e tele a latou fesili. E masani ma e malamalama lelei, ona o loʻo i ai ni nuances, o le malamalama lea e le lava mo i latou oe mananao e ausia le maualuga o la latou galuega i Photoshop.

O nei, e moni, e taua, faʻaaliga e aofia ai le faʻamalosia o ata. Aua neʻi faʻafefe oe i le upu fou - a oe faitau i lenei tusiga, o le a faigofie ona e faʻavasegaina.

Raster ma ata vevela

Muamua lava, ia tatou malamalama e lua ituaiga o ata faʻatagata: vevela ma fusi.
O ata vevela e aofia ai elemene mataʻitusi faigofie - tafatolu, liʻo, sikuea, faʻapipiʻi, ma isi. O elemene faigofie uma lava i totonu o se tupua vevela ei ai a latou lava vaega autu. E aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, le umi ma le lautele, faʻapea foʻi ma le mafiafia o laina tuaoi.

Faatasi ai ma ata o le raster, o mea uma e sili atu ona faigofie: e fai ma sui o le tele o manatu tatou te masani ona taʻua pixels.

Faʻafefea ma pe aisea e faʻafefe ai le ata

I le taimi nei, a leai ni fesili e uiga i ituaiga o ata, e mafai ona e alu i le mea e sili ona taua - o le faʻamalosiina o le faʻatulagaga.

O le faʻamalosiina o se ata o lona uiga o le liliu lea o se ata e aofia ai elemene geometric i totonu e aofia ai pixel points. Soʻo se faʻataʻitaʻi taʻutaʻua, e tutusa ma Photoshop, e mafai ona faʻamalosi se ata pe a lagolagoina le galuega ma ata vevela.

E tatau ona ou faapea atu o ata vevela o ni mea faigofie tele aua e faigofie tele ona faʻasaʻo ma sui i le tele.

Ae i le taimi lava lea e tasi, o ata vevela ei ai se toe iloga iloga: e le mafai ona latou faʻaaogaina ni vailaau ma le tele o meafaigaluega. O le mea lea, ina ia mafai ona faʻaaogaina le auupega uma o meafaigaluega a le faʻataʻitaʻi ata, e tatau ona toe faʻaleleia ata vevela.

O le siakiina o se faiga vave ma faigata. E tatau ona e filifilia i le pito i lalo o le faamalama o Photoshop le vaega o le a oulua galulue ai.

Ona kiliki ai lea i luga o le vaega lenei ma le ki o le kuki saʻo ma filifili i totonu o le lisi o mea e taʻu mai "Rastrirovat".

A maeʻa lena, o le isi itu o le a faʻaalia lea e mafai ona e filifilia ai soo se mea matou te manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga mea faitino atamai, tusitusiga, faʻatumu, foliga ma isi

Ioe, o mea uma! E le o se mea faalilolilo ia te oe pe o fea o ata e vaevaeina i ituaiga, pe faapefea ma pe faʻapefea foi ona faʻaleleia. Le manuia i lau galuega ma le malamalama i mea lilo o le galue i Photoshop!