Faʻafefea ona sui se mea i Photoshop

O se numera tele o tagata faʻaogafesootai. VKontakte fesoʻotaʻiga feagai ma faʻafitauli e mafua ai le faʻaalia o le 'upega tafaʻilagi ituaiga eseese o faʻasalalauga e le o umia e le pulega o le punaoa. O le a tatou talanoaina atili pe faʻapefea ona faʻaalia nei faafitauli, faʻapea foʻi ma metotia o le faʻaumatia, i le faʻavae o lenei tusiga.

Aveese viruses faatosina VK

Muamua lava, e taua le taulaʻi atu i le mea moni e faapea, o le faʻafitauli i le faʻalauiloaina o faasalalauga VKontakte e mafai ona faʻalauteleina e le gata i le punaoa o loʻo fesiligia, ae faʻapea foi i le tele o isi nofoaga o mataupu eseese. I le taimi lava e tasi, e masani lava o le anotusi o ia faʻamatalaga faʻamatalaga e le suia ma e masani ona i ai faʻamatalaga mataga ma le manino.

O le tele o faafitauli ma faʻamaʻi e foliga mai ona o le faʻaogaina o le polokalama le lelei poʻo ona o le leai o se polokalama antivirus. Vaʻaiga mataʻituina punaoa e te asiasi i ai ma faʻamaumauga o loʻo e siiina mai e aloese ai mai le ono mafai ona faasalalauina faʻamaʻi i le lumanaʻi.

Mafaufau i le mea o loʻo i luga, o le tasi auala poʻo le isi, o auala e faʻaitiitia ai faʻasalalauga faʻaleagaina ua faʻaititia i auala lava e tasi. E le gata i lea, o nisi taimi, i le avea ai ma se faʻaaogaina o loʻo feagai ma le faʻalavelave o loʻo fesiligia, o le a lava lea e sui ai le tuatusi faakomepiuta faʻaaoga i soʻo se isi.

Tagai foi:
Google chrome
Opera
Mozilla firefox
Yandex Browser

Aveese faasalalauga fuʻa

Aʻo leʻi liliu atu i le fofo o faafitauli i faʻamaʻi faʻasalalauga, e taua le gauai atu i se tulaga e pei o le aveeseina o faasalalauga masani o fuʻa, lea e tufatufa saʻo mai e le VC pulega ma e masani lava e le faalavelave i le tagata faʻaaoga. E taua foi ona e iloa afai ua e masani i le faalauteleina o le sailiga o le AdBlock ma o loo e faaaogaina ma le faʻaaogaina, e mafai ona e lafoaʻia ma le saogalemu lenei vaega o le tusiga.

Afai e te fiafia i se auiliiliga auiliili o le AdBlock, faitau le tusiga faapitoa. O le a tatou iloiloina le faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o le faʻaopoopoga i se otootoga.

Tagai foi: AdBlock Extension

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a matou faʻaaoga le Google Chrome browser.

Alu i le faleoloa i le initaneti Chrome

  1. I le faʻaaogaina o lenei sootaga, tatala le itulau autu o le faleoloa a le Chrome.
  2. I laina "Faʻatau Suʻega" ulufale i le igoa o le faʻaopoopoga ile fesili "Totogi" ma lolomiina "Ulufale mai".
  3. Faatasi ai ma faʻasalalauga tuʻuina atu, saili se faʻaopoopoga ma se faʻamatalaga tautala. "Totogi" ma kiliki le ki "Faʻamau".
  4. E tatau ona e faʻapipiʻi le faʻaopoopoga, lea e sili atu le tele o numera talafeagai o tulaga lelei.

  5. Faʻamaonia le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga e ala i se tautalaga faʻapitoa o le sailiga Initaneti.

Nai lo le faʻaopopoina o le Adblock, e mafai ona e faʻaaogaina se suiga laʻititi o le talosaga, o loʻo i ai le suafa ile suafa "Sili". Ae ui i lea, i lenei tulaga, e mafai ona tulai mai faafitauli ma le leiloa o le faatinoga o le masini.

A uma ona faʻamaeʻa mea uma o loʻo manaʻomia i luga, faʻafou pe toe asiasi i le itulau VKontakte. O nei laasaga uma e faʻapipiʻi saʻo i lalo o le lisi autu o le saite e tatau ona mou ese.

I nisi o tulaga, o le faagasologa o le taofia o fuʻa faasalalauga e mafai ona tele sona sao i le sailia o se siama faasalalau. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o ia ituaiga siama, e pei o se tulafono, e le taofia e lenei faʻaopoopoga.

I le taimi nei, talu ai ona e tago atu i le AdBlock, e mafai ona e alu saʻo i auala o le aveeseina o siama faalauiloa.

Metotia 1: Aveese Faʻaopoopoga Faʻafitauli

I lenei tulaga, o le aʻafiaga o le auala e aveesea ai le siaki o le virus o le faʻaaogaina lea o mea uma na faʻapipiʻiina muamua mo lau Initaneti. I lenei tulaga, e fautuaina e le na o le vavaeeseina, ae ia aveese atoa le faʻaopoopoga.

I se tulaga lautele, o le faagasologa o le faʻaaogaina o talosaga e matua tutusa uma lava mo masini komepiuta uma, ae o le nofoaga o kulupu ma vaega atonu e eseese.

I le isi itu, tatou te mafaufau i gaioiga e tatau ai i le faʻataʻitaʻiga o suʻega Initaneti sili ona lauiloa i le va o tagata faʻapitoa, e amata ile Google Chrome.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese le faʻaopoopoga i Google Chrome

  1. Tatala le mea autu o le browser i le faʻaaogaina o le kulupu talafeagai i le tulimanu pito i luga o le matala o le polokalama.
  2. Faatasi ai ma aitema na tuʻuina atu e faʻafefe ai lau kiore i luga o le lisi pa'ū. "Meafaigaluega faaopoopo".
  3. O lenei i le lisi e tatala, filifili "Faʻaopoopoga".
  4. I luga o le itulau faʻatasi ai ma faʻaopoopoga, faʻamalo uma mea faʻaopoopoga o loʻo i ai e faʻasaʻo latou.
  5. Faʻaopoopo le AdBlock e mafai ona faʻamalosia pe afai e te mautinoa o lona saʻo.

  6. E pei ona taʻua i luga, mo le faʻamaoni o le a sili ona lelei le aveesea o faʻaopoopoga mo sina taimi. E mafai ona e faia lenei mea e ala i le kiliki i luga o le ki talafeagai i se meafaigaluega. "Aveese mai Chrome"faʻamaonia le faʻaauau.

Afai e te faʻaaoga le upega tafaʻilagi a Opera, e tatau ona e faia mea nei.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese se faʻaopoopoga i Opera

  1. Tatala le Opera autu autu e ala i le kiliki i luga o le ki ma le igoa tautala i le pito i luga agavale.
  2. Faatasi ai ma vaega o loʻo tuʻuina atu, faʻasolosolo se mea. "Faʻaopoopoga".
  3. I le lisi o loʻo i lalo, filifili "Faʻatonuga Faʻaopoopo".
  4. Ina ia faʻaaogaina se faʻaopoopoga, faʻaaoga le ki "Taofiofia".
  5. Ina ia aveese se faʻaopoopoga, kiliki le ki ma le ata o se koluse i le tulimanu pito i luga taumatau o le poloka ma faʻateleina le faʻagata.

Mo tagata e faaaogaina le Initaneti mai Yandex, o mea e manaʻomia e foliga tutusa lava i suʻesuʻega muamua na suʻesuʻeina, lea e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o le masini tutusa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese le faʻaopoopoga i le Yandeks.Browser

  1. I le pito i luga taumatau o le faamalama o loʻo galue, kiliki i luga le kī i luga o le pito i luga. "Setiga o le Yandex Browser".
  2. I le lisi ua tuʻuina atu, filifili "Faʻaopoopoga".
  3. I tafatafa uma o faʻaopoopoga faʻapipiʻi, tuʻu le ki i "Ave".
  4. Ina ia aveese mea faaopoopo, tusi i le poloka. "Mai isi punaoa".
  5. I lenei suʻesuʻega, na o na faʻaopoopoga o loʻo faʻaalia i lenei poloka e mafai ona faʻaumatia.

  6. Faʻasolo i le faʻaopoopoga ma luga o le itu taumatau ole kili i luga ole kiliki i luga o le sooga "Aveesea".

O le tuatusi Upegata mulimuli lea e fesiligia o Mozilla Firefox, lea e tele ni eseesega e mafai ona maua mai isi tagata sailiili.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese le faʻaopoopoga i Mozilla Firefox

  1. Tatala le lisi autū o lenei polokalame i le kilikiina o le kulupu tutusa i le pito i luga taumatau o le meafaigaluega.
  2. Faʻaaogaina o le lisi e tatala, alu i "Faʻaopoopoga".
  3. I le itu agavale o le mata, liliu i le lisi "Faʻaopoopoga".
  4. Ina ia faʻaaogaina se faʻaopoopoga, faʻaaoga le ki "Taofiofia" i totonu o le poloka faatasi ai ma le taimi o loʻo manaʻomia.
  5. Ina ia vavaeeseina atoa se faʻaopoopoga mai le lisi, kiliki le ki. "Aveesea".

I le maeʻaina o le faagasologa o le faʻaaogaina o mea e siakiina ai sailiga, toe amata le polokalame faʻaaogaina. Afai, pe a uma le toe amataina, o loʻo faʻaalia pea le faʻasalalauga, o lona uiga o le siama na faʻafesoʻotaʻi malosi. Ina ia foia lenei faafitauli, faʻaaoga se tasi o faatonuga mo le toe faʻaleleia o tagata suʻesuʻe.

Faitau atili: Faʻalelei le Chrome, Opera, Mazilu Firefox, Yandex Browser

Metotia 2: Faamamaina le polokalama mai siama

I le mataupu pe a faʻaalia pea faʻalauiloa faʻalauiloa i le maeʻa ona aveeseina o faʻaopoopoga ma toe faʻaleleia le masini, e tatau ona e siakiina le polokalama mo siama. E le gata i lea, e manaʻomia foi ona faia i le i ai o faʻamatalaga faatosina i nisi o upega tafaʻilagi.

Ina ia aloese mai soʻo se faʻafitauli ma le malamalama, matou te fautuaina oe faitau faʻamatalaga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi o le a fesoasoani ia oe e maua ma aveese soʻo se siama.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻamaumauga i le Initaneti siaki siama
Faʻafefea ona mataʻituina lau komepiuta mo siama e aunoa ma se antivirus

I le faaopoopo atu i lenei mea, e tatau foi ona e maua se mamanu tele o polokalama antivirus.

Faʻamatalaga auiliili:
Le filifiliga o le antivirus mo se komepiuta vaivai
Polokalama e aveese ai siama mai lau komepiuta

A maeʻa ona faʻaumatia faʻamaʻi faʻasalalauga e tusa ai ma faatonuga ua tuʻuina atu, o le ae manaomia le aveese uma o lapisi mai le faiga faʻaoga. E mafai ona faia lenei mea e tusa ai ma tulafono faʻapitoa.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamamā le komepiuta mai otaota e faʻaaoga ai le polokalama CCleaner

I le faaiuga, e taua le faia o se maliega pe a fai o faʻalauiloa faʻalauiloa i le VKontakte telefoni feaveaʻi, e tatau ona e vaʻaia atoa ma faʻapipiʻi. Ua matou paʻi atu i lenei faagasologa i se tasi o tusiga.

Vaʻai foi: Faʻafitauli i le tatalaina o savali VK

Matou te faʻamoemoe pe a uma ona faitau lenei tusiga, e faigofie ona e faʻamalosi e aveese faʻamaʻi faʻasalalauga mai le upega tafaʻilagi VKontakte. O mea lelei uma!