Manua sili o le laupapa


Kopiina e le mafaamatalaina - polokalame faʻapipiʻiina e kopiina ma faʻagasolo faila, toe faʻafouina faʻamatalaga ua faaleagaina, faʻapea foʻi ma faʻamaumauga.

Kopi faagaioiga

O le kopiina o pepa ma faʻamaumauga e faʻatautaia tonu i le matala o le polokalama aʻo maeʻa ona faʻamalamalamaina le punavai ma le taunuʻuga. O le vaega pito i lalo o le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai le log log, lea e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le tele o faila ma togisa na kopiina, e aofia ai mea leaga, le numera o mea sese ma le fua faatatau o le fesiitaiga.

Faʻaolaina

E tusa ai ma le au atinaʻe, e mafai e le polokalame ona faitau faʻamatalaga mai i vaega leaga i luga o taʻaloga faigata ma kopi i latou i le faila o le faʻamoemoega. Mo le toe faʻaleleia o galuega, e mafai ona e setiina le numera aupito maualuga o le taumafai e faitau, faʻapea foi ma le setiina o le lelei ma le saoasaoa e faʻaaoga ai le palota fetaui i le poloka poloka.

Tulaga faʻatusa

O lenei ata e mafai ai ona e faia ni kopi o faila faila i le faasologa. O le faʻatusa foʻi o le faʻatinoina o le mafai ona toe faʻaleleia faʻamatalaga e faʻaaoga ai "Poloaiga Poloaiga".

Poloaiga

Faatasi ai ma le fesoasoani a "Laina o poloaiga" E mafai ona e faia faʻatonuga o kopi ma faʻafeiloaʻi soʻo se isi mea i le polokalama. O 'auʻaunaga uma ma' au o loʻo lisiina i luga o le itulau o le tusiga o le fausiaina.

Tua i tua

Ina ia toe faʻamau i tua, e tatau ona e faia se faasologa o laasaga sauniuni. O le foafoaga lea o se tusitusiga mo "Laina o poloaiga" ma galuega i le Windows scheduler o le a taufetuli. O lenei metotia e maua uma ai faʻatasi galuega ma pusa galuega. Mo le kopiina o poloka, ua lava lea e teu ai le faila faila i le puʻe vaʻa ma fuafua lona faʻaoga i le tusiga.

A oʻo ina faʻatino le galuega e le tagata faʻatulagaina, o faʻatinoga uma o kopi o le a faia i tua, o lona uiga, e aunoa ma le tatalaina o le atigi ata.

Fuainumera Faamauina

O le polokalame o loʻo faʻamaonia fuainumera auiliili o faʻatinoga ma tusi ai i le ogalaau i le talosaga a le tagata. O le ogalaau o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le faila na kopiina ma pe o fea, ma pe na tupu soʻo se mea sese.

Mama

  • Toe faʻafoʻi faila faila;
  • Faʻaavanoaina o le taga packet;
  • Puleaina "Poloaiga Poloaiga";
  • Faʻasalaga Lumi;
  • Taoloto laisene.

Faʻafitauli

  • Toeitiiti lava faʻamatalaina faamaumauga o galuega, ma se numera itiiti o laina faʻaalia.

Le kopi kopi e le mafaamatalaina o se polokalama e leai se totogi, ae sili ona mamana ma le seti talafeagai o galuega tauave. O le mafai ona toe faʻaleleia ma faila faila e faʻamaonia lelei ai mai isi polokalama faʻapitoa.

Tikiake kopi kopi e leai se kopi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Upega tafaʻilagi Polokalama mo le kopiina o faila HTTrack Website Copier Faʻailogaina

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Kopi e le mafaamatalaina - se polokalame ua mamanuina e kopi ma fai ai faila, lea e aofia ai le galuega o le toe faʻaleleia ma le tausia o faʻamaumauga. E mafai ona pulea mai le "laina o le laina".
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Roadkil.Net
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.2