Fofoina o le faafitauli i le moli o le moli i le Windows 10

E faitau miliona tagata faʻaaoga i le salafa o le lalolagi o loʻo galulue nei i luga o komipiuta o loʻo faʻaogaina le Windows 10 operating system, ae o nisi oi latou na o suiga i lenei lomiga. O le faʻaaogaina o le OS e faigofie lava, ae o nisi taimi o le galuega e faigata i faafitauli eseese, e aofia ai se mea sese ma le codex 0x80070570. O a tatou tusitusiga i aso nei o le a tuʻufaʻatasia i se auiliiliga o mafuaʻaga ma le faʻaalia o lenei faafitauli ma auala e foia ai, o lea ia tatou saʻo i lenei mea.

Matou te foia le code code code 0x80070570 pe a faʻapipiʻi le Windows 10

O se tasi o faʻamatalaga masani e masani ona tupu i le taimi o le faʻatulagaga o le Windows 10 o le faʻamatalaga faʻatasi ma le code 0x80070570. E mafai ona faʻaalia ai faʻafitauli eseese, o lea o le a muamua ona mauaina e le tagata faʻaoga, ma a maeʻa, ia faia faasaʻoga. Muamua matou te mananaʻo e mafaufau i faʻalavelave sili ona faigofie ma taʻu atu ia te oe pe faʻapefea ona vave faʻaleleia:

  • Faʻamau le RAM i totonu o se isi vaʻa leai se totogi. Afai e te faʻaaogaina ni fasipepa o le RAM, tuu se tasi oi latou e faʻafesoʻotaʻi pe vaʻai foi. E oʻo lava i le masani masani o le a fesoasoani, talu ai o le faʻafitauli e fesiligia e masani lava ona tupu ona o se faʻailoga faigofie.
  • O le le lelei o le faʻaaogaina o le kiliva eleelea e faʻaosoina ai le faʻaaliga mai le 0x80070570, ole siaki lea e saʻo lelei le fesoʻotaʻi, taumafai e faʻaofi le uaea SATA i se isi avanoa avanoa i luga o le laupapa.
  • Siaki le motherboard mo faʻaleagaga i fafo poʻo se moli lanumumu. Afai o le faʻaleagaina o le tino e na o totonu o le nofoaga e tautua ai, e sili atu ona lelei le tulaga. E mafai ona e maua le punavai o lona tupuga ma foia oe lava ia. Ina ia faia lenei mea, ia faʻaaoga faatonuga i totonu o la tatou isi tusiga, lea e mafai ona e mauaina i le sootaga lea.
  • Faitau atili: Aisea e mumu ai le moli i luga o le laupapa

Afai o filifiliga na taʻua i luga ua le aoga i lou tulaga, o le ae manaomia le faia o ni mea sili ona faigata. Latou te aofia ai le suʻeina o vaega, solo i luga le ata o le disk pe sui le avega afi na faʻaaoga e faʻapipiʻi ai Windows. Seʻio tatou tilotilo i mea uma i le faasologa, amata i le auala sili ona faigofie.

Metotia 1: RAM faataitai

I le aso, ua uma ona matou fai mai o le sese o le RAM e mafai ona avea ma tagata solitulafono mo le sese 0x80070570. Ae ui i lea, o se faigofie muamua-faʻafesoʻotaʻi poʻo le faʻaaogaina o le tasi ipu e le fesoasoani i taimi uma, aemaise lava pe a oʻo mai i polokalama faʻapitoa poʻo le toilalo faaletino o le RAM. O le malamalama i le faʻatinoga o faʻatinoga o lenei vaega o le a fesoasoani ia tatou mea eseese, lea e mafai ona e faitauina i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
E faʻapefea ona suʻe le RAM i le MemTest86 +
Polokalame mo le siakiina o le RAM
Faʻafefea ona siaki le RAM mo le faʻatinoga

A fai o le siaki na faʻaalia ai se gasegase faaletino, e tatau ona suia le ipu i se mea fou, ma na o le faʻapipiʻiina o le OS. Fautuaga mo le filifilia o le RAM faitau foi i la tatou tusiga i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona filifili RAM mo lau komepiuta
Faʻapipiʻi RAM modules

Metotia 2: Faʻamata le puʻupuʻu

E pei o le RAM, o le toe faʻafouina o le galue masani o le diskese e leʻo fofoina i taimi uma e ala i le sui o le fesoʻotaʻiga poʻo le toe faʻaleleia. O nisi taimi e manaʻomia le faʻatinoina o suʻega talafeagai ma le toe faaleleia o faafitauli o le HDD. O loʻo i ai le tele o polokalame ma mea e faʻaogaina ai faʻafitauli mo le puʻupuʻu. Saili atili e uiga ia i latou i sootaga nei.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻamatalaga sese ma faʻalavelave leaga i luga o le puʻupuʻu
Auala e siaki ai le lelei mo vaega leaga
E faʻapefea ona siaki le faʻatinoina o le malosi o le fai

E le gata i lea, ei ai se poloaigachkdsk c: / re amata i "Poloaiga Poloaiga" i le taimi o le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta. E na ona e manaʻomia e tamoe "Laina o poloaiga" vevela vevela Shift + F10, ulu i ai iina laina i luga ma kiliki Ulufale. O le siakiina o le HDD o le a amata, ma o mea sese na maua o le a faasaʻo pe a mafai.

Metotia 3: Siaki le moliuila ma le faʻasologa o ata

E tele tagata faʻaoga e faʻaaoga faʻasalalauga aveeseina e faʻapipiʻi ai le Windows 10, lea na faʻamaumau muamua ai le ata tutusa. O ia ata e le lelei i taimi uma ma mafai ona tupu se mea sese i le igoa codex 0x80070570. I lenei tulaga, e sili ona lelei le sii mai o le faila FANU fou ma toe faapipiiina, pe a uma ona faʻasalalau le uila afi.

Faʻamatalaga auiliili:
UltraISO: Faia o se taʻavale afi faʻasalalau Windows 10
Taʻiala i le fatuina o se taʻavale afi faʻamalosi i le Windows 10

Afai e le fesoasoani ia ituaiga o gaoioiga, siaki le faatinoga a le aufaasālalau e faʻaaoga ai auala talafeagai. Afai e maua le le atoatoa, o le a manaʻomia se sui.

Faʻamatalaga auiliili:
Taʻiala mo le siakiina o le faʻatinoga o masini komepiuta
E le o faʻatalanoaina le taavale afi: auala e foia ai le faafitauli
Fautuaga mo le filifiliina o le saʻo ave taavale

Na na o lo matou talanoa e uiga i auala uma e mafai ona feagai ma le faafitauli 0x80070570 e tupu i le taimi o le faapipiiina o le Windows 10. E pei ona mafai ona e iloa, e tele mafuaaga, o se tasi o taimi sili ona faigata o le a mauaina, ma o le fofo e masani ona tupu moni i se kiliki pe lua sui sui.

Tagai foi:
Faʻasaʻo le sese 0x8007025d pe a faʻapipiʻi le Windows 10
Faʻapipiʻia le faʻafouina 1803 i le Windows 10
Faʻamatalaga faafouina faʻafouina o faʻafouina i le Windows 10
Faʻapipiʻiina o se fou fou o le Windows 10 i luga o le mea tuai