Faʻasagaina fesoʻotaiga VPN i masini Android

O tausaga taʻitasi e faʻasaʻolotoina polokalama faʻapipiʻi komepiuta. Ae sili atu le numera o tagata faʻapisinisi o loʻo faʻatau PC mo i latou lava ma mananao e faʻamautinoaina o vaega, o loʻo maua i luga o pusa palapala o faleoloa i luga o le initaneti, faʻamalieina uma mea latou te manaʻomia. Leai se mea e sili atu ona faigata e aunoa ma ni polokalama e fai i le faagaioiga o le komepiuta i aso taʻitasi. O le toʻatele oi latou e faʻatagaina oe e le gata e faʻamaonia faafitauli, ae ia tausia pea le soifua maloloina o le PC i lalo o le puleaina.

E tele polokalame o loʻo faʻalautele mai lea tausaga i lea tausaga, ae o le oloa mo se tagata e le o malamalama i le poto masani ua faigata ma o le tau e tele taimi. O loʻo i ai polokalame faʻapenei e iai sina mea itiiti o mea e mafai, ae le aoga. Faatasi ai ma le tele o polar i le faʻaaogaina o sui o vasega uma, o le a matou feiloai i lenei iloiloga.

AIDA64

AIDA64, e aunoa ma se faʻaopoopoga, o le oloa sili ona lauiloa mo le toe iloilo ma suʻesuʻeina se komepiuta patino i le lautele. E mafai e le polokalama ona tuʻuina atu faʻamatalaga sili ona atoatoa e uiga i soʻo se vaega o le masini galue: vaega, polokalame, faʻaogaina o fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma masini fafo. Mo le tele o tausaga o le lelei i totonu o le maketi, na ou mauaina ai le AIDA64 ma le tele o mea aoga mo le sailia o le mautu o se PC ma suesueina lona faatinoga. Faigofie le aʻoaʻoina o le faʻafetai i se faʻaoga faigofie ma faauo.

Download AIDA64

Everest

O le oloa Everest sa avea o se tagata suʻesuʻe sili ona iloga o meafaigaluega ma masini komepiuta o se komepiuta. Faʻatagaina oe e saili faʻamatalaga auiliili i luga o le polokalama, lea o le a matua faigata lava ona mauaina i se isi lava auala. Na faʻatinoina e Lavalys, o le polokalama o se tasi na mulimuli ia AIDA32. I le 2010, o aia tatau e atinaʻe ai lenei oloa na faʻatauina e le isi kamupani. I le tausaga lava lea e tasi, na faamutaina ai Everest lava, ma na iu ai lava ina faalauiloaina le AIDA64 i lona faavae. Ae tusa lava pe a mavae le tele o tausaga, e taua pea Everest ma alofagia e le toatele o tagata e faaaogaina le oloa.

Download Everest

SIW

Faʻamaumauga Faʻatonu mo Windows o se faʻaaogaina lea e tuʻuina atu ai i le tagata faʻaoga se meafaigaluega faigofie ma faʻaaogaina e faigofie ona faʻaaogaina e mafai ai e oe ona matamata i auiliiliga auʻiliʻili i luga o le faʻatulagaga o meafaigaluega a le PC ma meafaigaluega, faʻatulagaina o polokalama, vaega o mea, ma elemene fesoʻotaʻiga. Faatasi ai ma ana galuega faatino, o le oloa SIW o se tauvaga faigata i le AIDA64. Ae ui i lea, ei ai eseesega ia i latou. Faʻamaumauga Faʻamaumauga mo Windows, e ui lava e le mafai ona mitamitaina ia punaoa malosi mo PC diagnostics, o loʻo i ai se numera o ana meafaigaluega aoga tutusa.

Download SIW

Failautusi o mea

O le faʻaaogaina o le System Explorer e matua leai lava se totogi ma e talitutusa ma foliga i le Windows Task Manager. E fesoasoani i le taimi moni e mataituina ai le faagaoioiga o le komepiuta ma pulea ana faiga. O se faʻamaumauga taua e fausia i totonu o le aoga lea e mafai ai ona e siaki mo soʻo se faagasologa o loʻo faʻaogaina i luga o le komepiuta a le tagata faʻaoga mo mea o loʻo i ai faamatalaga leaga. Ua saʻo le faaliliuga i le gagana Rusia, ua vaevaeina i ni afifi, o ia mea uma e nafa ma galuega patino. Malamalama i le galuega o le mea aoga System Explorer e le faigata, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani.

Download System Explorer

Wizard PC

Wizard PC o se polokalama mamana e maua ai faʻamatalaga e uiga i le faʻatinoina o le laupapa, processor, kata vitio ma nisi vaega o le komepiuta. O se vaega o lenei oloa mai le tele o tagata e fiafia i ai, o se faasologa o suʻega e mafai ai e oe ona fuafua le faatinoga ma le saoasaoa o le saoasaoa o le polokalama. O le atinaʻe Wizard PC e fai si laʻititi, ma e faigofie ona malamalama i le galuega. O le polokalama e lauiloa lautele i latou ona o lona tufatufaina saoloto. Ma talu mai le 2014, ua le toe i ai le lagolago a le na te faia, e oo lava i nei aso e mafai ona avea o ia ma fesoasoani lelei i le iloiloina o le gafatia o le PC.

Download PC Wizard

Sissoftware sandra

SisSoftware Sandra o se tuufaatasiga o aoga aoga aoga o le a fesoasoani i le siakiina o le tino, polokalama faʻatulagaina, codecs ma avetaavale. O Sandra foi ei ai le gaioiga e tuʻuina atu ai faʻamatalaga e uiga i vaega eseese o le polokalama. E mafai foʻi ona e faia faʻataʻitaʻiga faʻamalositino ma masini mamao. Faatasi ai ma se telē tele o galuega tauave, o le masini komepiuta e faigofie lava i le galuega, lea na maua ai le faafetai i se atunuʻu faʻalogo, faʻapea foʻi le faaliliuga o le gagana Russian-maualuga. O SisSoftware Sandra o loʻo tufatufa atu i luga o se faʻataʻitaʻiga totogi, ae ui i lea, e mafai ona e iloiloina uma ona lelei i le vaitaimi o le faamasinoga.

Download SisSoftware Sandra

3mmark

O le 3DMark oloa o loʻo umia e Futuremark, o se tasi o tagata sili ona taʻalo i le maketi o faʻataʻitaʻiga. E le na o visaga e sili ona lelei ma e ese, ae e masani ona maua ai se tulaga mausali, ma toe faʻaaogaina. O le vavalalata a le kamupani ma tagata atinaʻe o le lalolagi o tagata gaosiga ma pepa faʻataʻitaʻi e mafai ai e oe ona faʻaleleia lelei lau oloa. O suʻega na aofia ai i le 3DMark package e faʻaaogaina e lua e suʻe ai le malosi o masini vaivai, e pei o le komepiuta, ma mo PC sili ona maualuga ma mamana. O loʻo i ai le tele o suʻega mo faʻatautaia feaveaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, Android ma iOS, lea e mafai ai e oe ona faʻatusatusa le ata moni poʻo le mamanu o le atamai.

Download 3DMark

Speedfan

E tusa lava po o le a le malosi ma le atoatoa o vaega o komepiuta i ona po nei, oe taumafai pea e faʻaleleia, faʻamalosia pe tufatufaina se mea. O le polokalama SpeedFan, e ese mai i le tuʻuina atu o faʻamatalaga e uiga i le polokalama atoa, o le a faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi nisi o uiga o le a avea ma fesoasoani lelei mo i latou. I le faʻaaogaina o lenei oloa, e mafai ai ona e faʻaleleia lelei le faʻaogaina o tagata faʻamafanafana, pe afai latou te le taulimaina a latou galuega o le faʻamafanafanaina o le gaosiga ma le motherboard pe, i se isi itu, amata ona galue malosi pe afai o le vevela o vaega o loʻo i ai i tulaga lelei. O le galue atoa ma le polokalama e mafai ona na o tagata e faʻaogaina.

Download SpeedFan

Occt

E oʻo lava i se tagata faʻapitoa i le Windows e mafai ona i ai se faafitauli e le i mafaufauina vave atu pe mulimuli ane, e mafua ai ona le lelei le komepiuta. O le mafuaʻaga o le faʻafitauli e mafai ona lofituina, faʻatuputeleina poʻo le faʻasologa mamao i le va o vaega. Ina ia iloa, e tatau ona e faʻaaogaina polokalame faʻapitoa. E saʻo lava i le vaega o ia oloa ma le OCCT. Faʻafetai i le tele o suʻega a PC, o le polokalame e mafai ona iloa ai faʻapogai o sese poʻo le puipuia o mea tutupu. E iai foi le avanoa e mataituina ai le faiga i le taimi moni. O le atunuʻu e le o ni faʻasalalauga, ae faigofie, faʻaopopo, faʻaolaina.

Download OCCT

S & M

O se polokalama laitiiti ma le saoloto mai polokalama mai le fausiaina o fale o se seti o suʻega mo le mamafa o vaega faakomepiuta. O le gafatia e mataʻituina ai le suʻega o faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona faʻatautaia taimi masani o faafitauli e ono tulaʻi mai e tusa ai ma le manavaina poʻo le le lava o le eletise, faʻapea foi le fuafuaina o le tele o le faatinoga o le gaosiga, RAM ma le saoasaoa o taʻavale malosi. O se faʻataʻitaʻiga polokalame faigofie ma se faʻamatalaga auiliili o tulaga o suʻega o le a faatagaina ai se amataga e suʻe le PC mo le tumau.

Tikiai S & M

Mo le lelei o le komepiuta e faʻalagolago lelei ma faʻalelei, e tatau ona faʻamaonia i le taimi taimi uma mea e le mafai ona faʻaaogaina ma faʻaleagaina i lona gaioiga. Fesoasoani i lenei mea e mafai ona tuʻuina atu i le aotelega o le polokalama. E faigata ona filifili mo se oloa se tasi, e oʻo lava i se tasi e taumafai ia sili atu lona lelei pe a mafai ai. O meafaigaluega taitasi e iai ona lelei ma mea e le lelei, ae latou te taulimaina lelei a latou mea e faamuamua.