Faʻamaumauga a Google - Faʻamaumauga faʻamaloilo ma le faila faila

Mo le telefoni feaveai ma telefoni, e tele le telefoni e leai se totogi mo le faamamaina o mafaufau, ae ou te le fautuaina le tele oi latou: o le faatinoina o le faamamaina i le tele o ia mea o loo faatinoina i se auala, muamua, e le maua ai ni tulaga faapitoa (sei vagana ai lagona fiafia mai numera matagofie), ma le lona lua, e masani lava ona taʻitaʻia ai vave le faʻaaogaina o le pati (silasila vave vave faʻasaʻo le Android).

Faʻamaumauga a Google (lea na taʻua muamua o File Go) o le tusi aloaia mai Google, i le mea e leai se faʻailoga lona lua, ma i luga o le mea muamua - e tusa lava pe le o se mea e sili ona manaia, ae e manino lava e talafeagai le saogalemu ma le saogalemu e aunoa ma le taumafai e taitaiseseina le tagata faʻaoga. O le talosaga lava ia o se faila faila faila masani ma galuega mo le faʻamamaina o mafaufauga i totonu ma le fesiitaiga o faila i le va o masini. O lenei talosaga o le a talanoaina i lenei iloiloga.

Faʻamāina o le teuina i totonu o Faʻamaumauga e Google

E ui i le mea moni o le talosaga o loʻo faʻatulagaina o se faila faila, o le mea muamua e te vaʻaia pe ae tatala (pe a uma ona e maua le mafaufau) o le faʻamatalaga e uiga i le tele o faʻamatalaga e mafai ona faʻamaonia.

I luga o le "Cleaning" tab, o le ae vaai i faʻamatalaga e uiga i le tele o mafaufauga i totonu ma le faʻamatalaga e uiga i le nofoaga i le SD card, pe afai e maua, ma le mafai ona faia le fufulu.

  1. Failautusi e le manaʻomia - faʻamatalaga le tumau, Faʻaaogaina o le polokalama Android, ma isi.
  2. Faila faila na faila mai i luga o le Initaneti e masani ona faʻapipiʻi i le pusa download pe a le toe manaʻomia.
  3. I totonu o oʻu matala e le o iloa, ae afai ei ai faila failalua, o le a latou o mai foi i le lisi mo le faamamaina.
  4. I le "Suʻe le faʻaaogaina o talosaga," e mafai ona e suʻeina mo latou ma i le gasologa o le taimi, o na tusi talosaga e te le faaaogaina mo se taimi uumi ma le filifiliga e aveeseina o le a faʻaalia i le lisi.

I le tulaga aoao, i tulaga o le faamamaina, mea uma e matua faigofie lava ma toetoe lava faʻamautinoa e le mafai ona afaina lau telefoni feaveai, e mafai ona e faʻaaogaina ma le saogalemu. E mafai foi ona manaia: Auala e faamama ai le mafaufau i le Android.

Pule o faila

Ina ia maua le gafatia o le pule o faila, alu i le "View" tab. I le le mafai, o lenei laupepa e faailoa ai faila lata mai, faapea foi ma se lisi o vaega: sii mai faila, ata, vitio, leo, pepa ma isi tusi talosaga.

I vaega taʻitasi (sei vagana ai "Talosaga") e mafai ona e vaʻai i faila talafeagai, faʻamalo pe faʻasoa i latou i nisi auala (auina atu e ala i le Faʻamaumauga lava ia, e le imeli, le Bluetooth i le avefeʻau, ma isi)

I totonu o le "Applications," e mafai ona e matamata i se lisi o talosaga a isi vaega o loo maua i luga o le telefoni (aveese mea e saogalemu) faatasi ai ma le gafatia e tape nei tusi talosaga, faʻamaonia le natia, pe alu i le faʻatautaia o le telefoni.

O nei mea uma e le tutusa ma le pule o le faila ma nisi o iloiloga i luga o le Faleoloa Play: "Faʻaopoopo se tagata suʻesuʻe." O le mea moni, o loʻo i ai: i luga o le faʻamatalaga muamua, kiliki i luga o le lisi o meaʻai (togi se tolu i le pito i luga) ma kiliki i le "Faʻaali Faleoloa". I le pito i tua o le lisi o vasega o le a faʻaalia ai le teuina o lau telefoni poʻo lau laupepa, mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i totonu ma le SD card.

O le tatalaina o ia mea, o le ae maua ai se faila faila faigofie i le gafatia e faʻatautaia ai i totonu o laupepa, matamata i mea e aofia ai, tape, kopi pe aveese mea.

Afai e te le manaʻomia nisi faʻaopoopoga, atonu o avanoa avanoa o le a lava. Afai e leai, tagaʻi i le Top File Managers mo le Android.

Faʻasalalauga i le va o masini

Ma o le galuega mulimuli o le talosaga o le fefaasoaai o faila i le va o masini e aunoa ma le Initaneti, ae o le Faʻamatalaga Saunia e le Google application e tatau ona faʻapipiʻi i masini e lua.

"Auina atu" i luga o le masini e tasi, "Maua" o loo lolomiina i le isi, pe a uma ona fai atu le faila filifilia i le va o masini e lua, atonu o le a le faigata.

I se tulaga aoao, e mafai ona ou fautuaina le talosaga, aemaise lava mo tagata e faaaogaina le tusi. E mafai ona e sii mai i luga mai le Faleoloa Play: //play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.nbu.files