Aveese faʻamatalaga i le Windows 7

Faʻafouina le fesoasoani e faʻamautinoa ai le maualuga ma le saogalemu o le faiga, lona taua i le suia o mea i fafo. Ae ui i lea, i nisi tulaga, o nisi oi latou e ono afaina ai le tino: e iai ni faʻafitauli faʻaletonu ona o le faʻanofoina o mea sese poʻo feteʻenaʻiga ma le masini faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta. E i ai foi mataupu na faʻapipiʻiina ai se laupepa e le manaʻomia, lea e le manuia ai le tagata faʻaaoga, ae na o le faʻaogaina o le avanoa i luga o le komepiuta. Ona tulaʻi lea o le fesili i le aveesea o ia vaega. Sei o tatou sailia le auala e faia ai lenei mea i luga o se komipiuta o loʻo taofiofia le Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafefe faʻamaumauga ile Windows 7

Auala e aveese ai

E mafai ona e aveesea uma faʻamatalaga ua uma ona faʻapipiʻiina i le polokalama ma faila faila faila. Sei o tatou taumafai e mafaufau i auala eseese e foia ai galuega, e aofia ai pe faʻafefea ona faʻailoa le faʻafouina o le Windows 7.

Metotia 1: Faʻasalalau Pulea

O le auala aupito sili ona lauiloa e foia ai le faafitauli o loʻo suʻesuʻeina o le faʻaaoga "Lisi Pulea".

  1. Kiliki "Amata". Alu i "Lisi Pulea".
  2. Alu i le vaega "Polokalama".
  3. I poloka "Polokalama ma Vaega" filifili "Vaʻai faʻaleleia faʻaleleia".

    E i ai se isi auala. Kiliki Manumalo + R. I le gutu e aliali mai Taumafai hama i:

    wuapp

    Kiliki "Lelei".

  4. Tatala Faʻafou le Nofoaga. I le itu tauagavale i le pito i lalo o se poloka "Vaai foi". Kiliki i le faʻamatalaga "Faʻatulagaga Faʻatonu".
  5. O se lisi o vaega faʻapipiʻi a le Windows ma nisi o masini komepiuta, mai le Microsoft, o le a tatalaina. O iinei e mafai ona e iloa ai e le gata o le igoa o elemene, ae o le aso foi o le faʻatulagaina, faʻapea foi ma le code KB. O le mea lea, afai e filifili e aveese se vaega ona o se mea sese poo se feteenaiga ma isi polokalama, manatua le aso lata mai o le mea sese, o le a mafai e le tagata faaaoga ona maua se mea masalomia i le lisi e faavae i le aso na faapipiiina ai i le polokalama.
  6. Saili le mea e te manaʻo e aveese. Afai e te manaʻomia e aveese le vaega o le Windows, vaai mo le vaega o elemene "Microsoft Windows". Kiliki i luga i le kī saʻo o le kiore (PKM) ma filifili le filifiliga e tasi - "Aveesea".

    E mafai foi ona e filifili le lisi o le lisi i le itu taumatau agavale. Ma faʻaomi le ki "Aveesea"lea o loʻo i luga o le lisi.

  7. O le a faʻaalia se faamalama i le mea o loʻo fesiligia ai oe pe ae manaʻo e faʻamamā le mea ua filifilia. Afai e te gaioiga lelei, ona e lolomiina lea "Ioe".
  8. O le faʻaaogaina o taualumaga o loʻo taʻavale.
  9. A maeʻa lena, e mafai ona amata le faamalama (e le o taimi uma), e fai mai e te manaʻomia le toe amataina o le komepiuta mo suiga e aoga. Afai e te manaʻo e faia loa, ona kiliki lea Toe Toe Maua Nei. Afai e leai se faanatinati tele i le foia o le faafouga, ona kiliki lea "Toe sii mai mulimuli". I lenei tulaga, o le vaega o le a faatoa maeʻaeʻa lava pe a uma ona toe faʻafoʻioi le komepiuta.
  10. A maeʻa ona toe faʻaaogaina le komepiuta, o vaega ua filifilia o le a aveesea atoatoa.

Isi vaega i le faamalama "Faʻatulagaga Faʻatonu" aveese e ala i le faʻataʻitaʻiga ma le aveesea o elemene o Windows.

  1. Filifili mea e manaʻomia, ona kiliki lea. PKM ma filifili "Aveesea" pe kiliki i luga le ki ma le igoa tutusa i luga atu o le lisi.
  2. Ae ui i lea, i lenei tulaga, o le faʻasaga o faʻamalama o le a tatala atili i le faagasologa o le faʻagasologa o le a laʻititi ese nai lo le mea na tatou vaʻaia i luga. E faʻalagolago i le faʻafouina o le vaega o loʻo e faʻamaeʻaina. Ae ui i lea, o mea uma lava e faigofie tele ma na o le mulimulitai i uunaiga e aliali mai.

E taua le maitauina afai e te faʻapipiʻiina le faʻapipiʻiina, ona toe faʻaaoga lea o vaega ua maeʻa pe a maeʻa se taimi. I lenei tulaga, e taua le faʻamalo o le gaioiga faʻamalositino ina ia mafai ai ona e filifilia ma le lima pe o fea vaega e sii mai ae leai.

Lesona: Faʻatonuina o le Windows 7 faʻafouina i le lima

Metotia 2: "Poloaiga Tulafono"

O le faʻatinoga o loʻo suʻesuʻeina i lenei tusiga e mafai foi ona faia e ala i le ulufale atu i se poloaiga i le faamalama "Laina o poloaiga".

  1. Kiliki "Amata". Filifili "Polokalama uma".
  2. Alu i le lisi "Tulaga Faataatia".
  3. Kiliki PKM e "Poloaiga Poloaiga". I le lisi, filifili "Faʻamasino e avea ma pule".
  4. O se faamalama e aliali mai "Laina o poloaiga". I totonu e manaʻomia ona e ulufale i se poloaiga e tusa ai ma le mamanu lenei:

    wusa.exe / uninstall / kb: *******

    Nai lo o tala "*******" E tatau ona e faʻapipiʻi le code KB o le faʻafouga e te manaʻo e aveese. Afai e te le iloa lenei tulafono, e pei ona taʻua muamua, e mafai ona e maimoaina i totonu o le lisi o faʻaleleia faʻaleleia.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e te manaʻo e aveese se vaega saogalemu i le code KB4025341ona faʻapenei lea o le poloaiga na tusia i le laina o le poloaiga e pei o lenei:

    wusa.exe / uninstall / kb: 4025341

    A uma ona e ulufale i totonu Ulufale.

  5. O le faʻaaogaina e amata i totonu o le faʻapipiʻi.
  6. I se tasi tulaga, o se faamalama ua aliali i le mea e tatau ona e faʻamaonia ai le manao e aveese vaega na faʻamaonia i le poloaiga. Ina ia faia lenei mea, tataʻi "Ioe".
  7. O le faʻapipiʻi masini e faʻatinoina se faʻatinoga o le faʻavaeina mai le tino.
  8. A maeʻa lenei faʻatinoga, atonu e manaʻomia le toe amataina o lau komepiuta mo le maeʻa maeʻa. E mafai ona e faia i le auala masani poʻo le kiliki i luga o le ki Toe Toe Maua Nei i se atigipusa faʻapitoa, pe a aliali mai.

Ma le isi, pe a faʻaumatia ma "Laina o poloaiga" E mafai ona e faʻaaogaina uiga faaopoopo o le faʻapipiʻi. O le lisi atoa e mafai ona vaʻaia e ala i le taina i totonu "Poloaiga Poloaiga" mulimuli i le poloaiga ma le faʻaulu Ulufale:

wusa.exe /?

O se lisi atoa o kamupani e mafai ona faʻaaogaina "Laina o poloaiga" aʻo galue ai ma se faʻapipiʻi vaʻaia, e aofia ai le aveesea o vaega.

O le mea moni, e le o nei tagata faʻatautaia uma e talafeagai mo faamoemoega o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusitusiga, peitaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, pe ae ulufale i le poloaiga:

wusa.exe / uninstall / kb: 4025341 / filemu

se mea faitino KB4025341 o le a faʻamutaina e aunoa ma ni pusa faʻamatalaga. Afai e manaʻomia se toe faʻaleleia, o le a tupu faʻafuasei e aunoa ma le faʻamaoniaina o le tagata.

Lesona: Valaauina o le "Poloaiga Poloaiga" i le Windows 7

Metotia 3: Disk Cleanup

Ae o faʻamatalaga o loʻo i le Windows 7 e le gata i le setete faʻapipiʻiina. Aʻo le i faʻatulagaga, e utaina uma i luga o le kiliva ma teu ai iina mo sina taimi e tusa lava pe a uma ona tuʻuina (10 aso). O le mea lea, o faila faʻapipiʻi taimi uma lava e faia i luga o le malo malo, e ui o le mea moni ua maeʻa le faʻapipiʻiina. E le gata i lea, ei ai mataupu pe a sii mai le pusa i le komepiuta, ae o le tagata faʻaaoga, faʻafouina lima, e leʻi manaʻo e faʻapipiʻi. Ma o nei vaega o le a na o le "siva" i luga o le disk e leʻi faʻaaogaina, ae na o le faʻaogaina o avanoa e mafai ona faʻaaoga mo isi manaʻoga.

O nisi taimi e tupu ai o le faʻafouina o le meli na leʻi maua uma. Ma e le gata o le a le maua se nofoaga e le aoga i luga o le malo, ae e le mafai foi ona toe faafouina le tino, talu ai ua manatu o lenei vaega ua uma ona utaina. I nei tulaga uma, e tatau ona e faʻamamaʻa le faʻailoga pe a faʻafeiloaʻi faʻamaumauga a Windows.

O le auala sili ona faigofie e aveese ai mea na siiina mai o le faamama lea o le disk e ala i ona meatotino.

  1. Kiliki "Amata". Ma le isi, alu i totonu o tusitusiga "Komipiuta".
  2. O se faamalama ua tatalaina i se lisi o ala o faasalalauga e fesootai i le PC. Kiliki PKM i luga o le taʻavale o loʻo i ai Windows. I le tele o tulaga, lenei vaega F. I le lisi, filifili "Meatotino".
  3. Ua amata le faamalama o meatotino. Alu i le vaega "Aoao". Kiliki ii "Clean Clean Disk".
  4. Iloilo le avanoa e mafai ona faʻamamaina e ala i le aveeseina o mea laiti taua.
  5. O se faamalama e aliali mai ma le taunuuga o mea e mafai ona faʻamaonia. Ae mo o tatou faamoemoega, e tatau ona e kiliki "Faamamaina Faiga Faʻatonu".
  6. O se fua faatatau fou o le tele o le avanoa e mafai ona faʻamamaina ua faʻalauiloaina, ae o lenei taimi e amanaʻia faila faila.
  7. Toe tatalaina le faamalama tapena. I le eria "Aveese faila nei" Faʻaalia ai vaega eseese o vaega e mafai ona aveesea. O meataitasi e faʻaumatia ua makaina i se siaki. O isi mea uma e le siakiina. Ina ia foia la matou faafitauli, siaki siaki "Faamamaina o Windows Updates" ma Windows Update Log Files. Faʻafeagai ma isi mea uma, afai e te le toe manaʻo e faʻamamā se mea, e mafai ona aveese siaki. Le amataina o le faamamaina, tataʻi "Lelei".
  8. Ua faalauiloaina se faamalama, ma fesili pe fia manao le tagata manao e aveese mea na filifilia. Ua lapataia foi e faapea o le aveeseina e le mafai ona suia. Afai e mautinoa le tagata faʻaoga ia latou taga, ona tatau lea ona kiliki "Aveese faila".
  9. A maeʻa lena, o le faʻataʻitaʻiga mo le aveesea o vaega filifilia. A maeʻa ona maeʻa, e fautuaina e toe faʻalauiloa le komepiuta.

Metotia 4: Aveesea o le lagolagosua mai le sii mai o faila

E le gata i lea, o vaega e mafai ona aveese mai lima mai le pusa lea na latou maua mai.

  1. Mo le leai o se mea e taofia ai le faʻatinoga, e tatau ona e faʻaumatia le taimi o le auaunaga faafouina, aua e mafai ona taofia le faiga o le aveeseina o le faila o faila. Kiliki "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Filifili "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Le isi, kiliki "Pulega".
  4. I le lisi o mea faigaluega, filifili "Auaunaga".

    E mafai ona e alu i le faamalama o le auaunaga e aunoa ma le faaaogaina "Lisi Pulea". Valaʻau Lelei Taumafaie ala i le kiliki Manumalo + R. Faʻamau i:

    services.msc

    Kiliki "Lelei".

  5. Amata le matala o le pulega. Kiliki i le igoa o le koluma "Igoa", Fausia igoa o tautua i le faasologa o le pi faitau faa-Peretania mo le faigofie ona toe aumai. Saili "Faʻafouina faʻafouga". Faʻailoga lenei mea ma faʻasalalau "Taofi le tautua".
  6. O lenei e tamoe "Saili". I totonu o lona tuatusi nofoaga kopi le tuatusi lenei:

    C: Windows SoftwareDistribution

    Kiliki Ulufale pe kiliki i le taumatau o le laina i le aū.

  7. I totonu "Saili" tatala se lisi lea e tele ni faila. O i matou, aemaise lava, o le a fiafia i faʻamaumauga "Download" ma "DataStore". O vaega lava ia o loʻo teuina i totonu o le pusa muamua, ma ogalaau ile lua.
  8. Alu i le faila "Download". Filifili mea uma e ala i le kiliki Ctrl + Ama faʻaaoga le faʻaaogaina o se tuufaatasiga Sete + Vae. E talafeagai le faʻaaogaina o lenei tuʻufaʻatasiga aua a maeʻa ona faʻaaogaina se 'upega tafaʻi se tasi Aveese o le anotusi o le a auina atu i le Trash, o lona uiga, o le a faaauau pea ona nofo i se avanoa avanoa. Faaaogaina o le tuufaatasiga tutusa Sete + Vae o le a aveesea atoa.
  9. E moni, e tatau lava ona e faʻamaonia ou faʻamoemoega i totonu o se faamalama laitiiti e aliali pe a uma le kiliki "Ioe". O le a aveesea nei.
  10. Ona e alu lea i le pusa "DataStore" ma i le auala lava lea e tasi, o lona uiga, e ala i le faʻamalosi Ctr + Aona sosoo ai lea Sete + Vae, faʻamalo mea e aofia ai ma faʻamaonia au taga i totonu o le pusa talanoa.
  11. A maeʻa ona faʻatino lenei faʻatinoga, ina ia le faʻavaivaia le avanoa e faʻafouina ai le faiga i taimi talafeagai, toe foʻi i le matala o le pulega. Togi ese "Faʻafouina faʻafouga" ma lolomiina "Amata le auaunaga".

Metotia 5: Aveese faʻamaumauga na sii mai i luga o le "Poloaiga Lelei"

E mafai ona aveese faʻamaumauga faʻamatalaga i "Laina o poloaiga". E pei ona i ai i auala muamua e lua, o le a na o le aveeseina o faila faila mai le pusa, ma aua neʻi toe faafoiina mea ua faʻaopoopoina, e pei o auala muamua e lua.

  1. Taumafai "Poloaiga Poloaiga" faatasi ai ma pule tau pulega. Le auala e faia ai lenei mea na faʻamatalaina auiliili i totonu Metotia 2. Ina ia faʻamalo le tautua ia ulu i le poloaiga:

    net up wuauserv

    Kiliki Ulufale.

  2. I le isi itu, ulufale i le poloaiga, i le mea moni, faʻamalo le cache download:

    ren% windir% SoftwareDistribution SoftwareDistribution.OLD

    Toe kiliki Ulufale.

  3. A maeʻa ona fufulu, e manaʻomia ona toe toe amata le sauniga. Tusa i totonu "Laina o poloaiga":

    net start wuauserv

    Faasolo i lalo Ulufale.

I faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga, na matou iloa ai e mafai ona aveese uma faʻamatalaga ua maeʻa ona faʻapipiʻiina, e ala i le lolaina i tua, ma le downloadina o faila e sii mai i le komepiuta. Ma mo nei galuega taʻitasi, o loʻo i ai ni fofo i le taimi e tasi: e ala i le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i luga o Windows ma e ala i "Poloaiga Poloaiga". E mafai e tagata taʻitasi ona filifili se fesuiaiga e sili atu ona talafeagai mo nisi tulaga.