AutoCAD. Faasaoina le Tusia i le PDF

O se tasi o galuega autu o le polokalame Skype o le avanoa lea i televise ma le televise. Ae le o tagata uma e faaaogaina, ae le o tulaga uma e pei o le taimi e mafai ai ona vaaia e tagata ese. I lenei tulaga, o le mataupu ua faʻaaogaina le webcam. Sei o tatou sailia pe faʻapefea ona e tapeina le telefoni i Skype.

Faʻaauau le tapeina o le mea pueata

E mafai ona tape le webcam i le Skype i luga o se faʻaauau pea, pe naʻo le taimi o se telefoni faʻapitoa. Muamua, mafaufau i le mataupu muamua.

O le mea moni, o le auala sili ona faigofie e faʻaalu ai le mea pueata i luga o se faʻaauau pea, o le faʻaaogaina lea o lana plug mai le komepiuta. E mafai foi ona e tapunia atoa le telefoni i meafaigaluega o le Windows operating system, aemaise lava ile Paefaʻatasi Manaʻomia. Ae, matou te fiafia tele i le mafai ona faʻamalosi le uepisaʻi i Skype, ao tumau pea lona faʻatinoga i isi tusi talosaga.

Ina ia tape le mea pueata, alu i vaega o lisi - "Meafaigaluega" ma le "Faʻatonu ...".

A uma le tatalaina o le faamalama, alu i le vaega "Ata Vitio".

I le faamalama e tatala, matou te fiafia i le pusa o le seti ua taʻua o le "Ave lemu vitio ma faaali i luga o le lau." O le fesuiaiga o lenei tulaga maualuga e tolu tulaga:

  • mai soʻo se tasi;
  • naʻo aʻu fesoʻotaʻiga;
  • leai se tasi.

Ina ia taofia le pueata i Skype, tuu le ki i le "leai se tasi". A maeʻa lena, e tatau ona e kiliki i le "Save" button.

O mea uma lava, o lea ua le atoatoa le kamepi i Skype.

Tuʻuina le mea pueata i le taimi o se telefoni

Afai na e aveina se tasi i le telefoni, ae i le taimi o le talanoaga na e filifili e tape le mea pueata, e ese le faigofie ona fai. E tatau ona e kiliki i le ata vitio ata i totonu o le talanoaga talanoaga.

A maeʻa lena mea, e faʻataʻapeʻapeina faʻailoga, ma o le kamepi i luga o Skype e le atoatoa.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, Skype o loʻo ofoina atu i tagata faʻapitoa ia meafaigaluega mo le vavaeina o se webcam e aunoa ma le momotuina mai se komepiuta. E mafai ona tape le mea pueata i luga o se faʻaauau pea ma i le taimi o se talanoaga faapitoa ma se isi tagata faʻapitoa poʻo se vaega o tagata faʻaoga.