Nvidia na teu i luga ma kata fou

O le faasilasilaina o le isi augatupulaga o kata vitio GeForce ua faamoemoeina i le sili atu i ni nai masina, ae e tusa ai ma tala, ua uma ona sauniuni lelei Nvidia mo ia. E tusa ai ma le punaoa a le PCGamesN, o faʻatauvaʻavaʻavaʻavaʻa vitio ua saunia i fale teu oloa o se kamupani American e oʻo atu i le miliona iunite.

Afai o faʻamatalaga e uiga i se fuainumera tele o fetuunaiga o ata vitio na muamua faia, o le a avea ma mea moni, o le a mafai e le GeForce fou ona ulufale atu i le maketi i ni aofaiga atoatoa i le maeʻa ai o le faasalalauga. O le uiga o lenei mea e le gata o le leai o ni faʻafitauli i le maua o masini, ae faʻatagaina foi le au fai oloa ina ia aloese mai taʻaloga taua i le amataga o le faʻatau. Ae ui i lea, e leai se faʻamaoniga o faʻamaoniga o nei tala, ae o le taʻalo muamua ua faailoa mai ai o le numera o kata vitio fou i le taimi muamua, i se isi itu, o le a matua tapulaa lava.

Muamua, tatou te manatua, o le upega tafaʻilagi o loʻo i ai faʻamatalaga na amata ona faia e le Vietnamese online store h2gaming.vn le faʻatonuga i le Nvidia GeForce GTX 1180. O le ASUS videocelecelerator ma le 16 GB o le manatua e faʻamauina i le 1530 tala.