Auala e faaleleia ai le mea sese i le potu tusi hal.dll


Talu ai ona o le Apple iPhone e le faatagaina le faalauteleina o le mafaufau i totonu, e toatele le aufaigaluega e tatau ona faamamaina i taimi uma ia faamatalaga le talafeagai. I le avea ai o se tulafono, o le tele lava o mea uma i luga o le telefoni e suʻe ai le avanoa o ata e mafai ona aveesea mai le masini, na faʻatagaina muamua i le komepiuta.

Faʻaliliuina ata mai le iPhone i le komepiuta

O le asō o le a matou talanoaina ni auala eseese e faʻafeiloaʻi ai ata o ata mai lau telefoni i lau komepiuta. O faʻafitauli taʻitasi ua tuʻuina atu e faigofie ma mafai ai e oe ona vave taliina le galuega.

Metotia 1: Windows Explorer

Muamua, seʻi o tatou talanoa e uiga i le auala masani o le fesiitaiga o ata mai le telefoni i le komepiuta. O se tulaga taua: O iTunes e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta (e ui lava i lenei tulaga e le talafeagai), ma o le telefoni e fetaui ma le komepiuta (mo lenei mea, i luga o se telefoni, i luga o le talosaga a le polokalama, o le ae manaʻomia le pasia o se code passcode).

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau iPhone i lau komepiuta ma faʻaogaina se cable USB. Faatali mo le fesootaiga e tupu, ona amata ai lea o Windows Explorer. O le lisi o masini fesoʻotaʻiga o le a faʻaalia le telefoni.
  2. Alu i totonu o le teuina o ata o lau masini. O ata uma ma vitio o le a faʻaalia i luga o le lau, e faʻaoga uma i luga o se telefoni ma faigofie ona teu i le mafaufau o le masini. Ina ia faʻafeiloaʻi uma ata i le komipiuta, tataʻi le kesi i luga o le komepiuta. Ctrl + Aona toso mai ai lea o ata i le pusa na manaʻomia ile komipiuta.
  3. Afai e te manaʻomia le faʻafeiloaʻiina o ata uma, ae filifilia, taofi i lalo le ki i luga o le komepiuta Ctrlona faatoa kiliki lea i luga o ata e manaʻomia, faʻapipiʻiina. Ona na o le toso ma tuu i totonu o se pusa i lau komipiuta.

Metotia 2: Dropbox

O le mea moni, o soʻo se auaunaga i le ao e matua faigofie lava ona faʻaogaina i ata mai fafo mai le iPhone i komepiuta, ma le isi itu. Mafaufau i nisi faʻataʻitaʻiga i le faʻataʻitaʻiga o le auaunaga Dropbox.

Tulei le Dropbox mo le iPhone

  1. Taumafai i luga o lau telefoni Dropbox. I le ogatotonu o le faamalama, filifili le ki. "Fausia"ona tapuni lea o se meataitasi "Tulei ata".
  2. A faʻaalia le potutusi o le iphone i luga o le lau, siaki atigipusa mo ata na manaʻomia, ona filifili ai lea o le ki i le pito i luga taumatau "Lisi".
  3. Faʻamatala mai le pusa o faʻasalalauga lea o le a kopi ai ata, ona amata ai lea o le fesoʻotaʻiga e ala i le kiliki o le ki "Download".
  4. Faatali mo ata e mou ese le synchronized icon. Mai le taimi nei, o ata o loʻo i Dropbox.
  5. O le isi laasaga o le tatala lea o le pusa Dropbox i lau komepiuta. O le taimi lava e faʻatautaia ai faʻamaumauga iinei, o le a lafoina ata uma.

Metotia 3: Documents 6

O se ituaiga o aoga aoga e pei o le pule o le faila e le gata ina teuina ma faʻalauiloa ituaiga eseese o faila i luga o le iPhone, ae ia vave ona faʻaogaina i luga o se komepiuta. E talafeagai le auala pe afai e fesoʻotaʻi uma le iPhone ma le komepiuta i le 'upega tafailagi Wi-Fi tutusa.

Faitau atili: Pule faila mo le iPhone

  1. Afai e leʻi faʻapipiʻiina le Falemeli 6 i luga o lau telefoni, faʻafeiloaʻi ma faʻaogaina saʻoloto mai le Faleoloa Store.
  2. Faʻamaumauga Faʻamaumauga 6

  3. Lisi pepa. I le pito i lalo o le itu tauagavale tatala le lisi "Pepa aloaia"ona sosoo ai lea ma le faila "Ata".
  4. Kiliki i le icon ellipsis i tafatafa o le ata, ona filifili ai lea "Kopi".
  5. O se faamalama faaopoopo o le a aliali mai i luga o le lau, lea o le a e manaomia ai le filifili po o le fea pepa faila o le a kopi ai le ata i, ona faamaea lea o le fesiitaiga. O lea ia kopiina ata uma e te manaʻo e lafo i lau komepiuta.
  6. O lea e manaʻomia le telefoni e mafai ai ona faʻatasia le Wi-Fi. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le afi i le pito i luga agavale, ona tatala lea o le aitema "Wi-Fi Drive".
  7. Faʻataʻatia le pito i luga "Enable" i le tulaga galue, ona gauai atu lea i le URL e aliali mai - e mo ia o le a manaʻomia oe e alu i soʻo se 'upega tafaʻilagi i luga o lau komepiuta.
  8. A mulimuli le komepiuta i le fesoʻotaʻiga, e tatau ona e tuʻuina atu le faatagaga i luga o le telefoni e fesuiai ai faʻamatalaga.
  9. I luga o le komepiuta lava ia o le ai ai se faila i le mea na matou lafoina ai le ata, ona sosoo ai lea ma le ata.
  10. I le kiliki i luga o le faila, o le ata o le a matala atoa ma o le a avanoa mo le faʻaolaina (faʻasalaga saʻo i luga ma filifili "Save image as").

Metotia 4: iCloud Drive

Masalo o le auala e sili ona talafeagai e faʻafeiloaʻi ai ata mai se iPhone i se komepiuta, talu ai i lenei tulaga, o le faʻatau atu o ata i le ao o le a faʻaaogaina atoa.

  1. Muamua e te manaʻo e siaki pe faʻaalia le pueina o ata i le telefoni. Ina ia faia lenei mea, tatala ia faatulagaga, sosoo ai ma le filifilia i le pito i luga o le faamalama lau Apple ID.
  2. I le faamalama fou tatalaina iCloud.
  3. Filifili se mea "Ata". I totonu o le faamalama fou, ia mautinoa ua e faʻaaogaina aitema ICloud Media Libraryfaʻapea foʻi "O Loʻu Ata Vitio".
  4. Tikia ma faʻapipiʻi iCloud mo Windows i lau komepiuta.
  5. Tikiake iCloud mo Windows

  6. O se pusa e aliali mai i Windows Explorer "Ata o le ICloud". Ina ia toe faʻatumu le faʻailoga i ata fou, e tatau ona faʻatulaga le polokalama. Kiliki i le atigipusa faʻailoga ma se aū e tatala ai le lisi o faʻatinoga faʻaoga, kiliki-i luga o iCloud, ona e alu ai lea "Tatala i le iCloud Settings".
  7. Togi le pusa siaki iCloud Drive ma "Ata". I le taumatau o le mea lona lua, kiliki i luga o le ki. "Filifiliga".
  8. I le faamalama fou, siaki siaki pusa lata ane i mea ICloud Media Library ma "O Loʻu Ata Vitio". Afai e tatau ai, ia suia ia fofo i luga o le komipiuta o le a maua ai ata, ona kiliki lea o le ki. "Fai".
  9. Fai suiga i le polokalame i le kilikiina o le ki i le tulimanu pito i lalo "Faaaoga" ma tapuni le faamalama.
  10. A mavae sina taimi, o le atofaʻi "iCloud Photo" o le a amata ona faatumuina ata. Ole a vave ona faʻalagolago le saoasaoa i luga o lau initaneti ma, ioe, le tele ma le numera o ata.

Metotia 5: Amo

Afai e te le o fiafia i le galuega a iTunes, o lenei polokalama o le a maua ai ni tagata galulue lelei, mo se faataitaiga, iTools. O lenei polokalame, e le pei o polokalama a Apple, e mafai ona faʻafeiloaʻi ata o loʻo i luga o le masini i se komepiuta i le toeitiiti lua tala.

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau iPhone i lau komepiuta ma faʻatautaia iTools. I le itu tauagavale o le faamalama o le polokalama, alu i le lisi "Ata".
  2. I le ogatotonu o le faamalama o ata uma o loo i luga o le iPhone o le a faʻaalia. Ina ia fesiitai saʻo ata, amata ia ata filifilia ma le kiliki se kuki. Afai e te manaʻo e faʻafeiloaʻi ata uma i le komepiuta, kiliki le ki i le pito i luga o le faamalama. "Filifili Mea Uma".
  3. Kiliki le ki "Fafo atu"ona filifili ai lea "I le faila".
  4. O le a faʻaalia le Windows Explorer i luga o le mata, i le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le faʻaiʻuga o le destination o le a faʻaolaina ai ata filifilia.

Matou te faʻamoemoe o la tatou fesoasoani e mafai ona e maua ai le auala sili e faʻafeiloaʻi ai ata mai lau Apple iPhone poʻo isi masini iOS i lau komepiuta. Afai ei ai ni au fesili, fesili ia i latou i faʻamatalaga.