Faʻafefea ona toe faʻaleleia faila mai se avega afi

O lenei 'upega tafaʻilagi ua uma ona talanoaina pe faʻapefea ona toe maua mai faʻamatalaga mai le tele o ala o faasalalauga e faʻaoga ai le polokalame Seagate File Recovery. O iinei o le a tatou talanoa ai e uiga i se auala sili ona faigofie e toe faaleleia ai faila mai se taavale afi po o se kalama, lea e mafai ai, pe afai e mafai, faigofie lava ona toe aveeseina pe leiloa ata, vitio, pepa ma isi faila faila masani ona o se faaletonu. (O ata uma ma ata i totonu o le tusiga e mafai ona faʻateleina e ala i le kiliki i luga)

Vaʻaia foi: polokalama sili ona lelei mo le toe faʻaleleia o mea.

Manatu anamua manatua

O se faʻataʻitaʻiga o le toe faʻaleleia o ata mai se kata manatua

E i ai laʻu 256 MB Memory Stick i le 256 MB na faʻaaogaina i le tele o ituaiga masini. I le taimi nei e le o faʻamatalaina, o le mauaina o mea e le mafai ona mauaina i soo se auala. Afai ou te manatua loʻu mafaufau, semanu e tatau ona i ai ni ata, o le a ou taumafai e toe fai ma faataitaiga.

O le a ou faʻaaogaina se faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le saolotoga saoloto. Faʻasalalau le prolea, i le tulaga o le galulue faatasi ma le komepiuta flash flash ma kata manatua, o loʻo faʻaalia ai le lelei o iuga lelei. Ae maise lava i mataupu pe a manaʻomia le toe maua mai o faamaumauga mai faʻamaumauga, ata, vitio ma isi faila faila. E le gata i lea, i le tulaga o le toilalo, o au faʻamatalaga i le aufaasālalau o le a le suia - o lona uiga E mafai ona e faʻamoemoe i le manuia o isi auala faʻaleleia.

Faʻatagaina o le toe faʻaleleia o faamatalaga

Ou te faʻaofiina se kata, faʻatautaia le polokalama ma vaʻavaʻai i le faʻafesoʻotaʻiga lea, lea e foliga mai e masani ma e le o toe faʻaaogaina:

Faʻamālōlōina o Faʻamaumauga i le Faʻailoga Faʻamataʻu

Ou te filifilia le Maumi Mumu i le itu tauagavale ma le avega i le mea na tuu ai le kata, kiliki le Next. I le auala, o le faaletonu o le togiina lea "sailiili ma toe faʻafoʻi ata ma ata vitio." A o ou sailia mo i latou, ou te tuua se mea e aofia ai. A leai, e mafai ona e filifilia ituaiga faila i le isi laasaga.

Faʻasalaga Faʻasalaga Faʻasalalauga

A uma le kiliki o le "Next", o le a e vaʻai i se lapataiga faʻaaliga e taʻu mai ai o faila toe faʻaleleia o le a faaigoaina File1, File2, ma isi. Mulimuli ane e mafai ona toe faaigoa. Ua lipotia mai foi e mafai ona toe maua mai isi ituaiga faila. Afai e te manaʻomia - e faigofie tele tulaga, e matua faigofie lava ona malamalama.

Filifili ituaiga faila e toe faʻafoʻi

O lea, e mafai ona e filifili poo fea faila e toe faʻafoisia, pe faatoa mafai ona e kiliki le Amata e amata ai le faagasologa. O le a faʻaalia se faamalama o le a faʻaalia ai, o le a le tele o le taimi ua pasia ma totoe, faʻapea foi faila na toe faafoi mai.

Faʻafouina o Ata o se faagasologa

E pei ona mafai ona e iloa, i luga o lau kata, o le polokalame na maua ai ni ata. E mafai ona faʻavevesi le faagasologa i soo se taimi ma faʻasaʻo le taunuʻuga. E mafai foi ona e faia lenei mea pe a uma. O se taunuuga, ua ou toe malosi mai e tusa ma le 1000 ata, lea, ioe, e ese, pe a mafaufau i le tele o le ave taavale. E tolu-kuata o faila na faaleagaina - na o vaega o le tupua e mafai ona iloa pe leai foi. E pei ona ou malamalama i ai, o nisi nei o ata o ata tuai, o luga o luga o se mea na faamaumauina ai se mea. Ae ui i lea, sa mafai ona ou toe faafoi mai le tele o ata na galo ia te au mo se taimi umi (ma na o ni ata). Ioe, ou te le manaʻomia nei faila uma, ae o se faʻataʻitaʻiga o le galuega a le polokalama, ou te manatu e lelei.

Toe faʻaaogaina File65

O le mea lea, afai e te manaomia vave ma leai se taumafaiga e toe faʻafouina ata poʻo pepa mai se kalama komipiuta poʻo le USB flash drive, o le faʻasalalauga ole auala ole auala e sili ona lelei ma faigofie ile taumafai e faia lenei mea e aunoa ma le fefe ile faoa o le faʻamaumauga.