Faʻafefea ona matamata i fesoʻotaʻiga i lau google account

Routers e ofoina atu e le ASUS, ua faʻaalia i se olaga uumi umi. E oʻo lava i faʻataʻitaʻiga amio mama, na faʻatuina atu i le sili atu ma le lima tausaga talu ai, e mafai ona faia lelei a latou galuega i le taimi nei, ae e le tatau ona tatou faʻagaloina le manaʻomia faifai pea e tausia le microprogram e pulea le faagaoioiga o le masini. Mafaufau pe faʻafefea ona faʻaleleia pe faʻasalalau le faʻamaoniga o le fesoʻotaʻiga o le telefoni ASUS RT-N10, faʻapea foʻi ma le toe faʻafoʻiina o le masini komepiuta o le masini pe a faʻaumatia.

E faigofie le faʻamalamalamaina o Asus - o le gaosiga na faia ni meafaigaluega faigofie e avanoa mo tagata taʻitasi e faʻaaogaina, ma ua faafaigofieina le auala e sui ai le firmware o le tasi lomiga ma le isi i le tele e mafai ai. I lenei tulaga, tusi:

O mea uma o loʻo faʻamatalaina i lalo o loʻo faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga i lana pule faitalia, i lona lava lamatiaga ma le lamatia! E naʻo lē e ona le masini e nafa ma taunuʻuga o faʻatinoga e aofia ai mea leaga!

Sauniuniga

O le mea moni, o le firmware o le RT-H10 ACCS lava ia e faigofie lava ma e na o ni nai minute, ae ia mautinoa lenei tulaga o mataupu, faʻapea foi ma le aloese mai le toilalo ma mea sese i le faagasologa, e tatau ai le faia o aʻoaʻoga amata. Mafaufau i faʻatinoga e maua ai vave, malupuipuia, ma le toe faʻaaogaina o le faʻalautaina o le router firmware. I le taimi lava e tasi, o tagata faʻaaogaina le fofo o le faafitauli mo le taimi muamua o le a mafai ona aʻoaʻoina e uiga i metotia autu na faʻaaogaina e fegalegaleai ai ma le polokalama o le vaega o le au taʻavale.

Faʻaauau le avanoa

E toetoe lava o tagata uma e faʻaaogaina ma le uila o loʻo faʻaogaina le faʻaaogaina o le pulega o le masini (panel panel). O le avanoa i faʻataʻitaʻiga tau pulega o le masini e mafai ona maua mai soʻo se initaneti.

  1. Tatala se masini ma ulufale i le pusa o le tuatusi:

    192.168.1.1

  2. Kiliki "Ulufale mai" i luga o le komepiuta, lea o le a taʻitaʻia ai le faʻaalia o se faamalama o le pule i le komiti. Ulufale "pule" i itu uma e lua ma kiliki "Faʻatasi".
  3. O se taunuuga, ia maua le avanoa i le initaneti o le router ASUS RT-N10.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ulufale atu i le komiti faufautua, e tatau ona e ulufale i le tuatusi IP, saini ma le upega tafailautusi. Afai o nei laina uma po o se tasi oi latou na suia ma e le iloa (atonu e galo) o tulaga faatauaina ua tuuina atu ia i latou i le taimi muamua o le setiina o le masini poo le taimi o lona taotoga, o le a le galue le avanoa i le pulea o galuega a le uila. O le auala ese mai le tulaga o loʻo taʻua i luga o se faʻatoaga atoa o le masini i le fale gaosi fale, lea o le a talanoaina i lalo, ma i le tulaga o se faʻasalaga / password ole galo ua naʻo le pau lea o le auala e alu ese ai. Ae ia iloa le IP-tuatusi o le telefoni, afai e le o iloa, e mafai ona e faʻaaogaina le meafaigaluega komepiuta mai le ASUS - Faʻamaumauga a le masini.

Faʻafesoʻotaʻi le faʻaaogaina ole ASUS Faʻamaumauga o Meafaigaluega e iloa ai le tuatusi IP o le kamupeni

  1. Alu i le itulau lagolago lagolago mo le ASUS RT-H10 fesoasoani faʻapitoa i le fesoʻotaʻiga o loʻo taʻua i luga. Lisi i lalo "Faamolemole ia patino OS" Filifili le faʻasologa o Windows faʻapipiʻi i luga o le PC.
  2. I le vaega "Meafaigaluega" kiliki le faamau "Download" faʻafeagai ma le igoa o tupe "Faʻamaumauga o Meafaigaluega ASUS", lea o le a taʻitaʻia ai le faʻamaumauga o le 'upega tafaʻilagi ma le pusa tuʻufaʻatasiga o le aoga ile disk PC
  3. Tuʻu le mea na maua ma alu i le pusa faʻatasi ma le faila Discovery.exe, tatalaina e amata ai le faʻapipiʻiina o le meafaigaluega.
  4. Kiliki "Lisi" i faʻamalama muamua e fa o le masini faʻapipiʻi muamua aʻo leʻi kopiina faila.
  5. Faatali seia maeʻa le faʻatulagaga o le Asus Device Discovery ma kiliki "Fai" i le faamaeʻaina o le faamalama o le faʻapipiʻi, e aunoa ma le siakiina o le atigipusa "Amataina le Toe Fuataina o Meafaigaluega".
  6. O le aoga o le a vave amataina ma amata loa ona mataʻituina le fesoʻotaʻiga lea e fesoʻotai ai le PC mo le iai o ASUS.
  7. A uma ona e mauaina le RT-N10 i le faamalama o le Discovery Disk Device ASUS, o le igoa faʻalelei o le uila e faʻaalia, ma faʻafeagai o le SSID, le tuatusi IP o loʻoe sailia ma le masini subnet.
  8. E mafai ona e alu i le faatagaga i le komiti o le router pe a uma ona e iloa tulaga taua o laina mai tuusaʻo mai le Meafaigaluega Discovery Device - e fai ai lenei mea, kiliki "Fetuunaiga (C)".

    O le iʻuga, o le a amata le masini, faʻaalia le itulau o loʻo i totonu o le pulega.

Faʻasolo ma toe faʻafoʻi ia mea

O le mea muamua e fautuaina e fai pe a maeʻa ona tuʻuina atu i le ASUS RT-N10 le initaneti o le faia lea o se faʻamaumauga o mea e maua ai le Initaneti ma le gaioiga o le fesoʻotaʻiga i le lotoifale. O le i ai o se faʻamaumauga o faʻamaumauga o le a mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi vave o latou tulaga faatauaina, ma o le mea lea o le vavalalata o le fesoʻotaʻiga e faʻatotonuga i luga o le uila, pe a faʻauʻu le seti poʻo le faʻasolo saʻo.

  1. Faʻasoa i totonu o le komiti faafoe. Alu i le vaega "Pulega"e ala i le kilikiina o lona igoa i le lisi i le agavale o le itulau.
  2. Tatala le lisi "Toe faʻaleleia / faʻasaoina / utaina faʻasologa".
  3. Faasolo le faamau "Faasaoina", lea o le a taʻitaʻia ai le failaina o se faila o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o le alalaupapa i le PC disk.
  4. I le maeʻa ai o le faʻatinoga i totonu o le pusa "Manatu" poʻo le faʻamaumauga ua faʻamaonia mai e le tagata faʻaaoga i le laasaga muamua, o le a aliali mai le faila Settings.CFG - o le faʻamaumauga lea o laina o le router.

Afai e tatau ona toe faʻaleleia tulaga o le ASUS RT-H10 i le lumanaʻi:

  1. Alu i le faʻamau lava lea e tasi na faʻasaoina ai le siaki ma kiliki le ki "Filifili se faila"faʻafeagai ma le igoa filifilia "Faʻatuʻu Faʻatonu".
  2. Faʻamatala le auala i le faila faila, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. Kiliki le ki "Auina atu"i totonu o le eria "Faʻatuʻu Faʻatonu".
  4. Faatali mo le toe faʻaleleia o tafaʻi ma le toe amataina o le alalaupapa.

Toefaʻutuʻu tulaga

O le mea moni, o le faʻamalamalamaina e le o se faʻavalea mo faʻaletonu uma i le alalaupapa ma e le faʻamautinoa ai o ASUS RT-N10 pe a maeʻa le faʻatinoga o le a faʻatinoina e pei ona manaʻomia e le tagata. I nisi tulaga, o le tagata solitulafono o le "amioga" le saʻo o le alalaupapa o le le saʻo lea o le filifiliga o ona siosiomaga i totonu o se siosiomaga fesoʻotaiga, ma ia mautinoa le faʻaogaina masani, ua lava lea e toe faʻafoʻi ai le masini i le setete faʻanatura ma toe faʻatulagaina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻalauteleina le telefoni ASUS

Faatasi ai ma isi mea, ma e pei ona taʻua i luga, e mafai ona fesoasoani le toe faʻamautu e toe faʻafoʻi le leiloloa o le avanoa i le vaega o le pulega. O le toe faafoiina o laina ole ASUS RT-H10 i le tulaga faaletonu e mafai ona ausia i le mulimuli i se tasi o auala e lua.

Komiti pule

  1. Faʻailoga i le initaneti ma alu i "Pulega".
  2. Tatala le lisi "Toe faʻaleleia / faʻasaoina / utaina faʻasologa".
  3. Kiliki le ki "Toe faʻafoʻisia"e latalata i le igoa o le galuega "Faʻatulagaina Faʻamaumauga".
  4. Faʻamaonia le talosaga o loʻo sau e amatalia le faagasologa o le toe faʻafoʻiina o le firmware o le uila i le setete.
  5. Faatali mo le faagasologa e faʻatumu ma toe amata le ASUS RT-N10.

Masini komepiuta "Toe faʻafoʻisia".

  1. Faʻafesoʻotaʻi le eletise i le uila ma faʻatulagaina ina ia mafai ai ona e mataʻituina faʻamaufaʻailoga o le LED ile pito i luma.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a meafaigaluega avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalauiloa le pepa pepa lolomi le faamau "Toe faʻafoʻisia"o loʻo i luga o le tua o le uila e lata i le mea fesoʻotaʻi "LAN4".
  3. Taofiofi "Toe faʻafoʻisia" seia oʻo i le faʻaaliga "Mana" i luga o le pito i luma o le ACCS RT-H10 o le a amata ona moli, ona faasaʻo ai lea o le tautuuutu seti.
  4. Faatali mo le toe faʻaleleia o le masini, mulimuli ane o le a toe faʻafoʻiina uma ona tafaʻi i le mea e gaosia ai mea faʻanatura.

Tikiake faitofi

Failautusi e aofia ai ituaiga eseese o le firmware mo le faʻapipiʻiina i le ASUS RT-N10 e tatau ona sii mai naʻo le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga - e faʻamautinoa ai le saogalemu o le faʻaogaina o auala faufautua o loʻo fautuaina atu i lalo i le tusiga.

Faʻamau faʻamalositusi ASUS RT-N10 mai le 'upega tafaʻalagi

  1. Faʻasala i le komini o le router ma saili le numera o le faʻapotopotoga ua faʻapipiʻi i le masini masini masini, e faʻaauau pea ona faʻatautaia aso o faʻamaumauga a le firmware, faʻapea foi ma le malamalama pe manaʻomia se faʻafouga. I le pito i luga o le itulau autu o le atinaega i luga o le initaneti o loʻo i ai se mea "Faʻamaumauga Tausiusi" - O numera o loʻo faʻaalia i tafatafa o lenei igoa o loʻo faʻaalia ai le numera o le faʻapotopotoga faʻapitoa faʻaopoopo i le masini.
  2. Tatala e ala i le kiliki i luga o le sootaga i lalo o le folasaga o lenei tusi lesona, o le itulau faitele aloaia ua fatuina e tuuina atu le lagolago faʻapitoa i tagata e ona le ASUS RT-H10, ma kiliki le laupepa "Avetaavale ma Meafaigaluega".
  3. I le itulau e tatala, kiliki "BIOS ma polokalama faakomepiuta".
  4. Kiliki i le sooga "Faʻaalia uma"e maua ai le lisi atoa o faila faila e avanoa mo le download.
  5. Filifili le fomaʻi manaʻomia mai le lisi ma kiliki "Download" i le eria o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le faila faila.
  6. A maeʻa le download, faʻalelei le pusa na sii mai.
  7. Faʻaopoopoga faʻalautele * .trx, na maua mai o se taunuuga o le le tatalaina o le afifi na sii mai le ofisa aloaia, ma o loʻo i ai se firmware ua fuafua mo le fesiitaiga i le masini.

Fautuaga

Toeitiiti lava o faafitauli uma e tulai mai i le faagasologa o le firmware o tagata faigaluega e tulai mai mo mafuaaga autu e tolu:

  • Faʻasalalau faʻamaumauga i le uila e faʻatautaia le le maua o le fesoʻotaiga (Wi-Fi), e sili atu le mautu nai lo le uaea.
  • O le faagasologa o le toe faʻaleleia o le firmware ua faʻavevesi e le tagata faʻaaoga e faʻamaeʻa ai.
  • I le taimi o le toe tusia o le moli moli o le router, o le malosiaga i le masini ma / poʻo le PC e vavaeeseina ma faʻaaogaina e avea ma meafaigaluega faʻamauta.

O lea, ina ia puipuia le RT-N10 ASUS mai le faaleagaina pe a toe faʻaleleia le firmware, mulimuli i nei taʻiala:

  • faʻaaoga le patch cord e fetaui le masini ma le komepiuta i le faagasologa o le taualumaga;
  • Aua le faalavelaveina le faagasologa o le firmware;
  • Faʻaauau le tuʻuina atu o le eletise tuʻuina atu i le uila ma le PC (faʻamalieina, faʻafesoʻotaʻi ia masini uma i le UPS).

Auala e moli ai le ASUS RT-N10

E naʻo le lua auala autu o le firmware o le faʻalauiloaina o le uila. Muamua e faʻaaoga pe a manaʻomia le faʻaleleia poʻo le toe foʻi i tua o le masini masini masini, ma le lona lua e tatau ona faʻaaogaina pe afai o le vaega o le telefoni feaveaʻi ua faaleagaina ma e manaʻomia ona toe faʻaleleia. O nei filifiliga uma e aofia ai le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa e ofo mai e le kamupanī.

Metotia 1: Faʻaleleia, faʻasao, ma toe faʻaofi le firmware

O le auala masani o firmware ASUS RT-H10, faʻamaumauga aloaia e le tagata gaosi oloa, e aofia ai le faʻaaogaina o se meafaigaluega lea ua faʻapipiʻi ai le upega tafailagi a le router ma e talafeagai mo le faʻaaoga i le tele o tulaga. E tusa lava po o le a le ituaiga o le firmware ua faapipii i totonu o le masini ma pe o le a le faapotopotoga e manao le tagata e faapalapalaina lana ala - e faia mea uma i le faia o laasaga nei.

  1. Tatala le itulau o le admin panel ma faʻaoga. Alu i le vaega "Pulega".
  2. Kiliki "Faamaumauga o Faamaumauga".
  3. Tatala le faamalama mo le filifilia o le faila firmware e faʻapipiʻi i le RT-N10 i le kiliki "Filifili se faila" lata ane i le pito "Failautusi fou firmware".
  4. Faʻamatala mai le auala i le firmware na sii mai le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi, filifili le faila * .trx ma kiliki "Tatala".
  5. Ina ia amataina le auala mo le toe tusia o le moliuila moli o le uila i faʻamaumauga mai le faila faila, kiliki le ki "Auina atu".
  6. Faatali mo le faʻapipiʻiina o le firmware e faʻamaeʻaina, lea e masani ona mulimulitaʻi i le paʻu o le alualu i luma.
  7. E tatau ona maitauina e le o tulaga uma o le faʻaaliga o le alualu i luma o loʻo aliali mai i luga o le itulau atigipusa web. Afai o le faagasologa o le toe tusia o le moliuila meli e le o vaai faalemafaufau ma o le komiti pule e foliga mai o le "malulu" i le faagasologa o le taualumaga, e le tatau ona e faia se gaioiga, faatalitali! A maeʻa le 5-7 minute, faʻafou le itulau i le masini.

  8. I le taimi o le iʻuga o le faʻamalamalamaina o le a toe amataina loa lava le ala. O loʻo faʻaalia e le masini le vaega ole pulega o le ASUS RT-H10, lea e mafai ona e faʻamautinoa ua suia le version firmware. Alu i le faʻaaogaina o gafatia o le uila, o loʻo galue i lalo o le faʻatonutonuina o le firmware fou.

Metotia 2: Faʻafoʻisia

I le taimi o le taʻavale a le au taʻavale, ma sili atu i le faagasologa o le faʻaaogaina o tagata i totonu o le polokalama, e seasea lava ona tupu, ae tele faʻaletonu e tupu. O se taunuuga, o le firmware e pulea le faagaoioiga o le masini e mafai ona faaleagaina, lea e mafua ai le le mafai ona gafatia le masini i lona atoaga. I sea tulaga, o le manaʻoga e toe faʻafoʻisia le firmware.

O le mea e lelei ai, na tausia e Asus tagata e faʻaaogaina ana oloa, e aofia ai ma le RT-N10 faʻataʻitaʻiga, o le faia o se faʻaoga faigofie mo le faʻatinoina o taualumaga mo le toe faʻaleagaina o le firmware. O le fofo ua valaauina ASUS Faʻatonuina Faʻamālosia ma avanoa mo le sii mai le itulau RT-N10 lagolago faʻapitoa:

Faʻafou le Toefuatusi o le Masini ASUS mai le nofoaga aloaia

  1. Tikia, faʻapipiʻi, ma faʻatonu le ASUS Faʻamanatuga Faʻamatalaga:
    • Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le ASUS i le upega o loʻo i luga ma tatala le vaega "Avetaavale ma Meafaigaluega".
    • Filifili mai le lisi pa'ū lisi o le OS o loʻo pulea le komepiuta faʻaaoga e avea ma mea faigaluega toe faʻaleleia.
    • Faʻalogo! Afai e iai lau Windows 10, faʻamautinoa i le lisi "Windows 8.1" e faʻatusatusa i le faʻaogaina "pito i luga" le sefulu. Mo mafuaʻaga e le iloa, Toe faʻafoʻisia le Toefuataiga e le oi totonu o vaega taua mo le Windows 10, ae o le lomiga mo galuega G-8 i le siosiomaga o le OS tuai pe a manaʻomia!

  2. Kiliki le sootaga "Faʻaalia uma"luga aʻe o le eria "Meafaigaluega".
  3. I le amataina o le downloadina o le mea e faʻaaoga ai le router, kiliki le ki. "Download"i totonu o le eria ma le faʻamatalaga o le nofoaga "ASUS RT-N10 Fomaʻi Toefuataiga Version 2.0.0.0".
  4. I le maeʻa o le downloadga, faʻaaogaina le mea na maua ai archive. O le iuga o se pusa. "Rescue_RT_N10_2000". Tatala lenei tusi ma taʻe le faila. "Rescue.exe".
  5. Kiliki "Lisi" i le muamua muamua ma le tolu faamalama o le faʻapipiʻi faʻatautaia.
  6. Faatali mo le fesiitaiga o faila faila i le PC, ona kiliki lea "Fai" i le faamalama mulimuli o le masini faʻapipiʻi, e aunoa ma le siakiina "Faʻatoʻafaia le Toefuataiga o Faʻamaumauga".
  7. O le aoga amata vave, alu i le isi laasaga.
  8. Faʻamau i luga le faila o le firmware i le Toefuataiga o Faʻamaumauga:
    • Kiliki "Iloiloga (B)" i totonu o le faamalama aoga.
    • I le faila o le faila o le faila, faʻamaonia le ala i le firmware na sii mai mai le ASUS website aloaia. Faʻamalamalama le faila tgz ma faʻasalalau "Tatala".
  9. Faʻaliliuina le ASUS RT-N10 i le faiga "Toe Maua" ma faʻafesoʻotaʻi i PC:
    • Aveese uma laina mai le alalaupapa ma kiliki le faamau e faʻaaoga ai meafaigaluega e maua. "Toe faʻafoʻisia" i tua o le masini. Taofiofi o le ki "Faleaiga", faʻafesoʻotaʻi le pulelaina.
    • Tuʻu le ki "Toe faʻafoʻisia" pe a faʻaalia "Mana" e sosolo lemu. O lenei amioga o le faʻamalamalamaina o le moli malamalama ua faʻamaonia ai o le alalaupapa o loʻo i ai i le auala e toe faʻaleleia ai.
    • Faʻafesoʻotaʻi i se tasi o le "LAN" o fesoʻotaʻiga o le laina faʻapipiʻi fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi i le RJ-45 fesoʻotaʻiga i luga o le komepiuta komepiuta.
  10. Faʻafoisia le firmware:
    • I le faamalama o le Toefuataiga o Faamaumauga, kiliki "Download (U)".
    • Faatali seiloga e tuʻuina atu le faila firmware i le mafaufau o le faila. O lenei faiga e faʻaaogaina ma e aofia ai:
      • Sueina o se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi;
      • Tii le faila i le masini;
      • Faʻailogaina le manatuaga moli o le uila.
    • I le maea ai o le taualumaga, o le a faʻaalia se faʻamatalaga e uiga i le toe manuia o le faʻaleleia o le firmware i totonu o le faamalama o le Toefuataiga o Faamaumauga, ona mafai lea ona tapunia le aoga.
  11. O le ASUS RT-N10 toefuataiina o le a otometi lava ona toe amata. O le taimi nei e mafai ona e ulufale atu i le komiti faufautua ma faʻaauau ona fetuunai le alalaupapa.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o masini aloaia faʻapitoa na faʻatupulaia e le ASUS e faigofie ai ona toe faʻaali le uila RT-N10 ma toe faʻafoʻisia lona tulaga e tusa lava pe a tupu se faʻalavelave faʻaletonu o le polokalama. Faʻaauau ma le faʻaeteete faatonuga ma o se taunuuga ia maua se nofoaga tutotonu o fesoʻotaiga vavave lelei atoatoa!