Toe faʻaleleia o faʻamatalaga pe'ā uma ona faʻasalalau i le RS Partition Recovery

I le toe iloiloga o le Best Data Recovery Software, ua uma ona ou faʻapipiʻiina le poloketi polokalame mai le kamupani Faʻafouina Faʻamaumauga Faʻamatalaga ma folafola atu o le a tatou iloiloina nei polokalama i nisi faʻamatalaga mulimuli ane. Seʻi o tatou amata i le sili ona taugata ma le taugata - RS Partition Recovery (e mafai ona e sii mai se faʻataʻitaʻiga o le polokalama mai le laiga o le site //recovery-software.ru/downloads). O le tau o le RS Partition Recovery recovery mo le fale e 2999 rubles. E ui i lea, afai o le polokalama e faʻatinoina uma lava galuega e faʻatauina, ona le maualuga lea o le tau - o se avanoa e tasi i soo se "Fesoasoani Lagolagoina" e toe faʻaleleia ai faila na tapeina mai le USB flash drive, o faʻamatalaga mai se disiki malupuipuia po o le faatulagaina o le a tau tutusa pe sili atu tau (tusa lava pe o le lisi o tau o loʻo taʻu mai ai "mai 1000 rubles").

Faʻamau ma faʻatonu le RS Partition Recovery

O le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le RS Partition Recovery data recovery software e le ese mai le faʻatulagaina o soʻo se isi lava polokalama. Ma a maeʻa le faʻapipiʻiina, o le pusa o le "Start RS Partition Recovery" o le a faʻaalia i totonu o le faʻatalatalanoaga. O le isi mea e te vaʻaia o le Failautusi o le Faʻamaumauga o le Faʻasaʻoina o le File Recovery. Masalo, o le a tatou faʻaaogaina mo le amataga, talu ai o le auala aupito sili lea ona masani ma faigofie e faʻaaoga ai le tele o polokalama mo se tagata masani.

File Recovery Recovery

Faʻataʻitaʻiga: toe faʻaleleia faila mai se ave taavale afi pe a maeʻa ona latou faʻamatalaina ma faʻapipiʻi le alalaupapa USB

Ina ia tofotofoina le mafai gafatia o le RS Partition Recovery, na ou saunia ai laʻu pulou flash flash faapitoa mo suesuega e pei ona taua i lalo:

  • Faʻaopoopoina i le faiga o le faila file NTFS
  • Na ia faia ni laupepa se lua i luga o le uila: ata1 ma ata2, ia taitasi na ia tuuina ai ni ata aupito sili ona lelei o aiga na pueina talu ai nei i Moscow.
  • I le aʻa o le pusa tuu le vitio, e silia ma le 50 megapiiti.
  • Aveese nei faila uma.
  • Faʻataʻatiaina le masini flash flash i le FAT32

E leai se mea, ae o se mea faapena e ono tupu, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tuʻuina atu se kata card mai se tasi masini i se isi, faʻapipiʻiina aunoa, ona o se ata o ata, musika, vitio po o isi (masani) faila ua leiloloa.

Mo le faʻamatalaga faʻamatalaina o le a matou taumafai e faʻaoga le togafitiga o le faila i le RS Partition Recovery. Muamua lava, e tatau ona e faʻamaʻoti mai po o le a le aufaasālalau o le a toe faʻatulagaina (o le ata e maualuga).

I le isi laasaga, o le a talosagaina oe e filifili se suʻega atoa pe vave faʻatalanoaina, faʻapea foʻi ma faʻamaumauga mo se suʻesuʻega atoa. Talu ai ona o aʻu o se tagata e masani ona faʻaaogaina e le iloa le mea na tupu i le taavale afi ma le mea na alu i ai aʻu ata uma, ou te maka le "Analysis Analysis" ma siaki uma pusa i le faʻamoemoe o le a aoga. O loo matou faatalitali. Mo le televave taavale, o le tele o le 8 GB gaioiga e itiiti ifo ma le 15 minute.

O le taunuʻuga o loʻo i lalo:

O le mea lea, o se vaega o le NTFS na toe teuteuina ma le fausaga atoa o le fafautusi na maua, ma i le Deep Analysis folder e mafai ona e vaai i faila ua atofaina e ala i ituaiga, lea sa maua foi i luga o le aufaasālalau. A aunoa ma le toe faʻaleleia o faila, e mafai ona e alu i totonu o le fausaga o le falesa ma matamata i ata, leo ma faila vitio i le faamalama faʻamatalaga. E pei ona mafai ona e vaai i le ata o loʻo i luga, o loʻo maua laʻu vitio mo le toe faʻaleleia ma e mafai ona vaʻaia. E faʻapea foʻi, na mafai ona ou matamata i le tele o ata.

Ata na faaleagaina

Ae ui i lea, mo le fa ata (mai le 60 ma se mea), e le o maua le faʻamuamua, e le o iloa le tele, ma o le vaʻai mo le toe faʻaleleia i le tulaga o le "Leaga". Ma taumafai e toe faʻaleleia, e pei lava o le mea e totoe o loʻo manino lava o mea uma lava ua lelei.

E mafai ona e toe faʻafoʻi se faila se tasi, faila poʻo faila e ala i le kilikiina saʻo i latou ma filifili le mea "Toe faʻafoi" i le lisi autu. E mafai foi ona e faʻaaoga le fetaui tutusa i luga o le meafaigaluega. O le faamalama o le togafitiga o le faila o le a toe amataina lea e te manaʻomia e filifili ai le mea e teu ai. Na ou filifilia se puʻupuʻu (e tatau ona maitauina e leai se tulaga e mafai ona e teuina ai faʻamaumauga i luga o le ala o faasalalauga lava ia e tasi lea e faia ai le toe faʻaleleia), ma mulimuli ane na fautuaina e faʻamaonia le ala ma kiliki le "Toe faʻafoi" le button.

O le faagasologa na faia le tasi le lua (Ou te taumafai e toe faʻaleleia faila e le o vaʻaia i le window RS Partition Recovery). E ui i lea, pe a uma, o nei ata e fa ua faaleagaina ma e le mafai ona maimoaina (e toatele le au maimoa ma faatonu na tofotofoina, e aofia ai XnView ma IrfanViewer, lea e masani ona faatagaina oe e matamata i le faaletonu o faila JPG e le tatalaina i se isi mea).

O isi faila uma na toe faʻafoisia, o mea uma lava e lelei ma i latou, e leai se mea e faaleagaina ma e matua gafatia lava ona matamata. O le mea na tupu i mea o loʻo i luga o loʻo tumau pea o se mealilo ia te au. Ae ui i lea, ei ai loʻu manatu mo le faʻaaogaina o nei faila: Ou te fafagaina i latou i le RS File Repair program mai le tagata lava ia e atiaeina, lea ua mamanuina e toe faaleleia ai faila photo ua faaleagaina.

Aotelega

Faʻaaogaina le RS Partition Recovery, na mafai ona otometi le toe faʻafoʻisia o le tele o faila (e sili atu i le 90%) na faʻaumatia muamua, ma a maeʻa ona toe faʻaleleia le aufaasālalau i se isi faila, e aunoa ma le faʻaaogaina o se poto faapitoa. Mo mafuaʻaga le mautonu, o faila e fa e le mafai ona toe faʻaleleia i latou muamua, ae o latou o le saʻo tatau, ma atonu e manaomia pea ona "toe faaleleia" (o le a matou siaki mulimuli ane).

Ou te iloa o nei fofo saoloto, pei o le lauiloa Recuva, e le maua ni faila i luga o le taavale afi, lea na faatino ai galuega na faʻamatalaina i le amataga o le suʻega, ma o le mea lea, afai e le mafai ona e toe faʻaleleia faila e faʻaaoga ai isi metotia, ma e taua tele, faʻaoga le Faʻamatalaga Faʻamatalaga RS o se filifiliga lelei lava: e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa ma e aoga. E ui i lea, i nisi o tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, e toe faʻafoʻi faʻamalo faʻamaonia ata, e sili atu le lelei e faʻatau ai se isi kamupani faʻapisinisi e sili atu ona taugofie na fuafuaina mo lenei faamoemoe: e tau tolu taimi e taugofie ma o le a maua ai le tali tutusa.

I le faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o le polokalame, RS Partition Recovery e mafai ai ona e galue i ata pue (fatufatu, mauga, toe faʻaleleia faila mai ata), e mafai ona aoga i le tele o mataupu ma, sili atu ona taua, e le mafai ona e aʻafia le aufaasālalau mo le toe faʻaleleia, faʻaitiitia le lamatiaga iuga mulimuli. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻauluuluga o le HEX mo i latou e iloa le faʻaaogaina. Ou te le iloa pe faʻafefea, ae ou te masalomia o lana fesoasoani, e mafai ona e faʻamautuina ma le lima lima ulutala o faila ua faʻaleagaina e le o vaʻaia pe a uma ona toe faʻaleleia.