Foia le faafitauli i le mea sese "O le Network o loo misi pe leai foi" i le Windows 7


O faʻafitauli o fesoʻotaiga i totonu o le Windows 7 e le o se mea masani. I le tulaga o ia faafitauli, e le mafai ona lafoaia ni talosaga po o ni vaega o le komiti e mautinoa lava faalagolago i le fesootaiga i le Initaneti po o le "komepiuta i le lotoifale". I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoaina pe faʻafefea ona faʻamalo mea sese e aʻafia ma le toesea po o le le mafai ona amata le fesoʻotaiga.

Faʻavaeina o le "Network is missing or not running" sese

O lenei mea sese e tupu pe a iai se mea e pei o "Client mo Microsoft Networks". Ma le isi, i le faasologa o le filifili, o se auaunaga taua tele e le o maua i le igoa "Fale faigaluega" ma auaunaga e faalagolago i ai. O mafuaaga atonu e eseese - mai se "faigofie" faigofie o le faiga i se osofaiga a le siama. O loʻo i ai se isi itu e le maalofia - o le le lava o le auʻaunaga manaʻomia.

Metotia 1: Faʻatulaga ma toe amata le auaunaga

E uiga i le tautua "Fale faigaluega" ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga SMB muamua kopi. O nisi o nonoa fesoʻotaiga e mumusu e galulue faʻatasi ma le faʻasologa o faʻasalalauga, o lea e tatau ai ona faʻapipiʻi le tautua i se auala e galue ai ma le SMB version 2.0.

  1. Taumafai "Poloaiga Poloaiga" e fai ma sui o le pule.

    Faʻatele: Valaʻauina o le "Poloaiga Faʻatonu" i le Windows 7

  2. "Tautala" tautua, o lea na ia suia ai le maliega o le lomiga lona lua o le poloaiga

    sc config lanmanworkstation faalagolago = bowser / mrxsmb20 / nsi

    A uma ona e ulufale mai i le ki UI.

  3. Le isi, faʻamalo le SMB 1.0 ma le laina lea:

    sc config mrxsmb10 start = talosaga

  4. Toe amata le tautua "Fale faigaluega"e ala i le faʻatonuina o tulafono e lua:

    netman lanleyworkstation
    lanu fou amata lanmanworkstation

  5. Toe toe fai.

Afai e tupu mea sese i laasaga o loʻo i luga, e tatau ona e taumafai e toe faʻafoʻi le vaega faʻafesoʻotaʻi talafeagai.

Metotia 2: Faʻatuʻi le vaega

"Client mo Microsoft Networks" e mafai ai e oe ona fegalegaleai ma punaoa fesoʻotaiga ma o se tasi o auaunaga sili ona taua. Afai e le manuia, o le a tulaʻi mai faafitauli, e aofia ai le mea sese i aso nei. O lenei mea o le a fesoasoani e toe faʻaleleia le vaega.

  1. Tatala i luga "Lisi Pulea" ma alu i le lisi "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".

  2. Mulimuli i le sooga "Suiga o mea fetuunai".

  3. Faʻasani lelei i le masini lea e faia ai le fesoʻotaʻiga, ma tatala ana meatotino.

  4. Filifili i le lisi "Client mo Microsoft Networks" ma tapeina.

  5. O le a fesili Windows mo se faʻamaoniga. Toto "Ioe".

  6. Toe toe faʻafou le PC.

  7. Ona tatou toe o atu lea i meatotino a le mea faʻapipiʻi ma taomi le faamau "Faʻamau".

  8. I le lisi, filifili le tulaga "Tagata faatau" ma kiliki "Faaopoopo".

  9. Filifili le mea (pe afai e te leʻi faʻaeʻeina lima i vaega, o le a na o le tasi lava lea) "Client mo Microsoft Networks" ma tulei Ok.

  10. Ua faia, ua toe faʻaaogaina le vaega. O le mea mautinoa, matou toe amata le taavale.

Metotia 3: Faʻatonu le faʻafouga

Afai e le aoga ia faatonuga o loʻo i luga, atonu e te le toe faʻafouina KB958644 i lau komepiuta. O se "patch" e puipuia ai nisi polokalama leaga mai le ulufale atu i le polokalama.

  1. Alu i le itulau faʻailoga pikiapu i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft e tusa ai ma le numera numera o le numera.

    Maua le itulau mo le x86
    Maua le itulau mo x64

  2. Matou te taomi le faamau "Download".

  3. Matou te mauaina le faila i le igoa "Windows6.1-KB958644-h86.msu" poʻo "Windows6.1-KB958644-6464.msu".

    Matou te amataina i le masani masani (faʻalua faalua) ma faʻatali mo le faʻapipiʻi e faʻamaeʻa, ona toe faʻafou lea o le masini ma taumafai e toe fai laasaga e faʻatū ai le tautua ma toe faʻaofi le mea tau fesoʻotaiga.

Metotia 4: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

O le taua o lenei metotia o le manatuaina pe o afea poʻo le a foi mea na amata ai ou faafitauli, ma toe faʻafoisia le faiga e faʻaaoga ai meafaigaluega.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le Windows 7

Metotia 5: Siaki mo faʻamaʻi pipisi

O le mafuaʻaga o mea sese e tutupu i le taimi o le faʻatinoga, e ono iai ni mea leaga. E matuā lamatia lava i latou e fesootai ma le fesoʻotaiga. Latou te mafai ona vavave faʻamatalaga taua pe na o le "malepe" le faatulagaga, sui suiga pe faaleagaina faila. Afai e tupu se faʻafitauli, e tatau ona vave suʻesuʻeina ma aveese le "meaola faalafua". "Togafitiga" e mafai ona faia tutoatasi, ae sili atu le ole atu mo se fesoasoani e aunoa ma se fesoasoani i nofoaga faapitoa.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

E pei ona mafai ona e vaʻaia, foia le faafitauli o le faʻaaogaina o mafuaʻaga o le mea sese "O loʻo i ai le Network pe leai foi" e masani lava ona faigofie. Ae peitai, afai o tatou talanoa e uiga i se osofaiga a le siama, o le tulaga e mafai ona matua ogaoga. O le aveeseina o siama e le taitai atu ai i le taunuuga manaomia pe afai ua uma ona latou faia ni suiga taua i faila o faila. I lenei tulaga, e foliga mai, na o le toe faʻaofiina o Windows o le a fesoasoani.