Faʻasaʻo le mea sese "O le avetaavale avetaavale na le toe taliina ma na toe faʻafoisia"

E mafai e tagata faʻaaoga o Rambler Mail ona faʻaaogaina uma uiga o le tautua e le gata i le masini komepiuta i le komepiuta, ae faʻapea foi luga oa latou masini feaveaʻi. Mo nei faʻamoemoega, e mafai ona e faʻapipiʻi le talosaga a le kalani talafeagai mai le faleoloa a le kamupani poʻo le faʻafesoʻotaʻi le atigipusa i le faatulagaga o le tino, pe a maeʻa ona faʻaogaina nisi faʻataʻitaʻiga i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia o le meli. Ma le isi, o le a matou talanoa pe faʻapefea ona faʻatulaga Rambler Mail i luga o le iPhone.

Muamua faatulagaina o galuega meli

Aʻo leʻi oʻo i le faʻatulagaina saʻo ma le faʻaaogaina o le Mail Rambler i luga o le iPhone, e tatau ona tuʻuina atu polokalame faʻa-tolu, i lenei tulaga, tagata e lafoina i le imeli, ma maua ai avanoa e galulue ai ma le auʻaunaga. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

Alu i le Rambler / Mail Website

  1. A maeʻa ona e kiliki i luga o le sootaga i luga, tatala "Faʻatonu" meli meli e ala i le kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau (LMB) luga o le fetaui tutusa i luga o le meafaigaluega.
  2. Le isi, alu i le lisi "Polokalama"i le kilikiina LKM.
  3. I lalo o le fanua "Faʻasalalau Faʻasalalau Faʻatasi ma Tagata Faʻamatalaga Email" kiliki le faamau "I luga",

    ulufale i le code mai le ata i le faamalama pop-up ma kiliki "Auina atu".

    Ua faia, ua maeʻa le Rambler Mail. I lenei laasaga, aua le faanatinati e tapuni le itulau o le meli (le vaega lava ia "Faʻatonu" - "Polokalama") pe na o le manatuaina, poʻo le, tusi i lalo faʻamaumauga o loʻo tuʻuina atu i poloka nei:

    SMTP:

    • Tūmau: smtp.rambler.ru;
    • Faʻasalaga: SSL - le taulaga 465.

    POP3:

    • Tūmau: pop.rambler.ru;
    • Faʻasalaga: SSL - taulaga: 995.
  4. O lenei, tatou o atu saʻo i le faʻatulagaina o le Rambler Mail i luga o le iPhone

    Vaʻai foi: Faʻasalalau Rambler / Meli i Tagata Uma Email i luga ole PC

Metotia 1: Talosaga Meli Meli

Muamua, o le a matou vaʻavaʻai pe faʻapefea ona faʻamautinoa le saʻo lelei o le faʻaaogaina o le Mail Rambler i le faʻasalalauga meli masani o loʻo maua i luga o iPhone, e tusa lava po o le a le IOC.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" lau masini feaveaʻi e ala i le faapipii i luga o le faʻamaufaʻailoga talafeagai i luga o le mataala autu. Faʻamau i lalo le lisi o avanoa avanoa ma alu i vaega. "Faʻamaumauga ma Faʻamatalaga", afai o loʻo i ai lau iOS 11 poʻo le sili atu ona maualuga, poʻo, pe afai e laʻititi le faiga o le polokalama, filifili "Meli".
  2. Kiliki "Faaopoopo le Teugatupe" (i le iOS 10 ma lalo - "Faamatalaga" ma na o le taimi lena "Faaopoopo le Teugatupe").
  3. Le lisi o auaunaga avanoa Rambler / leai meli, o lea la e tatau ona e tapuni i luga o le sooga "Isi".
  4. Filifili se mea "Tala Fou" (po o le "Faaopoopo le Teugatupe" i le tulaga o le faʻaaogaina o le masini i iOS i lalo ifo o le 11).
  5. Faatumu ia vaega nei, faʻamaonia faʻamatalaga mai lau i-meli Rambler:
    • Igoa Igoa;
    • Tuatusi o le pusameli;
    • Manatu mai ia te ia;
    • Faʻamatalaga - "igoa", lea o le a faʻaalia ai lenei atigipusa i le talosaga. "Meli" i luga o le iPhone. I le isi itu, e mafai ona e kopiina le tuatusi o le pusameli pe naʻo le saini, pe na o le faʻamaonia mai o le igoa o le meli.

    A uma ona e ulufale i faamatalaga talafeagai, alu "Lisi".

  6. Nai lo le le maua o le IMAP protocol, lea e le o lagolagoina e le meli le fesiligia ole mafuaaga le fesiligia, e tatau ona e fesuiai i le POP e ala i le faapipii i luga o le lisi o le igoa lava e tasi i le itulau e tatala.
  7. I le isi, e tatau ona e faʻamaonia faʻamaumauga matou te "manatuaina" faʻatasi ma oe i le taimi mulimuli o le faʻatulagaina o Rambler / Mail i le 'upega tafailagi, e pei o:
    • Tuatusi o le tuatusi o le api:pop.rambler.ru
    • Tuatusi tuatusi fafo:smtp.rambler.ru

    Faatumu uma uma itu, kiliki "Faasaoina"i le pito i luga o le tulimanu pito i luga, lea o le a aoga,

  8. Faatali sei maeʻa faʻamaonia, pe a maeʻa o le a faʻapipiʻiina oe i le vaega. "Faʻamaumauga ma Faʻamatalaga" i le lisi o le iphone. Taʻo saʻo i le poloka "Faamatalaga" E mafai ona e vaʻaia le Rambler Mail.

    Ina ia mautinoa ua manuia le faʻatinoga ma faʻaauau le faʻaaogaina o le pusameli, fai mea nei:

  1. Faʻasalalau faʻasologa masani "Meli" i luga o lau iPhone.
  2. Filifili le pusa e manaʻomia, e taʻitaʻia e le igoa ua tuʻuina atu i le palakalafa 5 o faʻasalaga o loʻo i luga.
  3. Ia mautinoa o loʻo i ai imeli, o le mafai ona lafoina ma mauaina, faʻapea foʻi ma le faʻatinoga o isi galuega e patino i le tagata faʻeli.
  4. O le faʻatulagaina o le Rambler Mail i luga o le iPhone e le o se galuega faigofie, ae faʻatasi ai ma le auala sao, tusa lava pe faʻaauupegaina ia tatou faʻatonuga, e mafai ona foia i ni nai minute. Peitai e sili atu ona faigofie ma sili atu ona faigofie le fegalegaleai ma lenei auaunaga ma ana galuega uma e ala i se talosaga tatau, o le faʻatulagaga lea o le a tatou faʻamatalaina i le isi.

Metotia 2: Rambler / Email App i le Store Store

Afai e te le manaʻo e taʻalo ma le faʻaogaina o lau iPhone e faʻaaoga ai le Rambler i luga masani, e mafai ona e faʻapipiʻiina le faʻatalanoaga o tagata faʻatautaia na faia e le au atinaʻe o le auaunaga o loʻo fesiligia. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

Manatua: O le faʻatulagaga o le auaunaga meli, o loʻo faʻamatalaina i le vaega muamua o lenei tusiga, e manaʻomia pea. A aunoa ma faatagaga talafeagai, o le a le aoga le talosaga.

Faʻatau le Rambler app / meli mai le Faleoloa Store

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga ma faʻapipiʻi le talosaga i lau telefoni. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Download" ma faʻatali seʻia oʻo i le faʻamaeaina o le faʻatinoga, o le alualu i luma e mafai ona mataʻituina e ala i le faʻatumu o le faailo o le mata.
  2. Faʻasaʻo saʻo le tagata Rambler mai le Faleoloa e ala i le kiliki "Tatala", pe tapuni i luga o le ala laupapa, lea o le a aliali mai i luga o se tasi o laupepa autu.
  3. I totonu o le faʻamatalaga faʻafeiloaʻi a le talosaga, ulufale i le initaneti ma le uputatala mo lau faʻamatalaga ma kiliki "Faʻatasi". I le isi itu, i totonu o le fanua e fetaui i ai, ulu i le tagata mai le ata ma toe kiliki. "Faʻatasi".
  4. Faʻataga le faʻasalalau i le imeli ile faʻamatalaga e ala i le taina o le ki "Enable"poʻo "Pasi" lenei laasaga. A e filifilia le filifiliga muamua, o le a foliga mai se faamalama pop-up e fai atu ia te oe e kiliki "Faataga". Faatasi ai ma isi mea, ia puipuia lelei ma faʻamautinoa le agatapuia o fesoʻotaʻiga, e mafai ona e setiina se PIN po o le Touch ID ina ia leai se tasi sei vagana ai oe mafai ona maua meli. E pei o le muamua, afai e te manaʻo ai, e mafai foi ona e misia lenei laasaga.
  5. A maeʻa le faʻasaga, o le a mafai ona e maua uma avanoa Rambler / meli e maua mai le talosaga faʻapitoa.
  6. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻaaogaina o le talosaga a le tagata o le Rambler Mail e sili atu le faigofie ma sili atu ona faigofie i lona faʻatinoina, e manaʻomia ai le itiiti ifo o le taimi ma le taumafaiga, pe a faʻatusatusa i le auala muamua na faʻatulagaina e i luga.

Faaiuga

I lenei tusiga laitiiti, na e aʻoaʻo ai pe faapefea ona faʻatulaga Rambler / meli i luga o le iPhone, e faʻaaogaina ai masini feaveaʻi masini feaveaʻi poʻo se mea faʻatautaia tagata faʻataʻitaʻi na faʻatupulaia saʻo e le meli. Lenei filifiliga e filifili e mo oe, matou te faʻamoemoe o lenei mea na aoga mo oe.

Vaʻai foʻi: Faʻasalalau Rambler / Meli