Faʻaopoopoina vitio i YouTube mai se komepiuta

I lalo o le kulupu o le aiga (HomeGroup) o se aganuʻu le faʻaalia o le gaioiga o le aiga Windows OS, e amata i le Windows 7, sui le taualumaga mo le faʻatutuina o faila fefaʻasoaaʻiga mo PC i luga o le upega tafaʻilagi tutusa. O se kulupu a le komiti e fatuina ina ia faafaigofie ai le faagasologa o le fetuunaiga o punaoa mo le fefaasoaai i se tamai upega. E ala i masini o loʻo aofia i lenei elemene o Windows, e mafai e tagata faʻapipiʻi ona tatalaina, faʻatino ma taʻalo faila o loʻo i totonu o lisi faʻasoa.

Fausiaina o se kulupu i le Windows 10

O le mea moni, o le foafoaina o le HomeGroup o le a faʻatagaina ai le tagata faʻaoga i soʻo se tulaga o le malamalama i le matata o tekonolosi komepiuta e faʻapipiʻi faigofie ai fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga ma tatala avanoa lautele i faila ma faila. O le mafuaaga lena e tatau ai ona e faamasani i lenei galuega taua o OS OS 10.

Le faagasologa o le fatuina o se vaega o aiga

Sei o tatou iloiloina atili auiliiliga mea e manaʻomia ona faia e le tagata e fai ai le galuega.

  1. Taumafai "Lisi Pulea" e ala i le kiliki saʻo i luga o le lisi "Amata".
  2. Seti le faʻagasolo vaaiga "Ata Matagofie" ma filifili mea "Vaega o le aiga".
  3. Kiliki le ki "Fausia se vaega o le aiga".
  4. I le faamalama e faʻaalia ai le faʻamatalaga o le FaleGroup functionality, kiliki i luga o le ki. "Lisi".
  5. Seti faʻatagaga e sosoo ma mea taitasi e mafai ona faʻasoa.
  6. Faatali mo Windows e faia uma tulaga talafeagai.
  7. Tusi i lalo pe teu se mea i le upu faila e maua ai le mea na faia ma kiliki le ki. "Fai".

E taua le matauina pe a uma ona fausia se HomeGroup, e masani lava ona maua e le tagata faʻaaoga le avanoa e suia ai ona faʻaiʻuga ma le upu faʻamalo, lea e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai masini fou i le kulupu.

Manaoga mo le faʻaaogaina o galuega ile homegroup

  • O masini uma o le a faʻaaogaina le HomeGroup elemene e tatau ona i ai Windows 7 poʻo mulimuli ane (8, 8.1, 10).
  • E tatau ona fesoʻotaʻi uma masini i le fesoʻotaiga e ala i fesoʻotaiga eletise poʻo fesoʻotaiga.

Fesootai i le "Homegroup"

Afai oi ai se tagata faʻaaoga i lau 'upega tafaʻilagi' ua uma ona fai "Vaega o le aiga"I lenei tulaga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi nai lo le fatuina o se mea fou. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia ni nai laasaga faigofie:

  1. Kiliki le ata "O lenei komepiuta" i luga o le komepiuta, kiliki-saʻo. O le a faʻaalia se lisi o talaʻaga i luga o le lauulu lea e te manaʻomia e filifili ai le laina mulimuli. "Meatotino".
  2. I le itu saʻo o le isi matala, kiliki i le mea. "Faʻalautele faatulagaga o le faatulagaga".
  3. O le isi mea e tatau ona e alu i le lisi "Igoa o le Initaneti". I totonu o le ae iloa le igoa "Vaega o le aiga"lea e fesoʻotaʻi faʻatasi ai le komepiuta. E taua tele le igoa o lau kulupu e fetaui ma le igoa o le vaega lea e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi. Afai e leai, kiliki "Suiga" i le lava faamalama.
  4. O le iʻuga, o le a e vaʻaia se faamalama faaopoopo i tulaga. Ulufale le igoa fou i le pito i lalo "Vaega o le aiga" ma kiliki "Lelei".
  5. Ona tatala "Lisi Pulea" soʻo se metotia e te iloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻagaoioia e ala i le lisi "Amata" suʻe suʻe ma ulu atu i totonu le faʻamaopoopoina o upu.
  6. Mo nisi faʻamatalaga lelei o faʻamatalaga, faʻafesuiaʻi le faʻaali o le faʻaali ata i "Ata Matagofie". A maeʻa lena, alu i le vaega "Vaega o le aiga".
  7. I le isi faʻamalama, e tatau ona e vaʻavaʻai i se savali na faia muamua e se tasi o tagata faʻapitoa se vaega. Ina ia fesootai i ai, kiliki "Auai".
  8. O le ae vaʻai i se faʻamatalaga puupuu o le faʻatulagaga e te fuafua e fai. Ina ia faaauau, kiliki "Lisi".
  9. O le isi laasaga o le filifili lea o punaoa e te manaʻo e faʻasoa. Faamolemole ia matau o le lumanai e mafai ona sui nei laina, o lea aua e te popole pe afai e te faafuasei ona e faia se mea sese. A uma ona filifili ia faatagaga e manaʻomia, kiliki "Lisi".
  10. O le taimi nei e tumau ai na o le ulufale i le upu faʻamatalaga avanoa. E tatau ona ia iloa le tagata na faia "Vaega o le aiga". Na matou taʻua lenei mea i le vaega muamua o le tusiga. A uma ona e ulufale i le upu faila, kiliki "Lisi".
  11. Afai e saʻo mea uma, o le mea e te maua o le a e vaʻai i se faamalama ma se savali e uiga i le sologa manuia. E mafai ona tapunia i le kilikiina o le ki. "Fai".
  12. O lenei auala e faigofie ai ona faʻafesoʻotaʻi i soʻo se mea "Vaega o le aiga" i totonu o le upega tafaʻilagi.

Windows Groupgroup o se tasi o auala sili ona lelei e faʻafesuiaʻi ai faʻamatalaga i le va o tagata faʻapitoa, o lea afai e manaʻomia lou faʻaaogaina, e tatau lava ona e faʻaaluina ni nai minute e fatuina ai lenei elemene o le Windows 10 OS.