Aveese se atotupe i Yandex e aunoa ma le tapeina o meli

O le toʻatele o tagata e faʻaaogaina le fesoʻotaiga lautele VKontakte ma se faʻaauau masani e feagai ma se faʻafitauli pe a, ae le o le manuia o le lafoina atu o imeli, o ituaiga eseese o mea sese e aliali mai. O lenei tulaga mataʻutia atonu e mafua mai i le lisi tele o mea taua, lea o le a tatou talanoaina mulimuli ane i le tusiga.

Faafitauli i le auina atu o feau

Ina ia vave lafoai le tele o tuusaunoaga le talafeagai, pe a uma ona tulai mai se faafitauli i le auina atu, e tatau ona e faaaogaina se auaunaga faapitoa e faamaumau ai soo se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le VK website i le taimi moni. Ua matou muai manatu i lenei punaoa i se isi tusiga i luga o le autu talafeagai.

Faitau foi: Aisea e le galue ai le sitemaʻi VK

Liliu sao i le foia o le faafitauli o le lafoina o tusi e ala i le faiga o feʻau i le lotoifale, e taua le faamanino - o mea sese e mafai ona tupu e le gata ona o ni faaletonu, ae ona o nisi tulaga patino. O le mea lea, atonu e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, ona e feagai ma se mea sese "Ua faatapulaaina e le tagata le liʻo o tagata"Ae peitaʻi, o lenei faʻamatalaga e na o le faʻamatalaga na taofia ai oe poʻo le tagata faʻalavelave ua le atoatoa le malosi e auina atu ai savali tumaoti.

Tagai foi:
Faʻafefea ona faʻaopoopo se tagata i le lisi uliuli o VK
Vaavaai le lisi paʻu VK
Faʻafefea ona pasia le lisi uliuli VK

Afai e te mautinoa e leai ni ou faafitauli i le le faalauaiteleina, ae e le i auina mai lava feau, e alu i fofo ua folasia.

Mafuaʻaga 1: Faʻamatalaga Faʻasalalau Lelei

O se tasi o faigata sili ona taatele, e mafua mai i luga o le tele o saite, e aofia ai le VC, tagata faʻaogaina ituaiga eseese o mea sese, o le galuega le faʻaaogaina o le initaneti o le Initaneti. E matuā moni lava lenei mea i na tagata ua masani i le faʻaaogaina o polokalama e le masani ai mo le faimalaga.

Muamua ma sili ona sao i le toetoe lava o faafitauli i se upega tafaʻilagi o lona faʻaaogaina atoa ma le faʻapipiʻiina. E mafai ona e faia lenei mea e aunoa ma ni faʻafitauli, e taʻitaʻia e faatonuga talafeagai, e fuafua i le ituaiga polokalama.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻapipiʻi Opera, Google Chrome, Mozilla Firefox, Yandex Browser

Afai o le fofo na folasia atu i luga e le taliaina ia te oe ona o soʻo se tulaga, ona mafai lea ona e aloese mai na auala faʻasalalau ma faigofie le faʻamalamalamaina o le talafaasolopito o lau upega tafaʻilagi. E fautuaina e toe faia e tusa ai ma faatonuga.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻamāina le mea mai le lapisi
Faʻafefea ona faʻamalo le cache i Opera, Google Chrome, Mozilla Firefox, Yandex Browser

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, e tatau ona maitauina - masani o faafitauli e fesoʻotai ma fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo e sau mai le vaega o le Adobe Flash Player. Aemaise lava, e iai le popolega i le le lava o faʻamatalaga lata mai po o le faʻaaogaina o polokalama faakomepiuta i totonu o le masini.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻafou le Adobe Flash Player
Fofoina o faafitauli masani i le Adobe Flash Player

Mafuaʻaga 2: Faʻasinomaga Initaneti

O le faafitauli lona lua e mafai, ona e le mafai ona e talanoa ma VKontakte, e mafai ona avea ma se leaga le fesootaiga i le fesootaiga. E taua le maitauina o le le maluelue o soʻo se Initaneti e iai le saoasaoa i lalo o le 128 KB / s ma le i ai o micro-gaps.

Afai ei ai se mafuaʻaga e te talitonu ai o le faafitauli i le auina atu o feʻau e fesoʻotai i le initaneti, e aunoa ma le faaletonu, siaki lau fesoʻotaʻiga e ala i se auaunaga faapitoa.

Faitau atili: Auaunaga i le initaneti e siaki le saoasaoa o le Initaneti

Ole televavave o le initaneti e ono le pa'ū ona o le le mautonu, ae ona o le le lava o le malosi o le masini. Ae peitai, faamolemole ia matau - e le faʻaaogaina i masini feaveaʻi.

Faitau atili: Polokalame mo le fuaina o le saoasaoa o le Initaneti

O le tasi auala poʻo le isi, o le foia o faafitauli i le Initaneti o se mea patino mo tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi, talu ai e masani lava ona sese le tagata e tuʻuina atu poʻo le tau le aoga.

Mafuaaga 3: Faʻaleagaina o siama

O faʻafitauli i le lafoina o feʻau i totonu o le VC telefoni feaveaʻi e mafai ona fesoʻotaʻi ma le mea moni ua faʻaaogaina lau faʻaogaina o se osofaʻiga. Peitai, e faavae i luga o fuainumera, e saogalemu le fai mai e seasea ona tupu lenei mea.

Afai o loʻo i ai pea se mafuaʻaga e faʻamaonia ai faʻamaʻi mo faafitauli, o le mea muamua lava e tatau ona e faia se faʻaogaina atoatoa o le polokalama e ala i soʻo se polokalama faakomepiuta faigofie. E mafai foʻi ona e vaʻai i se mea faapitoa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e aloese ai mai nisi faʻafitauli i le antivirus.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻamatalaga i luga o le initaneti o le faiga mo viruses
Faʻafefea ona suʻeina se komepiuta mo siama e aunoa ma se antivirus

I le faʻaopoopoga i luga, e ui lava e le o se siama, e tatau ona siaki ma le faaeteete le faila. au mo mea sili atu. Ina ia aloese mai soʻo se faafitauli i le faagasologa o le faʻamaoniga, matou te fautuaina oe faitau le mea talafeagai.

Faitau atili: Suiga o le faila faila

Mafuaaga 4: Faʻatatauga o Galuega

Talu ai ona o soʻo se gaioiga i luga o le saite VKontakte e manaʻomia ai nisi o meafaigaluega, e mafai ona e manatu o mea sese i le auina atu o imeli e mafai ona fesoʻotaʻi ma le le lelei o le faʻaogaina o le polokalama. O le faafitauli atonu e sau mai vaega o le komepiuta, ae e le talafeagai, ma mai le i ai o le tele o lapisi i Windows.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamamā le faiga o otaota e faʻaaoga ai CCleaner

I mataupu e afua ai faafitauli mai vaega komipiuta, na o le pau lava le vaifofo o le faafouina lea i le vave e mafai ai.

Faaiuga

Taʻitaʻia e le tuʻuina atu o filifiliga mo le foia o faafitauli i le tuʻuina atu o feʻau, e mafai ona e foia faʻafitauli na feagai. A leai, matou te fautuaina le faʻafesoʻotaʻi o tagata tomai faʻapitoa i le VKontakte, faʻamatalaina faafitauli o iai.

O nisi ituaiga o faafitauli e mafai ona avea ma tagata taitoatasi, o lea o le faʻafesoʻotaʻiina o le lagolago faʻapitoa e avea ma faʻatagaga

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tusi i le VK fesoasoani faʻapitoa

Matou te faʻamoemoe o matou fautuaga na fesoasoani ia te oe e faʻaititia ai faʻafitauli. Le manuia!