Faʻasaʻo le mea sese i le faletusi RldOrigin.dll

RldOrigin.dll o se faila o le faletusi manaia lea e manaʻomia e taʻalo ai le tele o taaloga i luga o se komepiuta. Afai e le oi totonu o le polokalama, ona e taumafai lea e taʻalo, o le a faʻaalia le mea saʻo i luga o le lau, ma maua se mea e pei o nei: "Failautusi RldOrgin.dll e le maua". I le igoa, e mafai ona e malamalama o lenei mea sese o loʻo maua i taʻaloga o loʻo tufatufaina e le Faʻatulagaga o Faʻamaumauga, o lona uiga, e mafai ona maua i le Sims 4, Taua, NFS: Faʻatonu ma tutusa.

Tali i le RldOrigin.dll

O le taimi lava lea e taua ai le iloa o le laisene laisene version o le taaloga e lamatia i se tulaga maualalo nai lo soo se isi lava Paʻa. O le mea moni, o tagata foafoa o PaPa e faia ma le loto i ai ni fetuunaiga i le faila RldOrigin.dll ina ia mafai ai ona puipuia le puipuiga a le tufatufaina. Ae e le vavaeeseina ai le mea moni o le a faasaʻo le mea sese. E le gata i lea i le tusiga o le a taʻu atu pe faapefea ona fai.

Metotia 1: Toe faʻatulaga le taaloga

O se auala lelei e foia ai le toe faʻafoʻatoaina o le taʻaloga. Ae iinei foi, e tatau ona e tuuina atu se tala o taga, aua afai e le laiseneina le taaloga, ona sili atu lea o le tulaga o le toe faia o se mea sese. I lenei tulaga, o le uluai ata na faatauina na i se tulaga sili ona lelei.

Metotia 2: Faʻamaʻi Antivirus

Afai e te taumafai e faʻapipiʻi / toe faʻaleleia le taʻaloga, e te maitauina e maua e le antivirus se ituaiga o mea sese, o le mea lea, atonu e poloka ai potutusi faletusi ua faʻaofiina i totonu o le polokalama. O se tasi oi latou e mafai ona avea ma RldOrogon.dll. Ina ia mafai ona faʻatumu le faʻatulagaina o le taaloga, e fautuaina e faʻamalosi le polokalama o le antivirus i lenei faagasologa.

Faitau atili: Aveese le antivirus

Metotia 3: Faʻaopopo RldOrigin.dll i tuusaunoaga o le antivirus

O nisi taimi e iloa ai e le antivirus le faila o le RldOriginal.dll e pei ona pisia e le siama ina ua uma ona tuʻuina le taaloga, o le fea itu o le a taofia ai. Afai ei ai le talitonuga e mama tele ma e le faʻafefeina ai le faiga, ona mafai lea ona e aveeseina ma le saogalemu mai lea mea e ala i le tuʻu i totonu o le polokalama. O loʻo i ai se faʻasaga taʻitasi i lea laasaga i luga o lenei autu, lea e mafai ona e mauaina i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faʻamatalaga: Faʻafefea ona faʻaopoopo se faila i se faʻasalalauga ese

Metotia 4: Download RldOrigin.dll

Masalo o le auala aupito sili ona lelei e faasaʻo ai le mea sese o le faʻapipiʻiina lea o le potutusi malosi i luga o oe lava ma faapipii. O le mea lenei e tatau ona e faia:

  1. Tikiala le faila DLL i lau komepiuta.
  2. Tuu i luga o le laupapa laupapa e ala i le kilikiina saʻo i luga ma filifili "Kopi".
  3. Alu i le lisi o taʻaloga. E mafai ona faia lenei mea e ala i le kilikiina saʻo i luga o lana alalaupapa ma le filifilia File Location.
  4. Faʻasani saʻo i luga o se nofoaga avanoa ma filifili Pasili.

I le auala, o le faʻaaogaina o lenei faʻatonuga o le a le taitai atu ai i se isi lava mea seivagana o le resitalaina o le masini e otometi ai le faitautusi. Afai e iai pea le sese, e tatau ona e faia ia oe lava. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se tusiga e taʻu mai ai pe faapefea ona lesitala se DLL i Windows.