Tuuina atu o Amasone i Rusia - aafiaga patino

E tusa o se vaiaso talu ai i luga o le Initaneti iinei ma iina na feiloai ai i le talafou na amata ona faʻaooina atu e le Amasoni ia tekonolosi i Rusia. Aisea e te le iloa ai le manaia iina, ou te mafaufau ai. A o lei faia lena mea, e tatau ona ou faʻatonuina mea mai saina ma Rusia i luga o le upega tafaʻilagi, ae ou te leʻi taulimaina Amasone.

O le mea moni, o le a ou taʻuina atu ia te oe pe faapefea ona faʻatonu se mea mai le Amasone i lau tuatusi Rusia, pe fia le faʻapipiʻiina ma le vave ona tupu - mea uma i ou lava aafiaga: i le aso ua ou mauaina lau afifi.

Filifiliga ma le faʻatulagaina o oloa i le faleoloa o le initaneti Amazon

Afai e te mulimuli i le fesoʻotaʻiga //www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=230659011, o le a ave oe i le itulau suʻesuʻe mo oloa e mafai ai ona faʻasalalau faavaomalo, e aofia ai ma Rusia.

Faatasi ai ma oloa na tuuina atu o ni lavalava, tusi, mea e faaaoga i le fale, mea eletise, matamata ma soo se mea lava. Mo se amataga, sa ou tilotilo i le vaega o le eletise, ae o le mea moni e leai se mea e malie i ai (mo se faataitaiga, o le Amazon Kindle e le o auina atu i Rusia) sei vagana ai le Nexus 7 2013: o le faatauina mai i le Amazon i le taimi nei o se tasi o avanoa sili ona lelei.

Tausiga 7 Ripoti 2013 ile Amazon

Ina ua uma lena mea, sa ou filifili ai e tilotilo i mea e mafai ona latou ofoina atu mai lavalava ma na foliga mai o aʻu Sneakers sneakers, lea na ou faatauina i le amataga o le taumafanafana, e tau faatolu (ma e lua taimi sili atu ona taugofie ma le auina atu) nai lo se faleoloa Rusia. Ina ua uma lena, sa sailia isi ituaiga o lavalava - Levi, Dr. Martens, Timberland - o le tulaga e tutusa mo tagata uma. E le gata i lea, o nisi o oloa o loʻo totoe i fuainumera tasi e mafai ona faʻatau i faʻaititia e oʻo atu i le 70% (e mafai ona e filifili e faʻaalia na o oloa i le itu tauagavale). I se aotelega, o mea sili ona maualuga iinei na sili atu ona taugofie.

Amata Faʻatau Filifilia

Filifili se oloa ma faʻaopopo i le ato o le a le faigata, e ui lava i le gagana Peretania, e tatau lava ona e faʻamalosi oe lava i laulau o le faʻatusaina o tamaitai ma tamaʻitaʻi Amerika, lea, e ui i lea, e faigofie ona maua ile Initaneti. E taua foi le matauina e sili atu ona lelei le gauai atu i le mea moni e faapea o le oloa na faatau atu e le Amazon, ae le o se kamupani lona tolu-o le laina "O vaʻa mai ma faatau atu e Amazon.com" o loʻo faʻamatalaina ai lenei mea.

Tau ma le saoasaoa o le faʻasalaga mai Iaseta i Rusia

A maeʻa ona e suʻe se oloa poʻo nisi ma kiliki le "Faʻasalalau i le Faʻasalaga", o le mea lea, pe a faʻapea ua uma ona e lesitala i le Amasone, o le a talosagaina oe e filifili le ituaiga o le faʻatagaina, lea e tasi, - AmazonGlobal Priority Shipping. Faatasi ai ma lenei metotia, o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻatinoina e ala i le faʻaalia o UPS, ma o le saoasaoa e manaia, e tusa ai ma sina taimi mulimuli ane.

Filifilia se filifiliga e tuʻuina atu

E le gata i lea, afai ua e filifilia nisi o oloa, o le mea e le mafai ona fai, o le a makaina "ia faʻatulagaina i ni nai mea e mafai ona fai i nai vaega laiti" (Ou te le manatua pe faʻafefea ile Igilisi). E sili le tuʻuina atu - o le a faʻaolaina ai tau o felaʻuaiga.

Taumafaiga o Taulaga Faʻatau (35.98)

Ma mulimuli ane: o le tau o le tuʻuina atu i Rusia. O ia, e pei ona ou malamalama i ai, e faalagolago i uiga o le oloa - o lona masini ma lona voluma. Na ou faʻatonuina ni mea se lua na alu i ni pusa se lua, ae o le tau o le tasi e $ 29, o le isi - 20. I soo se tulaga, e te vaʻai i le tau aʻo leʻi maeʻa le faʻatonuina ma le toe faʻaaoga tupe mai le kata.

Ioe, i le ala, pe a faʻaopoopo se kata, o le a talosagaina oe e Amasoni e taʻu mai po o le a le tupe o lau kata o le RUB poʻo le USD. Ou te fautuaina e faʻamaonia faʻamaonia e tusa lava mo se pepa lapisi, talu ai o le tau o le Amasone e sili atu le faʻatauvaʻa nai lo le fua faatatau ma soʻo se komisi oa matou faletupe - sili atu i le 35 ruutu i le tala i le taimi nei.

Ma o lenei e uiga i le saoasaoa o le faʻafeiloaʻiga: e manaia. Ae maise lava ia te au, ua masani ona ou faatalitali ma le le mautonu mo le lua masina se afifi mai Saina. Na ou tuuina atu le poloaiga ia Setema 11, maua le 16th. I le taimi lava e tasi, ou te ola i le afe kilomita mai Moscou, ma o le vaega na taunuu mai i loʻu itulagi i le aso 14 ma na faʻaaluina vaiaso e lua i le vaiaso (i Aso Toonai ma Aso Sa, e le tuʻuina atu e le UPS).

Faʻataʻitaʻiga o pusa mai Iaseta i Rusia

O isi mea uma lava e taatele: o se atigipusa, o loʻo i ai se isi mea i totonu o oloa. Maua mai ma faʻamatalaga faʻasalalau. I se tulaga lautele, mea uma. Ata i lalo.

O le fasi laau i luga o le fasi fanua

Amene le siaki

Maua oloa