Tikiai ma faʻapipiʻi ni avetaavale lelei mo Realtek

Pule Faʻatonu o se elemene talafeagai o soʻo se komepiuta patino. Faʻafetai atu ia te ia, o le tagata faʻaaoga e suʻeina i le va o faila ma faila o loʻo i luga o le malo malulu, ma faia foʻi se numera o taga i luga o latou. Ae o le gaioiga a le Windows Explorer e le faamalieina ai le tele o tagata e faaaogaina. Ina ia mafai ona faʻaaogaina nisi faʻaopoopoga, latou te faʻapipiʻiina pule o faila faila-tolu, o le taʻitaʻi i le lauiloa lea e tatau ai le Ao ole Pule.

O le polokalama shareware Total Commander o se faila faila failaina lea o se oloa i le lalolagi atoa o le fausiaina o Switzerland Swiss Giesler. I le taimi muamua, o le polokalama o se faʻatusalia o le faila faila lauiloa tele mo le MS DOS operating system Norton Commander, ae o lona uiga e sili atu le faʻatinoina o lona muamua.

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le aofaʻi o le Faʻatonu

Lesona: Faʻafefea ona aveese tusi puipui i le aofaʻi o le Faʻatonu

Lesona: Faʻapefea ona faʻamalo le mea sese "POP command failed" i le Total Commander

Lesona: Faʻapefea ona galue ma plugini i le aofaʻi o le Faʻatonu

Directory Navigation

E pei o soʻo se pule o faila, o le galuega autu a le Total Commander o le faʻatautaia lea i totonu o le lisi o le komepiuta o le komepiuta, ma auala mai alalaupapa aveeseina (pulou puʻepuʻe, taʻavale malosi fafo, CD compact, masini USB, ma isi). E le gata i lea, afai e iai au fesoʻotaiga, e mafai ona e faʻaaoga le aofaʻi o le Faʻatonu e faʻatautaia le fesoʻotaʻiga i le lotoifale

Faʻafeiloaʻi o folauga o loʻo i ai i le mea moni e mafai ona e galue i le taimi e tasi i ni faʻailoga se lua. Mo faigofie faigofie, e mafai ona faʻavasega foliga vaaia o vaega taʻitasi i le tele e mafai ai. E mafai ona e faʻapipiʻi faila i totonu o se lisi poʻo le faʻaogaina o ata vali faʻatino i ata muamua. E mafai foi ona faʻaaoga le laau pe a fai faila ma faila.

E mafai foi e le tagata faʻaaoga ona filifili pe o le a le faʻamatalaga e uiga i faila ma faʻamaumauga e fia vaʻai i le faamalama: igoa, ituaiga faila, tele, aso faʻatulaga, uiga.

Fesoʻotaiga FTP

Afai e te maua le Initaneti, faʻaaoga le Total Commander e mafai ona e lafoina ma maua faila e ala mai i le FTP. O le mea lea, e faigofie lava, mo se faʻataʻitaʻiga, e tuʻuina atu faila i le faʻaaloaloga. O le FTP tagata faufale ua fausiaina le tekonolosi SSL / TLS, faʻapea foi ma le failaina o faila, ma le mafai gafatia i nisi o vaitafe.

E le gata i lea, o le polokalame ua i ai se pule fesoʻotaʻi FTP talafeagai e fausia i totonu, lea e mafai ona e teuina ai faʻamaumauga ina ia e le ulu atu i taimi uma e te faʻafesoʻotaʻi ai i le fesoʻotaiga.

Gaioiga i faila ma faila

E pei ona i ai i soʻo se isi faila faila, i le Total Commander, e mafai ona e faia ni taga eseese i luga o faila ma faila: tape i latou, kopi, ave, toe faʻailogaina, e aofia ai le suia o le faʻaopoopoga, suia uiga, vaevaeina i ni vaega.

O le tele o nei taga e mafai ona faʻaaogaina e le gata i faila faila ma faila, ae ia latou vaega uma i le taimi e tasi, faʻaopoopoina i le igoa poʻo le faʻaopoopoga.

E mafai ona faia taga e faʻaaoga ai le pito i luga i le vaega "Faʻatonu", e faʻaaoga ai le "ki vevela" o loʻo i lalo o le atinaʻeina o le polokalame, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le lisi autu o le Windows. E mafai ona e faia taga e faʻaaoga ai se gaioiga kesi masani. I le faʻaopoopoga, Total Commander, pe a faʻaaogaina faila, e mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o tekinolosi faaseʻe.

Faʻamaumauga

O loʻo i ai i le polokalame se fale e teu ai faamaumauga e mafai ona faʻapipiʻi faʻamaumauga ma le faʻaopoopoga ZIP, RAR, ARJ, LHA, UC2, TAR, GZ, ACE, TGZ. E mafai foi ona faʻapipiʻi faila i totonu o archives ZIP, TAR, GZ, TGZ, ma, pe a faʻafesoʻotaʻi ma le aufaʻatasiga o le Aofaʻiga o Faʻatonu, Faʻasalalauga i RAR, ACE, ARJ, LHA, UC2 formats, e aofia ai le fatuina o le tele o volumes.

E mafai e le polokalame ona lagolagoina le galue ma faʻamaumauga i le lava lava auala e pei o api.

Tagata matamata

O le Polokalame Aofaʻi o le Polokalama o loʻo i ai se faʻasalalauga o loʻo fausia (lister), lea e maua ai le matamataina o faila i soo se faʻaopoopoga ma le tele i le binary, hexadecimal, ma le text text.

Suʻe

O le aofaʻiga o le Faʻatonu o loʻo maua ai se fomu faigofie ma faʻaaogaina faila faila, lea e mafai ai ona e faʻamatalaina le aso faʻatulagaina o le fatuina o le mea o loʻo manaʻomia, lona igoa i lona atoaga poʻo se vaega, uiga, suʻesuʻega, ma isi.

E mafai foi e le polokalama ona suʻeina totonu o faila ma totonu o faamaumauga.

Pupuʻu

O le tele o plug-ins e fesoʻotaʻi i le Polokalame Faʻatonu e mafai ona faʻalauteleina lona gaioiga, faʻaaogaina ia avea ma se mana malosi mo le gaosia o faila ma faila.

I totonu o kulupu autu o plugins faʻaaoga i le Total Commander, e tatau ona e faʻamaonia mea nei: plug-ins mo le teuina o faamaumauga, mo le maimoaina o faila eseese, mo le mauaina o vaega natia o le faila, plug-ins information, mo le sailia vave.

Faʻamanuiaga o le Aofaʻiga o le Faʻatonu

  1. E i ai se faʻataʻitaʻiga Rusia;
  2. Tino tele galuega;
  3. Faʻaaogāina o tekonolosi ma le paʻu o tekonolosi;
  4. Galuega faʻalautele ma masini.

Le lelei o le aofaʻi o le Faʻatonu

  1. O le faʻaauauina pea o manaoga o se tusi e leʻi faʻasaʻoina e totogi ai;
  2. Fesoasoani i le PC i le na o le Windows operating system.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le Total Commander o se pule o faila fai multifunctional e mamanuina manaoga o toetoe lava o tagata faʻaaogaina. O le faʻatinoga o le polokalame e mafai ona faʻateleina atili faʻatasi ma le fesoasoani o le faʻafouina pea o plug-ins.

Faʻatau le faʻataʻitaʻiga o le numera o le aofaʻi o le Faʻatonu

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia