Faʻamau Google Chrome i lau komepiuta


O le fatuina o lomiga fiafia i le Instagram, o le taua tele e tatau ona totogi e le gata i le lelei o le tusitusiga, ae faʻapea foi i lona mamanu. O se tasi o auala e faʻasalalau ai le faʻamatalaga i le faʻailoga poʻo lalo o le lolomiina - o le faia lea o se faʻamatalaga manino.

Fausia faʻamalosi tusitusiga ile Instagram

Afai e te mulimuli i bloggers lauiloa i le Instagram, atonu na e matauina e sili atu ma le tasi le faʻaaogaina o le faʻaoga, e mafai ona faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻamatala manino ai manatu. Tusitusi i se auala talitutusa i le Instagram e mafai ona faia i auala eseese.

Metotia 1: Faʻaalia

O le auala pito sili ona faigofie e ausia ai le mea e manaʻo i ai e ala i le auaunaga i le initaneti Renotes, lea e mafai ona e faʻaaoga i luga o le komepiuta ma luga o le telefoni.

Alu i le upega tafailagi website

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi' auʻaunaga a Renotes i soʻo se masini. I totonu o le pusa e ulufale ai, ulu i le tusiga.
  2. I le taimi lava lea o le a oʻo mai ai le faamaumauga lava e tasi, ae ua uma ona pasia. Filifili ma kopi i le clipboard.
  3. O mea uma o loʻo totoe mo oe o le faʻalauiloaina lea o le Instagram ma faʻapipiʻi le kopi ua uma ona kopiina i le faʻamatalaga mo le lolomiina, i le faʻamatalaga poʻo le faʻamatalaga i lau talaaga.
  4. I totonu o le telefoni feaveaʻi, o le a foliga mai le faamaumauga:

Metotia 2: Spectrox

O le isi auaunaga i le initaneti lea e mafai ai e oe ona fatuina ni tusitusiga ma faʻaaoga i le Instagram.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a Spectrox

  1. Mulimuli i le fesoʻotaiga i luga. I le koluma i le itu tauagavale e tatau ona e ulufale atu i le numera punaoa, ona kiliki lea i le arrow arrow.
  2. O le isi taimi i luga o le taumatau o le a e vaʻai i le iuga ua maeʻa. Kopi ma faʻaaoga i se fesoʻotaʻiga lautele.

Metotia 3: Lisi Fausaga

O lenei metotia o le a mafai ai e oe ona lesitala faʻamaonia saʻo i Instagram i lau komepiuta. Pau lava le mea e te manaʻomia o le kopiina o se uiga faʻapitoa ma faʻaaoga i le Instagram pe a tusia se faʻamatalaga poʻo se faʻamatalaga.

Alu i le site o le Instagram

  1. Muamua e te manaʻomia le tatalaina o se faʻataʻitaʻiga o laulau i luga o lau komepiuta. Ina ia mauaina, faʻaaoga le sailiga Windows.
  2. O le tagata e manaʻoina o loʻo i lalo ole numera 0336. A maua, filifili se kuki se tasi, kiliki le ki "Filifili"ona sosoo ai lea "Kopi".
  3. Alu i le site o le Instagram. Pe a faʻapipiʻi le tusi, faʻapipiʻi le amio mai le kilipa laupapa, ona tusi lea o le tusi. O le tusi o le a sopoia. Ma i le auala lava e tasi, toe faʻaofi le faailoga i le tusia lea o le isi mataitusi. Maea loa le tapenaina o le fuaitau manaomia.

E tele tele isi auaunaga i le initaneti ma tusi talosaga e mafai ai ona e fatuina ni tusitusiga manino mo Instagram. I la tatou tusiga, o le sili ona lauiloa ma le faigofie e faʻaaoga.