Faʻapipiʻiina o le BIOS i le Gigabyte Tina


Tuning Car Studio o se polokalama mo le maimoaina o ata, e faʻaaoga ai le pueina o taavale e avea ma punaoa.

Faʻasalaga

Aʻo leʻi amataina le galuega, e manaʻomia le vavae ese o elemene o le tino ma vaega o le taavale, lea o le a faia ai le galuega, mai le pito lata ane. Ina ia faia lenei mea, o le polokalame e i ai se vaega laiti o meafaigāluega - o le filifiliga, faʻaopoopoga ma le tosoina o vaega.

Pepa

Mo le faʻaaogaina o vali i vaega filifilia, e faʻaaogaina se vaalele e iai le lanu muamua. E le gata i lea, o le laulau e aofia ai mea faigaluega mo le fetuunaʻi o le malosi o laʻau ma laʻau faʻalelei, faʻapea foʻi "Solo ese" ma "Faʻamalamalama".

Tona

Faatasi ai ma lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina faamalama taavale. O le seti o filifiliga e tutusa: "Faʻamalamalama", o le filifiliga o le lanu ma lona malosi, o se ato mo le faʻamaʻaʻaina atoatoa o iuga uma.

Filifiliga

O sikolasipi (pepa taʻavale) o loʻo i ai i le polokalame i le tulaga o le failaina muamua o le laupepa o ituaiga eseese, taʻitasi ma le lanu. O ata e tuʻuina i totonu ole potu faigaluega? e mafai ona fuaina, fesuiaʻi ma faʻalautele. E le gata i lea, o tulaga e filifilia ma lanu.

Faʻailoga

I le faaopoopo atu i fasi pepa, e mafai ona e faaopoopo atu tusitusiga i le tino, tioata ma isi elemene. O se seti o meafaigaluega faʻapitoa - o le filifiliga o le vai papatisoga, siakiina, fesuiaʻiga, fesuiaʻiga, filifilia o fua ma lona malosi.

Ulutala Ulu

O le polokalama e tele naua mea na faʻapipiʻiina muamua mo le pito i luma ma le pito i tua o taavale. O nei elemene, e pei o isi uma, e mafai ona suia.

Disks

O uili e faʻaopoopoina i le ata i le auala tutusa e pei o isi mea teuteu. O meatotino o nei ata ua suia e faʻaaogaina ai meafaigaluega o le suiga, faʻamalo ma faʻalautele.

Taʻaloga

I le pito i luga taumatau o le atigilima o se leo leo lea e taina muamua musika musika. O pule e mafai ai e oe ona faʻasolo i le lisi, amata ma taofi, suia le leo.

Initaneti Tagata

E mafai ona e lafoina au oe lava ata, tafaoga, pulou, puʻe ma musika i le polokalama. E faia lenei mea i le lima e ala i le kopiina o faila talafeagai i totonu o laupepa talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona i ai le ata i le faila "faataitaiga", ma mea teuteu i subfolders o le tusi "faamatalaga".

Mama

  • Le tele o clipart sauniuni;
  • Malosiaga e faaopoopo ai faila masani;
  • I le taimi o lenei tusitusiga, e tufatufaina atu le polokalama e aunoa ma se totogi.

Faʻafitauli

  • E leai se faaliliuga i le gagana Rusia;
  • Ua taofia le lagolago a le Faufautua.

Tuning Car Studio o se polokalama sili ona manaia mo le faʻalogoina o ata. Faʻatasi ai, e mafai ona e fuafua mamao pe faapefea ona siakiina e le taavale le valiina, tosoina ma faʻaopoopoina vaega eseese, ma o le tagata fai-inisiua o le a atili faʻafiafiaina le galuega.

Wondershare Photo Collage Studio Wondershare Scrapbook Studio Faʻataʻitaʻiga falemaʻi pro Ashampoo Burning Studio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Tuning Car Studio - o se polokalame ua mamanuina mo le maimoaina o taavale e faʻaaogaina ai le faʻaogaina o aafiaga eseese ma elemene - lanu, togitogi, fasi pepa, faʻaofuofu ma faʻasalalau i le ata muamua
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Arjaloc
Tau: Faʻatau
Toa: 45 MB
Gagana: Igilisi
Version: SK2