Faʻatulagaina se alalaupapa Zyxel Keenetic Lite

I totonu o lenei tusi lesona o le a ou faamatalaina auiliili pe faapefea ona fetuʻunaʻi le telefoni a le Zyxel Keenetic Lite 3 ma le Lite 2 Wi-Fi mo tagata taʻutaʻua Rusia - Beeline, Rostelecom, Dom.ru, Aist ma isi. E ui lava, i se tulaga lautele, o le tusi lesona e fetaui lelei mo isi faʻataʻitaʻiga o le auala o le Zyxel o loʻo faʻaleleia, e leʻi leva ona tuʻuina atu, faʻapea foʻi isi kamupani e tuʻuina atu le Initaneti.

I le tulaga aoao, i le tulaga o le faauo i se tagata e tautatala faasamasamanoa, atonu e sili ona lelei le auala a le au uila o le Zyxel - Ou te le o mautinoa foi o lenei tusiga e aoga i se tasi: toetoe lava o tulaga uma e mafai ona faia aunoa mo soo se itu o le atunuu ma toetoe o soo se tagata e saunia. Ae ui i lea, o nisi nuances - mo se faʻataʻitaʻiga, o le setiina o se Wi-Fi networking, o le tuʻuina o lona igoa ma le upega tafaila i le taimi faʻapitoa e le o saunia. E le gata i lea, atonu e iai ni faʻafitauli faʻapitoa e fesoʻotai ma faʻasologa o fesoʻotaʻiga le saʻo i luga o le komipiuta poʻo le faʻataunuʻuina o tagata e fai taga. O nei ma isi nuances o le a taʻua i le tusitusiga i lalo.

Saunia e faatulaga

O le faʻatulagaina o le ZYxel Keenetic Lite le telefoni (i laʻu faʻataʻitaʻiga o le Lite 3, mo le Lite 2 e tutusa lava) e mafai ona faia i luga o se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi i se komepiuta poʻo se komepiuta, e ala i le Wi-Fi poʻo le telefoni poʻo le papalama (e ala foi i le Wi-Fi). Faʻalagolago i le fea filifiliga e te filifilia, o le faʻaoga o le a laʻititi ese.

I tulaga uma lava, e tatau ona fesoʻotaʻi le televave o le Initaneti i le '' Initaneti 'talafeagai i luga o le uila, ma e tatau ona seti le fesuiaiga i le "Main".

  1. A faʻaaogaina se fesoʻotaiga i luga o se komepiuta, faʻafesoʻotaʻi se tasi o ports LAN (Sainia "Home Network") faʻatasi ai ma le uaea tuʻuina i le keli kesi fesoʻotaʻiga o lau komepiuta poʻo le komepiuta. E le manaʻomia lenei mea mo se fesoʻotaiga vavave.
  2. Liliu le alalaupapa i totonu o le pusa, ma faʻafesoʻotai le '' Power '' ina ia i ai i le tulaga "On" (patipati).
  3. Afai e te fuafua e faʻaaoga se fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga, ona faʻapipiʻi lea o le router ma faʻapipiʻi (tusa o le minute), faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi i le tua o le masini (e manatu na e suia).

A vave ona tuʻuina atu le fesoʻotaʻiga, ua e tatalaina se mea e teu ai i le Zyxel NetFriend vave setup page, ona e le manaʻomia lea ona e faia se isi mea mai lenei vaega, faitau le tusi ma lele i le isi vaega.

Manatua: pe a faʻatulagaina se alatele, e amata e le au faʻaaogāina le fesoʻotaiga I luga o la latou komepiuta - Fesoʻotaʻiga Televave, Beeline, Rostelecom, Aist i le Stork Online program, ma isi. E le manaʻomia ona e faia lenei i le taimi poʻo le maeʻa foʻi ona faʻatulagaina le alalaupapa, a leai o le ae fesili pe aisea ua na o le Initaneti lava i le komepiuta.

Faʻasalaga, ina ia aloese mai faʻafitauli i nisi laʻasaga, i luga o le komipiuta o le a faia ai le nofoaga, ia lolomiina ia ki Windows (le tasi ma le tagavai) + R ma tape ncpa.cpl i le matala o le "Run". Se lisi o fesoʻotaʻiga avanoa e faʻaalia. Filifili le tasi lea o le ae faʻapipiʻiina ai le telefoni - Network Wireless or Connection Area Area. Kiliki i luga ma le ki o le kuki saʻo ma filifili ai "Faʻamau."

I le faamalama o meatotino, filifili "Internet Protocol Version 4" ma kiliki le "Properties" button. I le isi faʻamalama, ia mautinoa o loʻo setiina "Maua se tuatusi IP a aunoa ma se masini" ma le "Aumai le tuatusi tuatusi ole tuatusi." Afai e leai, ia faia ni suiga ile tulaga.

A uma ona faia lenei mea, i totonu o le tuatusi tuatusi o so o se masini e ulufale ai laʻu.faʻamalosi.upega poʻo le 192.168.1.1 (e le o ni 'upega tafaʻilagi i luga o le Initaneti, ae o le itulau o fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti, o loʻo i totonu o le uila, o lona uiga, e pei ona ou tusia i luga, e le manaʻomia le faʻailoaina o le Initaneti i luga o se komepiuta).

E foliga mai, o le a e vaʻaia le itulau o le seti NetFriend vave. Afai ua uma ona e taumafai e faʻavae lou Keenetic Lite ma e leʻi toe faʻaogaina i le fale gaosi oloa mulimuli ane, e mafai ona e vaʻai i le initaneti ma le upega tafailagi (o le login is admin, e seti le motusia pe a muamua ona e ulufale, e faʻatautaia le admin), ma a uma ona e ulufale i ai e mafai ona e alu i le itulau faʻatulagaina vave, poʻo le "System Monitor" Zyxel. I le mataupu mulimuli, kiliki i luga o le ata i le ata o le paneta i lalo, ona kiliki lea o le "NetFriend".

Faʻasinomaga Keenetic Lite faʻatasi ma NetFriend

I le itulau muamua o le "Setup Setup Net Networks", kiliki i le "Setup Setup" button. O laasaga e tolu o le a sosoo ai o le filifilia lea o se atunuʻu, o le taulaga, ma le aufaipese mai le lisi.

Laasaga mulimuli (sei vagana ai nisi o auʻaunaga) o le ulufale lea i lou igoa ole igoa ole igoa ole igoa ma le upega tafailagi mo le Initaneti. I loʻu tulaga, o Beeline lenei, ae mo Rostelecom, Dom.ru ma le tele o isi auʻaunaga, o mea uma o le a tutusa uma. Kiliki "Next." O le a otometi siakiina e le Friend Friend le siakiina pe a mafai ona faʻavaeina se fesoʻotaʻiga ma, afai e manuia, o le a faʻaalia le isi faʻamalama pe fautuaina e toe faʻafou le firmware (pe afai e iloa i luga o le masini). O le faia o lenei mea e le afaina.

I le isi faʻamalama, e mafai, pe afai e maua, faʻamaonia le pusa mo le IPTV seti-up box (mulimuli ane faʻafesoʻotaʻi i le tele o le tau i luga o le uila).

I le isi laasaga, o le a uunaia oe e mafai ai le Yandex DNS faamama. Faia pe leai - filifili mo oe lava ia. Mo aʻu, e le talafeagai lenei mea.

Ma le mea mulimuli, i le faamalama mulimuli, o le a e vaai i se feau o taʻu mai ai ua maeʻa le fesoʻotaʻiga, faʻapea foʻi ma nisi faʻamatalaga e uiga i le fesoʻotaʻiga.

I se tulaga lautele, e le mafai ona e toe fetuunai se mea, ae amata ona faʻaaoga le Initaneti i le na o le ulufale atu i le tuatusi o le nofoaga e manaʻomia i le tuatusi o le upega tafailagi. Ma e mafai - suia tulaga o le Wi-Fi fesoʻotaiga vavave, mo se faʻataʻitaʻiga, lana upu faʻamaonia ma le igoa, ina ia ese mai i latou mai tulaga e le mafai ai. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Faʻasinomaga Upega Tafaʻilagi".

Suʻe ai le Wi-Fi i le Zyxel Keenetic Lite

Afai e te manaomia le suia o le upega tafailagi mo le Wi-Fi, SSID (Igoa) o le fesoʻotaiga poʻo isi isi vaega, i le tuatusi faakomepiuta (lea e mafai ona e maua i taimi uma i le 192.168.1.1 poʻo le my.keenetic.net), kiliki le ata i le ata o faailo i lalo.

I luga o le itulau e amataina, o loʻo iai avanoa uma e tatau ona suia. O autu autu e:

  • Igoa o le Initaneti (SSID) o se igoa lea e mafai ona e iloa ai au fesoʻotaiga mai isi.
  • Maea fesoʻotaiga - lau upega tafailagi Wi-Fi.

A maeʻa suiga, kiliki "Faʻamau" ma toe faʻafesoʻotaʻi i le 'upega faʻasalalauga ma faʻafouga fou (atonu o le a muamua ona e faʻagaloina le mea na teuina ile komepiuta poʻo se masini).

Faʻamaumauga Tusi Taiala o le Initaneti

I nisi tulaga, atonu e manaʻomia lou suia o tulaga poʻo le fatuina o le Initaneti ma le lima. I lenei tulaga, alu i le Zyxel Keenetic Lite Web Configurator, ona kiliki lea i luga o le ata "planet" i lalo.

O fesoʻotaʻiga o loʻo iai nei o le a faʻaalia i luga o le Connections tab. O le fatuina o sau lava sootaga poʻo le suia o le mea o loʻo iai mo le tele o kamupani e tuʻuina atu i luga o le PPPoE / VPN tab.

E ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai nei, o le a mafai ona e faʻaoga i ona faatulagaga. Ma e ala i le kilikiina o le "Faaopoopo" button e mafai ona e suʻeina oe lava ia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo Beeline, o le ae manaomia le faʻamalamalamaina o le L2TP i le Ituaiga o le fanua, tuatusi o le tuatusi i le field is tp.internet.beeline.ru, faapea foi lou igoa ole igoa ma le upega tafailagi mo le Initaneti, ona faʻaoga lea o suiga.

Mo PPPoE e tuʻuina atu (Rostelecom, Dom.ru, TTK), faigofie lava ona filifili le ituaiga fesoʻotaʻiga talafeagai, ona e ulufale lea i le initaneti ma le upega tafailautusi, faʻasaoina tulaga.

A maeʻa ona tuʻuina atu le fesoʻotaʻiga e se alalaupapa, e mafai ona e tatalaina nofoaga i lau sailiga - ua maeʻa le faʻatulagaga.

E tasi le auala e faʻaopoopo - download le talosaga Zyxel NetFriend mai lau App Store poʻo le Faleoloa Store i lau iPhone, iPad poʻo le Android, faʻafesoʻotaʻi le telefoni i luga o le Wi-Fi ma faʻatautaia e ala i le faʻaaogaina o lenei talosaga.