FBK Grapher 1.0.0

O se tasi o galuega autu e ono tulaʻi mai i le faagasologa o le suʻesuʻeina o se galuega mathiki o le fausia lea o le keli saʻo. Ina ia aloese mai na faigata, e mafai ona e faʻaaogaina ni polokalama faapitoa ua fuafuaina mo le fausiaina o kalafi. O se tasi oi latou o le oloa a tagata atiae Rusia - FBK Grapher.

Faʻailoga i le vaalele

FBK Grapher o loʻo i ai se meafaigaluega faigofie e faʻaaoga mo le fausiaina o kalafa maualuga o galuega i se vaalele.

E pei o le tele o meafaigaluega komepiuta, ina ia mafai ai ona fausia se kalafi, e tatau ona e ulu muamua i se galuega ma faʻatulaga nisi o faʻamaufaʻailoga i se faamalama faapitoa.

Afai ei ai sau faʻafitauli i le taumafai e fatu se kalafi o se galuega faʻatonu, o le a saunia e FBK Grapher se vaifofo.

O le avanoa e pueina ai se galuega i auala eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, i se pepa faʻasolosolo poʻo le faʻaaogaina o pola coordinates, e manaia tele.

Afai e leai sou faʻatulagaga tutusa, ae o loʻo i ai se seti o faʻasalalauga o tulaga taʻitasi, e mafai ona e fausia se kalafi i luga o latou, tuu o latou tulaga taua i se laulau faapitoa.

Mo le fausia o laina faaopoopo i luga o le kalafi, e pei o le tangisi poʻo le masani, o lenei polokalame e i ai se meafaigaluega faapitoa.

O le isi vaega manaia o FBK Grapher o le gafatia lea e faʻapipiʻoti se galuega e fuafua i le tau o se fesuiaiga.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona faigofie ona e fetuunai le faavae o le kalafi i se isi faʻataʻitaʻiga laiti laiti.

Fausiaina o kalafa e tolu

FBK Grapher o loʻo tuʻuina atu le tomai e fatuina ai kalafa volumetric o matātā eseese mathematiki. Tuu le taunuuga o le galuega o le polokalama i luga o ia ituaiga e le o le sili ona malamalama, ae e mafai ona e maua se manatu lautele o le foliga mai o le galuega.

Faʻasaoina pepa

I le mataupu pe a maeʻa le galuega i le polokalame ma e tatau ona e mauaina le ata o le kalafi maeʻa i se faila eseese, o le FBK Grapher o loʻo i ai se avanoa talafeagai e auina atu ai.

Mama

  • Tufatufaina saoloto mai totogi;
  • Le polokalame i le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • E le o le auala aupito sili lea e faaali ai ata volumetric;
  • Le toesea o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupulaina.

O le polokalama FBK Grapher e mafai ona avea ma se fofo sili ona lelei i soʻo se faafitauli ma le fausiaina o kalafa o galuega tau matematika ona o lona maualuga ma le mafaufau loloto. E le gata i lea, o se mea moni e faapea o lenei oloa e leai se totogi ma i le taimi lava e tasi e aʻafia ai ma lana galuega e le sili atu le leaga nai lo taugata taugata.

3D Grapher Aceit grapher Advanced grapher Gnuplot

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
FBK Grapher - se polokalame mo le faia o kalafa e lua-dimensional ma tolu-tolu o mathiki, tufatufaina atu e aunoa ma se totogi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: FBKStudio Software
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.0.0