Faʻafefea ona tuʻuina se faʻaupuga i luga o le Mozilla Firefox browser


O se tasi o polokalame sili ona taua i luga o le komepiuta mo le toetoe lava o tagata uma e faaaogaina o se masini komepiuta. Ma afai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o tagata faaaoga ua faʻamalosia e faʻaaoga le tala lava e tasi, ona mafai ai lea ona e maua le manatu o le tuʻuina o le upega tafailagi i lau Mozilla Firefox browser. O aso nei o le a tatou mafaufau pe mafai ona faia lenei galuega, ma afai o lea, pe faapefea.

O le mea e leaga ai, e leʻi tuʻuina atu e le au atiaʻe Mozilla le latou 'upega tafaʻilagi i luga o le' upega tafaʻilagi, o lea i lenei tulaga e tatau ona e liliu atu i meafaigaluega lona tolu. I lenei tulaga, o le Masini Password + masini komepiuta o le a fesoasoani ia i matou e ausia a matou fuafuaga.

Faaopoopoga faaopoopo

Muamua lava, tatou te manaʻomia le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga. Master Password + mo le fiva. E mafai loa ona e alu i le itulau download o le fesoʻotaʻiga faʻaopoopoga i le pito o le tusiga, ma alu i ai oe lava ia. Ina ia faia lenei mea, i le pito i luga taumatau o Firefox, kiliki le ki o le masini taʻavale ma alu i le vaega i le faamalama e aliali mai. "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale, ia mautinoa o loʻo e tatalaina le faʻailoga. "Faʻaopoopoga", ma i le tulimanu pito i luga taumatau o le masini, ulufale i le igoa o le taimi o loʻo manaʻomia (Master Master + +). Kiliki le Ki o le ulufale e amata ai se sailiga i le faleoloa.

O le suʻesuʻega muamua o le suʻega ua faʻaalia o le faʻaopoopoga lea matou te manaʻomia, lea matou te manaʻomia e faʻaopopo i le masini e ala i le kilikiina o le ki "Faʻamau".

Ina ia faamaea le faʻapipiʻi e te manaʻomia e toefaʻatasi ai le masini. E mafai ona e faia lenei mea e aunoa ma le faatuai e ala i le taliaina o le ofo, pe mafai foi ona e toe amataina i soʻo se taimi talafeagai faigofie ile tapunia o Firefox ma toe tatala.

Seti se faʻaupuga mo Mozilla Firefox

A faʻaopoopoina le faʻaopoopoga o le Password Master + i le masini, e mafai ona e agai tonu i le setiina o le upu faʻaulu mo Firefox.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i le masini autu o le masini ma alu i le vaega. "Faʻatonu".

I le itu tauagavale, tatala le lisi "Puipuiga". I le ogatotonu, tusi le atigipusa. "Faaaoga le Faʻamaumauga Sili".

O le taimi lava e te tuʻuina ai le atigipusa, o le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau e te manaʻomia ai le faʻaulu faalua i le faʻailoga tautai.

Failautusi Ulufale. O le polokalama o le a logoina oe ua uma ona suia le motusia.

O lenei sei o tatou agai saʻo i le faʻatutuina o le faʻaopoopoga. Ina ia faia lenei mea, toe foʻi i le lisi o mea e faʻaopoopo i luga o add-ons, tatala le lisi "Faʻaopoopoga" ma e uiga i Master Password + matou te taomi le ki "Faʻatonu".

O se faʻalogo lelei lea o le faʻaopoopoga ma ana taga e faʻatatau i le masini. Mafaufau i le mea sili ona taua:

1. O le "Aunoa-i fafo" tab, le "Enable auto-outit" mea. E ala i le setiina o le masini komepiuta i sekone, e otometi lava ona tapuni Firefox.

2. O le "Lock" tab, le "Enable auto-lock" item. Pe a uma ona faatulaga le taimi le mautonu i sekone, o le a otometi lava ona tapunia le masini, ma e tatau ona e ulufale i se upu faila e toe amata ai le avanoa.

3. O le "Amata" tab, o le "Talosaga le saite i le amataga" mea. A faʻagasolo se masini komepiuta, e tatau ona e ulufale i se upu faila ina ia mafai ai ona e faia nisi galuega i ai. Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻasoa ina ia mafai ona e faʻamalo se password, e tapunia Firefox.

4. "General" tab, "Puipui mea" mea. E ala i le ticking around this item, o le faʻaopoopoga o le a toe talosagaina foi se upu faʻamalo pe a taumafai e faʻasalaga i faʻaoga.

Siaki le galuega o le faʻaopoopoga. Ina ia faia lenei mea, tapuni le masini ma taumafai e toe amataina. O le faʻaaliga e faʻaalia ai le faʻamatalaga o le ulufale atu i le upu moni Seia vagana ua faʻamaonia le uputatala, o le a tatou le vaʻai i le matala o le masini.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, faʻaaoga le Masini Password + add-on, matou te faigofie ona setiina se upu faʻaulu i le Mozilla Firefox. Mai lenei taimi i luga, e mafai ona e mautinoa atoatoa o lau suʻesuʻega o le a puipuia lelei, ma e leai se tasi sei vagana ai oe toe mafai ona toe faʻaaoga.