Tagata taʻavale i luga o le laulau Windows 7, 8 (faamanatu)

O lenei pou e aoga ia i latou e masani ona galo e uiga i mataupu faapitoa ... E foliga mai o tagata taofiofia mo le laulau i luga o le Windows 7, 8 e tatau ona avea ma se tuufaatasiga atoa i luga o le upega tafailagi, ae o le mea moni o loo i ai ni tagata tafafao se lua, lua pe sili atu. I lenei tusiga ou te manaʻo e mafaufau i tagata laupepa ou te faʻaaogaina aʻu.

Ma o lea, ia tatou amata ...

Paʻu - O se tamai faamalama (faamanatu), lea e tu i luga o le komepiuta ma e te vaʻaia i taimi uma e te liliuina ai le komepiuta. E le gata i lea, e mafai e laupepa ona lanu eseese uma e tosina atu ai ou mata i le malosi tele: o nisi faanatinati, o isi e leai ...

Tagata taʻavale V1.3

Lisi: //www.softportal.com/get-27764-tikeri.html

O tagata sili ona lelei o loʻo galulue i faiga faʻaaogaina Windows faʻapitoa: XP, 7, 8. Latou te foliga lelei, i le faiga fou o le Windows 8 (sikuea, faitofa). O filifiliga e lava foi e tuʻuina atu ia i latou le lanu ma le nofoaga e manaʻomia i luga o le lau.

Lalo o se ata faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga o la latou faʻamatalaga i luga o le komepiuta Windows 8.

Tagata taʻavale i le Windows 8.

I loʻu foliga e sili atu le manaia!

O lea, seʻi o tatou uia laasaga o auala e fatufatu ai ma faʻasolosolo se tasi tamai faamalama ma mea e tatau ai.

1) Muamua, ia lolomi le ki "fatuina se mea faapipii".

2) I luma o oe i luga o le laulau e aliali (pe tusa o le ogatotonu o le mata) se tamai tafaʻi e mafai ai ona e tusia se tusi. I le itu tauagavale o le laupepa o loʻo i ai se tamai icone (penitala lanumeamata) - e mafai ona e:

- loka pe sii le faamalama i nofoaga e manaʻomia i luga o le komepiuta;

- faʻasaina le faasaʻoina (o lona uiga, ina ia aua le faʻafuaseia ona tape se vaega o le tusitusiga na tusia i se tusi);

- o loʻo i ai se filifiliga e fai ai se faamalama i luga o isi fenua uma (i loʻu manatu, e le o se filifiliga talafeagai - o se faamalama sikuea o le a faalavelave i ai. Ae ui lava, afai ei ai sau mata maualuga maualuga, ona mafai lea ona e faia se faamanatu vave i se mea e le galo).

Faʻataʻitaʻia o se mea faapipii.

3) I le faamalama saʻo ole fasi pepa e iai se '' '' '' '' āupega; pe afai e te kiliki, e mafai ona e faia mea e tolu:

- suia le lanu o le fasi laau (ia valivali - o lona uiga e matua faanatinati, pe lanumeamata - e mafai ona faatali);

- suia le lanu tusi (faʻamatalaga uliuli i luga o se mea lanu uliuli e le foliga ...);

- seti le lanu lanu (Ou te le suia lava aʻu lava).

4) I le iʻuga, e mafai lava ona e alu i le faatulagaga o le polokalama lava ia. I le le mafai, o le a otometi le amataina o lau Windows OS, lea e faigofie lava (o le a otometi lava ona oʻo mai tagata taʻavale i taimi uma lava e te liliuina ai le komepiuta ma o le a le mou ese atu seʻi vagana ua e faʻamaloina).

I se tulaga lautele, o se mea sili ona lelei, ou te fautuaina e faaaoga ...

Faʻatulagaina o le polokalama.

PS

Aua nei galo se mea i le taimi nei! Le manuia tele ...