Faʻaliliuina o fesoʻotaʻiga mai le Android i le Android

O le atamai o se faleoloa faamaumauga tumau i lau taga. Ae peitai, afai o ata ma vitio o lo o faamaumauina i luga, e masani lava ona siitia atu i se komepiuta, e seasea lava ona taofia e se tasi se fesootaiga sei vagana ai le tusi telefoni i la latou gaioiga. O le mea lea, i soo se taimi e mafai ona e faʻaumatia uma pe, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a suia lau masini, e tatau ona e faʻafeiloaia i latou.

Matou te faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga mai le Android i le Android

Ma le isi, mafaufau i ni auala e kopi ai numera telefoni mai le tasi masini Android i le isi.

Metotia 1: MOBILedit Program

O MOBILedit e tele naua mea e mafai ona fai pe a galue ma le tele o ituaiga o smartphones. I lenei tusiga, o le a tatou mafaufau na o le kopiina o fesoʻotaʻiga mai le tasi telefoni mai OS OS i le isi.

  1. O le galulue faatasi ma le polokalama o le a manaomia ai le aofia i luga o le telefoni USB Debugging. Ina ia faia lenei mea, alu i "Faʻatonu"sosoo ai ma "Filifiliga o le Au Atiaʻe" ma liliu le mea e te manaʻomia.
  2. Afai e le mafai ona e mauaina "Filifiliga o le Au Atiaʻe"ona e muamua manaʻomia lea "Aia Tatau a le Aufaʻatasi". O le faia o lenei i totonu o le faatulagaga o le telefoni feaveai i "E uiga i le telefoni" ma faʻafia ona kiliki "Fausia le Numera". A uma lena, o le a faigofie ona e mauaina le mea e te manaʻomia. "Faʻapipiʻi USB".
  3. Vaʻai nei i MOBI-Ledit ma faʻafesoʻotaʻi lau telefoni e ala i le USB cable i lau komepiuta. I le pito i luga pito i luga o le faamalama o le polokalama o le ae iloa ai le faʻamatalaga e fesoʻotaʻi le masini ma ia faʻaauau pea ona e galue ai e te manaʻomia e kiliki "Lelei".
  4. I le taimi lava e tasi, o le a faʻaalia se faʻamatalaga tutusa mai le polokalama i luga o le lau o lau telefoni. Kiliki iinei i "Lelei".
  5. I le isi itu i luga o le komepiuta o le ae vaʻai i le faʻaalia o le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga
  6. A maeʻa le fesoʻotaʻiga manuia, o le a faʻaalia e le polokalama le igoa o lau masini, ma o le lio o le a faʻaalia i luga o lona lau "Fesootai".
  7. I le taimi nei, ina ia e alu i fesootaiga, kiliki i le ata o le telefoni. O le isi, kiliki i le laupepa muamua "Tusi tusi".
  8. Le isi, filifili le punavai, lea e te manaʻomia e kopi ai numera i se isi masini. E mafai ona e filifilia le teuina o SIM, telefoni ma le savali vave mai Telegram poʻo WhatsApp.
  9. O le isi laasaga o le filifili lea o fuainumera e te manaʻo e teu. Ina ia faia lenei mea, tuu se faailoga i sikuea e sosoo ma ia ma kiliki "Fafo atu".
  10. I le faamalama e tatala, e tatau ona e filifilia le faatulagaga lea e te manao e teu ai fesootaiga i lau komepiuta. I le le mafai, o le faatulagaga ua filifilia nei o loʻo tuusaʻo lava lea e faʻaaogaina ai lenei polokalame. Kiliki "Suʻesuʻe"e filifili se nofoaga e sii ai.
  11. I le isi folau, saili le lapoa e te manaʻomia, faʻamaonia le igoa faila ma kiliki "Faasaoina".
  12. O le laupepa mo le filifiliina o fesoʻotaʻiga e toe faʻaalia i luga o le mata, i mea e tatau ona e kiliki ai "Fafo atu". A uma lena, o le a faʻaolaina i luga o le komepiuta.
  13. Ina ia faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga i se masini fou, faʻafesoʻotaʻi i le auala e pei ona faamatalaina i luga, alu i "Tusi tusi" ma kiliki "Faaulufaleina mai".
  14. O le isi, o le a faʻaalia se faamalama i le mea e te manaʻomia e filifili ai le faila i le mea na e teu ai muamua fesootaiga mai le masini tuai. O le polokalama e manatua ai taga mulimuli ma o le faletusi manaʻomia o le a vave ona faʻaalia i totonu o le fanua "Suʻesuʻe". Kiliki le ki "Faaulufaleina mai".
  15. Ma le isi, filifili ia fesoʻotaʻiga e te manaʻo e faʻafeiloaʻi, ma lolomiina "Lelei".

I lenei kopi e faʻaaoga ai MOBILedit. E le gata i lea, i lenei polokalama e mafai ona e suia numera, tape pe lafo se SMS.

Metotia 2: Faʻatasi e ala i le Google Account

Mo le auala lenei e tatau ona e iloa le saini ma le upega tafailagi o lau Google account.

Faitau atili: Faʻapefea ona e ulufale atu i le Google account

  1. Ina ia faʻamaopoopo mai le tasi telefoni i le isi, alu i "Faʻafesoʻotaʻi" ma atili i le koluma "Menu" poʻo i le faʻamalama e taʻitaʻia ai i tulaga mo le puleaina.
  2. Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se upega tafaila i lau Google account

  3. Ma le isi, alu e tusi "Pulega o Fesootaiga".
  4. Le isi kiliki "Kopi Fesootai".
  5. I le faamalama e aliali mai, o le atamai o le a ofoina mai ni punaoa mai le mea e te manaʻomia e kopi ai numera. Filifili le nofoaga e te maua ai.
  6. A maeʻa lena, o le lisi o fesoʻotaʻiga e aliali mai. Faailoga mea e te manaʻomia ma tapuni "Kopi".
  7. I le faamalama e aliali mai, kiliki le laina ma lau Google-teugatupe ma o le numera o le a vave ona siitia atu iina.
  8. I le taimi nei, ina ia fetaui lelei, alu i lau Google i luga o le masini fou o Android ma toe foi i le lisi o mea e faafesootai ai. Kiliki "Filiga Fesootaiga" poʻo le koluma lea e filifilia ai le numera o numera faʻaalia i totonu o lau tusi telefoni.
  9. Lenei e tatau ona maka le laina Google i lau teugatupe.

I lenei laasaga, ua maeʻa faʻamaopoopoina faʻamatalaga faʻatasi ma se Google account. A maeʻa lena, e mafai ona e faʻafeiloaia i latou i se kata po o se telefoni feaveaʻi ina ia mafai ona maua mai le tele o punaoa.

Metotia 3: Faʻafesoʻotaʻi le faʻaaogaina o se kata SD.

Mo lenei metotia, o le ae manaʻomia se kata feʻaveaʻi o le SD SD format, lea ua avanoa nei i tagata atamai uma.

  1. Ina ia paʻu numera i luga o se kiliva flash flash USB, alu i lau taʻavale Android i le lisi o mea e faʻafesoʻotaʻi ma filifili "Faʻasalaga / Faʻasalalau".
  2. I le isi laasaga, filifili "Faʻasalalau e ave taavale".
  3. Ona fofola ai lea o se faamalama lea o le a faailoa ai le mea o le faila ma lona igoa o le a kopiina. Lenei e tatau ona e kiliki i le ki. "Fafo atu".
  4. A maeʻa lena, filifili le mea e te manaʻo e kopi, ma kiliki "Lelei".
  5. I le taimi nei, ina ia toe maua mai numera mai le taavale, alu i tua "Faʻasalaga / Faʻasalalau" ma filifili se mea "Faaulufale mai mai taavale".
  6. I le faamalama e aliali mai, filifili le nofoaga e te manaʻo e faʻapipiʻi ai tagata e faʻapipiʻi.
  7. A maeʻa, o le a maua e le telefoni le faila na e teuina muamua. Kiliki "Lelei" mo le faʻamaoniga.

A maeʻa ni nai sekone, o au faʻamatalaga uma o le a tuʻuina atu i se atamai fou.

Metotia 4: Tuuina atu e ala i le Bluetooth

Auala faigofie ma vave e faʻafeiloaʻi numera telefoni.

  1. Ina ia faia lenei mea, liliu le Bluetooth i luga o le masini tuai, alu i tulaga faʻafesoʻotaʻi i le meataitasi "Faʻasalaga / Faʻasalalau" ma filifili "Auina atu".
  2. O loʻo mulimuli mai o se lisi o fesoʻotaʻiga. Filifili mea e te manaʻomia ma kiliki le ata. "Auina atu".
  3. O le isi, o le a faʻaalia se faamalama i le mea e mafai ai ona e filifilia filifiliga mo le fesiitaiga o numera telefoni. Suʻe ma filifili se metotia "Bluetooth".
  4. A maeʻa lena, o le a faʻaalia le lisi o le Bluetooth menu, lea o le a suʻe ai oe mo masini avanoa. I lenei taimi, i luga o le telefoni lona lua, liliu le Bluetooth mo le suʻeina. Afai o le igoa o le isi masini e aliali i luga o le lau, kiliki i luga ma o le a amata ona tuʻuina atu faʻamaumauga.
  5. I le taimi lea, o le laina i luga o le failaina o faila o le a faʻaalia i luga o le telefoni lona lua i le laulau faʻasalalauga, e amata lea e te manaʻomia e kiliki "Talia".
  6. A maeʻa le faʻafeiloaʻiga, o faʻamatalaga o le a aofia ai faʻamatalaga e uiga i le maeʻa maeʻaeʻa le faiga e te manaʻomia e kiliki ai.
  7. O le a e vaʻaia le faila na maua. Faʻapipiʻi i ai, o le faʻaaliga o le a fesili e uiga i le faaulufale mai o fesoʻotaʻiga Kiliki "Lelei".
  8. Le isi, filifili se nofoaga e leai, ma o le a vave ona i luga o lau masini.

Metotia 5: Faʻasologa o numera i se kata SIM

Ma le mea mulimuli, o se isi auala e kopi ai. Afai o oe, aʻo e faʻaaogaina le telefoni, faʻasaʻo uma numera telefoni i le mea lea, ona fai ai lea ma le kalama SIM e faʻaoga le tusi telefoni o le masini fou o le a leai. O le mea lea, ao leʻi faia lenei mea e tatau ona e faʻaaoga uma.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i tulaga faʻafesoʻotaʻi i le tab "Faʻasalaga / Faʻasalalau" ma kiliki "Faʻatau atu i le siama-siaki".
  2. Le isi, filifili le aitema "Telefoni"talu ai ona o lou numera o loʻo teuina i lenei nofoaga.
  3. Ona filifili lea o fesootaiga uma ma kiliki "Fafo atu".
  4. A maeʻa lena, o numera mai lau telefoni o le a kopiina i le kata SIM. Faʻaliliu atu i le masini lona lua, ma o le a vave ona i totonu o le tusi telefoni.

O lenei ua e iloa le tele o metotia o le fesiitaiina o au fesootaiga mai le tasi masini Android i le isi. Filifili se mea talafeagai mo oe ma faʻaola oe lava mai le tusiga umi ma le lima.