Toe Faʻaofi Ata 1.3.0

Faʻafouina o Ata e maua ai se seti o meafaigaluega ma galuega e mafai ona e toe faʻafouina ai soʻo se ata. O le faagasologa e faʻatinoina vave, ma e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e mafai ona faigofie ona ia aʻoaʻoina le polokalama. Sei o tatou suʻesuʻeina atili i auiliiliga.

Lolomiina ata

Faatasi ai ma le faʻatusaina o le ata, o le faagasologa atoa o faagasologa amata. E mafai ona e faʻasaʻo uma se ata se tasi ma se pusa atoa i se numera e le faʻamaonia elemene, e lua puʻe eseese mo lenei mea. Afai e te filifili e tatala se atigipusa, o le polokalama lava ia o le a fesuiai faila i totonu ma filifili na o ata.

Filifiliga o le tele mulimuli

I le Resize Images, o le tele o loʻo i pixeri, o lea e manaʻomia ai e le tagata faʻaaogā ona ulufale atu i le latitude ma le maualuga maualuga i totonu o laina tuʻufaʻatasia. Faamolemole ia maitauina o nisi taimi e tusa lava pe itiiti le siʻitia o le faʻataʻitaʻiga o foliga e mafai ona oʻo atu ai i se tulaga matuia o le lelei.

Afai e te le iloa po o le a le faiga o le teuteuina o le a atoatoa, ona faʻaaoga lea o le fautuaga lea na tuua e le au atinaʻe. Na latou faʻaalia manino ni ata se lua o ata faʻasolo, faʻaalia mea uma i lea laasaga.

Faagasologa ma le teuina

I le laasaga muamua, o pito i luga ma le mea o totoe o le filifili lea o le nofoaga e teu ai ma amata le gaosiga. E vave ona pasi ma e le manaʻomia ai se tele o punaoa komepiuta, talu ai e le o ni mea faigata. O le faʻatinoga o le faʻatinoga o loʻo faʻaalia o se tulaga alualu i luma, lea o loʻo faʻaalia foi o se pasene.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻaauau le tele o ata i le taimi e tasi.

Faʻafitauli

  • Le lagolagoina e le tagata e ona le atinae;
  • Toʻititi vaega laiti o mea faigaluega ma galuega.

Toe faʻaaogaina o Ata o le a aoga mo tagata e le faʻaaogaina le tagata e na o le toe faʻaaogaina o se ata. Na te faʻataʻitaʻiina lana galuega autu, ae, o le mea e leaga ai, e le mafai ona ofoina atili atu.

Faʻamatalaga faʻapipiʻi ata Faʻafou le ata AKVIS Magnifier Ace pepa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Resize Images o se polokalama faigofie lea e ofoina atu ai se seti o meafaigaluega ma galuega mo le taina o ata. E oo lava i se tagata e leai se poto masani o le a vave ona ia iloa, ma o le mafai ona gafa o ata o le a fesoasoani e laveai le taimi.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Soft Maxxam
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.3.0