MemTest86 + 5.01

Faatasi ai ma le tele o leo suiga o polokalama, o MorphVox Pro o se tasi o le sili ona aoga ma faigofie. O le asō o le a tatou faʻamatalaina faʻapuupuu foliga o le faʻaaogaina o lenei polokalama.

Faʻalogo i le pito lata mai o le MorphVox Pro

Ina ia faʻaaogaina atoatoa le MorphVox Pro, o le ae manaʻomia se masini faaleotele leo ma le polokalama autu lea e te talanoa ai (mo se faataitaiga, Skype) poo le pueina o se vitio.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona suia le leo i Skype

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le MorphVox Pro

O le faʻapipiʻiina o MorphVox Pro e le o se mea tele. E tatau ona e faʻatau pe download se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia ma faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta, mulimuli i uunaiga a le masini faʻapipiʻi. Faitau atili i le lesona i la tatou 'upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le MorphVox Pro

Faʻafefea ona faʻatūina MorphVox Pro

Filifili lau faʻaiuga fou leo, faʻasinomaga talaʻaga ma aʻafiaga leo. Faʻaauau le faʻalogoina o lou siʻosiʻomaga ina ia leai se faʻalavelave e mafai. Filifili se tasi o mamanu e suia ai le leo pe sii mai le mea talafeagai mai le upega tafailagi. E uiga i lenei mea i la matou tusiga faapitoa.

Faʻafefea ona faʻatūina MorphVox Pro

O le a manaia ia te oe: Matou te tusia i lalo le leo suia i Bandicam

Faʻapefea ona faamaumauina lou leo ​​i le MorphVox Pro

E mafai ona e tusia lau tautalaga ma se leo ua suia i le faatulagaga WAV. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "MorphVox", "Faamau leo ​​lou leo".

I le faamalama e tatala, kiliki "Seti" ma filifili le nofoaga o le a faasaoina ai le faila. Ona lolomiina lea o le faamaufaailoga "Faamaumauga", ma o le a amata ai le pueina. Aua neʻi galo e teu le masini masini.

Matou te fautuaina oe e faitau: Polokalama e suia le leo

O mea taua uma ia i le faʻaaogaina o le MorphVox Pro. Taʻalo lou leo ​​e aunoa ma ni tapulaa!