Suʻe PDF i le DOCX i le initaneti

O le gaosiga Saina o gaioiga maualuga na amataina e Xiaomi lona auala i le manuia e le i ai faatasi ma le atinaʻe ma le tatalaina o masini atamai ma paleni, e pei ona manatu le toatele. O le muamua na faʻaaogaina ma aloaia e le au faʻaaogaina oloa a le kamupani, o le masini komepiuta - o se taʻiala e taʻua o MIUI. Ae o Xiaomi polokalama fausiaina polokalama e le gata o lenei tele firmware. O isi polokalama na tuʻuina atu e le kamupani, e pei o MIUI, ei ai le tele o tulaga lelei ma faʻatino lelei a latou galuega. Mo le faʻalauiloaina o latou lava masini atamai, na faia ai e le polokalama eletise a Xiaomi se faʻafitauli sili ona atoatoa-o le MiFlash utilility.

XiaoMiFlash o se kamupanī faʻapitoa faʻapitoa e mafai ai ona e faʻaleleia faʻaleleia, moli, ma toe teuteuina smartia Xiaomi e faʻavae i le polokalama o QUALCOMM ma faʻatautaia le polokalama MIUI.

Faʻamatalaga

O vaega o le aoga aoga e le eseese. O le faamalama autu e naʻo le tolu lapa (1), tolu button (2) ma se ki mo le filifiliina o auala o fegalegaleaiga i le va o le pulou ma le mafaufau (3) i le taimi o le faʻapipiʻiina o masini. Le faʻaalia o faʻamatalaga e uiga i le masini fesoʻotaʻi ma faʻalavelave e tutupu i le taimi o le faʻatinoga, o loʻo i ai se faʻapitoa faʻapitoa (4), o loʻo nofoia le tele o le matagaluega galue.

Taʻavale avetaavale

O le toatele oe na sosoʻo i luga o le firmware o telefoni a le Android e iloa le faigata tele i nisi taimi ona suʻe ma faʻapipiʻi ni avetaʻavale e manaʻomia mo le fegalegaleaiga saʻo i le va o le PC ma se masini firmware o loʻo i ai i se tasi o faʻaoga faapitoa. Xiaomi na faia se meaalofa moni mo tagata o le MiFlash - e le gata o loʻo i ai i le faʻapipiʻi komepiuta uma avetaavale talafeagai ma faʻapipiʻiina i latou ma le polokalama, o loʻo iai se galuega faʻapitoa mo le tagata e valaʻaulia pe a fesuiaʻi i le tab "Avetaavale" - toe faʻaleleia avetaʻavale i le tulaga o soʻo se faʻafitauli i le faagasologa o le faʻaogaina o se atamai.

Puipuiga mai amioga le saʻo

Ona o le i ai o le avanoa mo tagata faaaoga i vaega sese o le manatuaina o masini Android, fai ni mea sese, fai ni mea leaga ma uta ni faila faila e le talafeagai i masini, ua fausia e le au MiFlash developers se polokalama puipuia i totonu o le polokalama, lea o le a aveesea ai le avanoa o le masini taunuuga. O le MiFlash o loʻo i ai se galuega e siaki ai le ish o faila o le firmware loaded, lea e maua pe ae alu i le tab "Isi".

Faamaumauga

Faʻapipiʻi faila o ata i vaega tutusa o le mafaufau o le masini Xiaomi e faʻatinoina e le faʻaaogaina o le MiFlash i le faʻatulagaga aunoa. Naʻo oe e tatau ona faʻamaonia le auala i le pusa o loʻo i ai faʻamatalaga faʻamalama e faʻaaoga ai le ki "Filifili", fuafua pe o le a faʻamamaina vaega ma / poʻo le lokaina o le masini. Amataina le firmware e kiliki ai le kiliki "Flash". O mea uma lava e matua faigofie lava ma mo se tagata poto masani i le tele o tulaga, o galuega uma ma le polokalama e aofia ai kiliki miti e tolu o loʻo taʻua i luga.

Failautusi log

I le faagasologa o le firmware, o le tele o toilalo ma mea sese e leʻi fuafuaina e mafai ona tupu. Ina ia mafai ona siakiina le faagasologa, faailoa faafitauli ma toe faʻafitauli, Faʻamaumau e aunoa ma le aunoa e MiFlash se faila log e aofia ai faʻamatalaga e uiga i faʻasologa uma o polokalama ma faʻasologa o tulafono. Failautusi log e masani lava ona mafai ona faʻaaogaina pe ae kilikiina se faʻamau. "Lisi".

Tulaga faapitoa

O foliga o le talosaga e fesiligia, lea atonu e ono le fiafia ai nisi tagata e le mananao e vavae ma a latou lava masani ma "tausisia le alualu i luma", e aofia ai le le mafai ona galue i le siosiomaga o le matutua o Windows OS, faapea foi le leai o se lagolago mo masini Xiaomi. Mo le talosaga e galue saʻo, o le ae manaʻomia se polokalama e le sili atu le matutua nai lo le Windows 7 (32 poʻo le 64-bit), faʻapea foʻi ma se masini faʻapipiʻi Mi3 po o se laʻitiiti, i.e. tatala mai mulimuli ane 2012.
I le taimi lava e tasi, o le talosaga, e le pei o isi fofo talitutusa, e lagona le lelei i le siosiomaga o le fou o le Windows 10 ma "pikiina" toetoe lava o masini fou Xiaomi mo le firmware.

Faʻailoga taua! O MiFlash e lagolagoina le platform platform hardware. E leai se aoga i le taumafai e faʻaaoga le aoga mo le faʻalauiloaina o telefoni feaveaʻi Xiaomi poʻo papa maʻalaupapa e faʻavae i luga o isi gaosiga!

Mama

  • Faʻatagaina oe e tauaveina le firmware ma le toe faʻaleleia o le tele o mea faʻaonapo nei-Android Xiaomi;
  • O loʻo i ai le avetaʻavale tatau mo le firmware;
  • E faigofie tele ma manino, ae i le taimi lava lea e tasi le ata o le talosaga;
  • Puipuia le puipuia mai le "sese" firmware.

Faʻafitauli

  • E leai se faʻaliliuga Rusia. E le gata i lea, i le gagana Peretania o le polokalama, ei ai taimi e le maeʻa ai le faaliliuga o nisi elemene atinaʻe mai le gagana Saina;
  • Na o lomiga fou o Windows e lagolagoina;
  • E naʻo mea masini e faʻaaogaina e tatala ai.
  • Xiaomi MiFlash - e mafai ona mafaufauina e toetoe lava o le tagavai i totonu o mea e faʻaaogaina mo masini faʻaleleia o le Android. E ui lava i ni faaletonu, o le galulue faatasi ma le polokalama e le mafua ai ni faigata e oo lava i le amataina, ma e mafai e le au atamamai ona faʻaaoga uma le malosi ma le faʻatinoga o le tusi talosaga e aunoa ma le faʻaumatia ma faʻaaogaina le gaioiga o le eletise Xiaomi masini toetoe lava atoa.

    Download XiaoMiFlash mo le Faʻasao

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Auala e moli ai le atamai Xiaomi e ala i MiFlash Faʻapipiʻi avetaavale mo atamai Xiaomi Redmi 3 Odin ASUS Flash Tool

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    O le MiFlash o se polokalama mo ata puʻeina Xiaomi i aso nei. Faʻamataʻu faigofie, lautele galuega, masani lava le faʻasologa i totonu o mea aoga mo le firmware firmware.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: Xiaomi
    Tau: Faʻatau
    Toa: 32 MB
    Gagana: Igilisi
    Version: 2017.4.25.0