Faʻapipiʻi le "DPC WATCHOGOG VIOLATION" i le Windows 8

"Tagata Vaʻai Tagata" - o se tasi o le tele o meafaigaluega faʻapitoa a Windows, ma tuʻuina atu le gafatia e matamata i mea uma e tutupu i le siosiomaga o le faiga faʻaoga. E aofia ai ma le tele o faafitauli, sese, toilalo ma savali e fesoʻotai saʻo i le OS ma ona vaega, ma talosaga faʻa-tolu. Faʻafefea i le lomiga lona sefulu o le Windows e tatala ai le mea na tupu mo le faʻamoemoe o lona faʻaoga atili mo le suʻesuʻeina ma le faʻaumatiaina o faʻafitauli faʻafitauli, o le a talanoaina ia tatou tusitusiga i aso nei.

Vaʻai mea tutupu i le Windows 10

E tele filifiliga mo le tatalaina o le mea na tupu i luga o se komepiuta ma le Windows 10, ae i se tulaga lautele, latou te faʻafefete uma e faʻalauiloa le lima le faila e mafai ona faʻaaogaina pe saili foi oe lava ia i le siosiomaga o le polokalama. Matou te faʻamatala atili atu ia te oe e uiga ia i latou taitoatasi.

Metotia 1: Faʻasalalau Pulea

E pei ona taua i le igoa, "Komiti" fuafuaina e pulea le faiga faʻaogaina ma ona vaega o loʻo iai, ma ia vave ona valaʻauina ma faʻapipiʻi meafaigaluega ma mea faigaluega. E le o se mea e ofo ai le faʻaaogaina o lenei vaega o le OS, e mafai foi ona e amataina le mea na tupu.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona tatala le "Panel Control" i le Windows 10

  1. I soo se auala faigofie, tatala "Lisi Pulea". Mo se faʻataʻitaʻiga, lolomi i luga o le komepiuta "VA + R", ia tusia le poloaiga lenei i le laina o le faamalama tatalaina "pulea" e aunoa ma ni upusii, kiliki "Lelei" poʻo "UI" e tamoe.
  2. Suʻe se vaega "Pulega" ma alu i ai e ala i le kilikiina o le faamaumatau o le kusi (LMB) i luga o le igoa tutusa. Afai e tatau ai, ia muamua suia le muai vaaiga. "Paneli" i luga "Ata Laiti".
  3. Saili le tusi talosaga i le igoa i le tusi tatala "Tagata Vaʻai Tagata" ma faʻalauiloa e ala i le faaluaina o le kiliki i le paʻu vali.
  4. O le a tatala le log o le Windows, o lona uiga e mafai ona e alu e suesue i mea o loʻo aofia ai ma faʻaaoga faʻamatalaga na maua e faʻaitiitia ai faafitauli faʻafitauli i le faʻaogaina o le polokalama poʻo se suʻesuʻega faʻasalalau o mea o loʻo tutupu i lona siosiomaga.

Metotia 2: Faʻamasinoga Matala

O se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa vave ma faʻatautaia "Tagata Vaʻai Tagata", lea ua matou faamatalaina i luga, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻaititia ma faʻaititia.

  1. Valaau le faamalama Taumafaie ala i le uomiina o ki "VA + R".
  2. Ulufale i le poloaiga "eventvwr.msc" e aunoa ma ni upusii ma kiliki "UI" poʻo "Lelei".
  3. O le a tupu loa le ogalaau o le a tupu.

Metotia 3: Saili i le faiga

O le suʻesuʻega, lea e mafai ona faʻaaoga lelei i le lomiga lona sefulu o le Windows, e mafai foi ona faʻaaogaina e telefoni ai vaega eseese, ae le na o latou. O lea, ina ia foia la tatou faafitauli o loʻo iai nei, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Kiliki le faʻamaloilo saili i luga o le 'au faʻailoga i le pito i le itu taumatau po o le faʻaaogaina o ki "VA + S".
  2. Amata amataina se fesili i le pusa saili. "Tagata Vaʻai Tagata" ma afai e te vaʻai i le faʻatusa talafeagai i le lisi o taunuʻuga, kiliki i luga ma le LMB e amata ai.
  3. O lenei mea o le a tatala ai le taga o mea tutupu i Windows.
  4. Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaalia le faʻailoga i le Windows 10 manino

Faia o se alalaupapa mo le faʻavave faʻavave

Afai e te fuafuaina e le aunoa pe sili atu mai lea taimi i lea taimi e faʻafesoʻotaʻi "Tagata Vaʻai Tagata", matou te fautua atu e fatu se alalaupapa i luga o le komepiuta - o le a fesoasoani e faʻavavevave ai le faʻalauiloaina o le OS talafeagai.

  1. Toe fai laasaga 1-2 o loʻo faamatalaina i totonu "Metotia 1" o lenei tusiga.
  2. I le maua i totonu o le lisi o tusi faʻataʻitaʻiga "Tagata Vaʻai Tagata", kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi (kiliki i luga). I le lisi autu, filifili mea taitasi i le tasi. "Auina atu" - "Papamaa (faia se gagau)".
  3. I le taimi lava e uma ai ona faia nei laasaga faigofie, o le a aliaʻe se ala pupuʻu i luga o lau komepiuta Windows 10, e taʻua "Tagata Vaʻai Tagata", lea e mafai ona faʻaaoga e tatala ai le vaega fetaui o le faiga faʻaogaina.
  4. Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se alalaupapa "My Computer" i le Windows Desktop 10

Faaiuga

Mai lenei tamai tusiga na e aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona e matamata i le mea na tutupu i luga o se komepiuta ma le Windows 10. E mafai ona faia lenei mea i le faʻaaogaina o se tasi o metotia e tolu ua matou mafaufau i ai, ae afai e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lenei vaega o le faiga faʻaleaoga masani, matou te fautuaina le fatuina o se alalaupapa i luga o lau laulau mo le faʻalauiloa vave. Matou te faʻamoemoe o lenei mea e aoga mo oe.