ASRock Instant Flash 1.33


ASRock Instant Flash o se faʻalauiloa faʻalauiloaina e faʻaleleia le BIOS i luga o le motherboards ASRock.

Tatala

O lenei aoga e le o se Windows desktop talosaga, ae ua tusia i le ROM faatasi ai ma le BIOS o le motherboard. E maua e ala i le alu i tulaga pe a fai o laupepa faʻavae (BIOS Setup). I luga o se tasi o tafaʻi (Smart poʻo Advanced) o le mea e fesoʻotai i ai.

Faʻafou

A maeʻa ona faʻagasolo, o le a vaʻaia e aunoa ma le faʻaaogaina uma le aufaasālalau i totonu o le polokalama ma maua ai le faʻamautū talafeagai. O se algorithm faʻapitoa e mafai ai e oe ona fuafua lelei pe mafai ona e faʻaogaina lenei faila e faʻafouina. O lenei auala e alofia ai nisi o lamatiaga o loʻo sailia ai pitonuʻu o le tusi taʻavale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le filifilia o le firmware feteenai e mafai ona taʻitaʻia ai le le lelei o le laupapa, liliu i se "piliki".

Mama

  • O le faʻafouga e tuusaʻo mai le lisi o le lisi o le BIOS, lea e le aofia ai le aafiaga o itu i fafo i le faagasologa;
  • Algorithm mo le sailia o le firmware fou.

Faʻafitauli

  • Galulue faʻatasi i luga o laupapa laupapa;
  • Tufatufa naʻo BIOS.

ASRock Instant Flash o se faʻaaogaina vave mo le faʻafouina o le BIOS ma ona uiga matagofie. E mafai ai e oe ona faia lenei taʻaloga, e oʻo lava i tagata faʻapitoa e leʻi feagai ma ni galuega faapena.

Polokalame mo le faʻafouina o le BIOS GIGABYTE @BIOS ASUS BIOS Update E manaʻomia ona faʻafouina le BIOS

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
ASRock Instant Flash o se faʻaaogaina faʻamalamalamaina i totonu o ROM o ASRock motherboards ma ua fuafuaina e faʻaleleia le BIOS. Mafai ona filifili tutoatasi le firmware i luga o le puʻupuʻu faʻaaoga le uluai algorithm.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: ASRock
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.33