Faia se pesega mai ata i Photoshop


Comics e masani lava o se lauiloa tele. Latou te faia ata tifaga mo i latou, fatuina taaloga i luga o latou faavae. E toʻatele e fia iloa pe faʻapefea ona faia ni mea manogi, ae le maua uma. E le o tagata uma, sei vagana ai matai o Photoshop. O lenei faatonu e mafai ai ona e faia ni ata o toetoe lava o soo se ituaiga e aunoa ma le mafai ona tusia.

I lenei faʻasalalauga o le a tatou liliu mai se ata masani i totonu o se mea malie e faʻaogaina ai filiga Photoshop. E tatau ona matou galulue faʻatasi ma se pulumu ma se solo, ae e le faigata i lenei tulaga.

Faʻailoga tusitusi

O a tatou galuega o le a vaevaeina i ni laasaga tetele se lua - sauniuniga ma faʻataʻitaʻi saʻo. E le gata i lea, o le aso nei o le ae iloa ai pe faʻapefea ona faʻaaoga lelei avanoa e saunia e le polokalama.

Sauniuniga

O le laasaga muamua i le sauniuni e fatu se tusi malie o le sailia lea o le ata saʻo. E faigata tele ona fuafua mamao po o fea foliga e lelei mo lenei mea. Na o le pau lava le fautuaga e mafai ona tuʻuina mai i lenei mataupu o le ata e tatau ona i ai se vaega itiiti o vaega ma le le maua o auiliiliga i ata. E le taua le talaaga, o le a tatou aveesea nisi auiliiliga ma leo i le faagasologa o le lesona.

I totonu o le vasega o le a tatou galulue faatasi ma lenei ata:

E pei ona mafai ona e vaʻai, o loʻo i ai ni vaega malulu i le ata. E faia lenei mea ma le loto i ai e faʻaalia ai le mea e tupu ai.

  1. Faia se kopi o le ata muamua e faʻaaoga ai saupuni FMTL + J.

  2. Suia le auala faʻafefiloi mo le kopi i "Faamalamalamaina o Faavae".

  3. O lea e tatau ona e fesuiaʻi lanu i luga o lenei papa. E faia lenei mea i vevela vevela. FMTL + I.

    O le taimi lenei o loʻo i ai mea leaga. O na vaega e tumau pea ona iloa o tatou ata lafoia. I nei nofoaga e leai ni auiliiliga, ma i se taimi mulimuli ane o le ai ai se "gaogao" i la tatou taʻaloga. O le mea lenei o le a tatou vaʻai mulimuli ane.

  4. O le mea e mafua ai le suia o le laulau e tatau ona faanenefu. e tusa ai ma Gauss.

    O le faamama e tatau ona fetuunai ina ia na o na itu e tumau pea le manino, ma o lanu e tumau pea e pei o le muffled pe a mafai.

  5. Faʻaaogā se taʻiala faʻalelei ua taʻua "Isohelium".

    I le faamalama o le nofoaga, faʻaaoga le slider, faʻateleina otootoga o le uiga o le tusi malie, ao aloese mai le faʻaalia o le leo le manaʻoina. Mo le tulaga maualuga, e mafai ona e ave foliga. Afai o ou talaaga e le o se mea faʻapitoa, ona matou le gauai atu lea i ai (talaʻaga).

  6. E mafai ona aveese le pisa. E faia lenei mea i se solo e masani ai i le pito i lalo, muamua le laulau.

E mafai foi ona e faʻamalo mea faʻalauiloa i le auala lava e tasi.

I lenei laasaga sauniuni ua maeʻa, sosoo ai ma le tele o le taimi ma le uumi o le faagasologa - lanu.

Palette

Ae e te leʻi amata valivali la matou tusi pese, e tatau ona e filifili se paʻu lanu ma fai ni mamanu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻavasegaina le ata ma talepe i totonu o pusa.

I la tatou mataupu o le:

  1. Paʻu;
  2. Ieans;
  3. Mike;
  4. Hair;
  5. Auupega, fusi, auupega.

O mata i lenei mataupu e le tatau ona amanaia, ona e le o taʻua tele. O le paʻu paʻu e le fiafia foi i tatou.

Mo vaega taʻitasi tatou te faʻamatalaina ai a tatou lava lanu. I le lesona o le a tatou faʻaaoga nei:

  1. Fata - d99056;
  2. Ieans - 004f8b;
  3. Mike - fef0ba;
  4. Hair - 693900;
  5. Auupega, fusi, auupega - 695200. Faamolemole ia matau o lenei lanu e le o se uliuli, o se vaega o le metotia o loo tatou suesueina nei.

E manaʻomia le filifilia o lanu e pei ona mafai ona mafai - pe a uma le gaosiga, e matua paʻu lava.

Saunia o samples. O lenei laasaga e le faʻatagaina (mo se tagata faʻataʻitaʻi), ae o lea sauniuniga o le a faafaigofie ai le galuega i le lumanaʻi. I le fesili "E faapefea?" tali i lalo ifo.

  1. Fausia se mea fou.

  2. Ave le meafaigaluega "Oval nofoaga".

  3. Faatasi ai ma le ki i lalo MANATU faia se filifiliga lapotopoto iinei:

  4. Ave le meafaigaluega "Faatumu".

  5. Filifili le lanu muamua (d99056).

  6. Tatou kiliki i totonu o le filifiliga, faʻatumu i le lanu filifilia.

  7. Toe fai foi, ave le mea e filifili ai, faʻapipiʻi le pala i le ogatotonu o le liʻo, ma faʻagasolo le vaega ua filifilia i le kiore.

  8. O lenei filifiliga e tumu i le lanu lea. I le auala lava e tasi tatou te faia ai isi faʻataʻitaʻiga. A maeʻa, manatua e vaʻai le alalaupapa FMTL + D.

Ua oo i le taimi e taʻu mai ai le mafuaaga na matou faia ai lenei paʻu. I le taimi o le galuega, e tatau ai ona sui soo le lanu o le pulumu (poʻo se meafaigaluega). O faʻataʻitaʻiga e faʻaola ai i matou mai le sailia o le ata lafoia saʻo i le ata i taimi taʻitasi, matou te faʻamalosi lava Alt ma kiliki i luga o le ipu ua manaʻo. O le a otometi lava ona sui le lanu.

E masani ona faʻaaogaina e le au faifaimea nei paleti e faʻamautinoa ai le mamanu lanu o le poloketi.

Faʻatulagaina o meafaigaluega

Pe a fatuina a tatou taʻaloga, o le a tatou faʻaaogaina na o le lua masini: se pulumu ma se solo.

  1. Fusi

    I totonu o tulaga, filifili se pulumu lapotopoto ma faʻaitiitia le faʻamalosi o pito i 80 - 90%.

  2. Eraser.

    Le foliga o le solo - lapotopoto, faigata (100%).

  3. Lanu

    E pei ona uma ona matou fai atu, o le lanu sili o le a fuafuaina e le palette na faia. O le talaaga e tatau ona tumau i le paʻepaʻe, ae leai se isi.

Lanu valivali

O lea la, ua maeʻa uma galuega sauniuni mo le fatuina o se pese i Photoshop, o le taimi lenei e maeʻa ai. O lenei galuega e matua manaia ma fiafia.

  1. Fausia se mea tuʻufua ma suia lona faiga faʻafefiloi i "Faʻaopoopoga". Mo le faigofie, ma aua le faʻalavelave, valaʻau i ai "Paʻu" (faalua ona kiliki le igoa). Faʻaaogaina e avea o se tulafono, pe a galue i luga o galuega faʻalavelave, e tuʻuina atu igoa o le laulau, o lenei auala e vaʻaia ai polofesa mai amateurs. E le gata i lea, o le a faigofie ai le olaga mo le matai o le a galue ma le faila pe a uma oe.

  2. Ma le isi, tatou te galulue ma se pulumu i luga o le paʻu o uiga o le tusi malie i le lanu na matou faamauina i totonu o le paʻu.

    Motugaafa: suia le lapisi o le pulupulu ma sikuea sikuea i luga o le komepiuta, e matua faigofie lava: e mafai ona e vali ma le lima e tasi ma fetuunai le pito i luga ma le isi.

  3. I lenei laasaga, ua manino ai e le o taʻua tele ia contours o le amio, o le mea lea tatou te faasee ese ai le mea e le o toe suia e tusa ai ma Gauss. Atonu o le ae faʻaititia le laʻitiiti o le radius.

    O le tele o le pisapisao ua tapeina i le solo i luga o le punavai, o le pito sili ona maualalo.

  4. Faʻaaogaina o le paʻu, pulumu ma solo, valivali le pese atoa. E tatau ona i ai elemene taʻitasi i se isi vaega.

  5. Fausia se talaaga. O se lanu paʻepaʻe e sili ona talafeagai mo lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga:

    Faamolemole ia matau e le o tumu le tala, ae o loo valiina e pei o isi vaega. E le tatau ona i ai se lanu i tua i luga o le amio (poo lalo ifo).

Aafiaga

Faatasi ai ma le ata lanu o la matou ata, matou te iloa ai, sosoo ai ma se laasaga i le tuuina atu o le manava e tasi, lea na amataina ai mea uma. E maua lenei mea i le faʻaaogaina o taga i luga o taʻitasi taʻitasi ma le valivali.

I le amataga, o le a matou faʻaaogaina uma ia laupepa i ni mea faitino ina ia mafai ai, pe a manaʻomia, e mafai ona suia le aʻafiaga pe suia ona tulaga.

1. Kiliki le ki o le kuki saʻo i luga o le tulaga ma filifili le mea "Liliu mai i mea faitino".

Matou te faia foi taga tutusa ma tapena uma.

2. Filifili se laulau ma le paʻu ma faatulaga le lanu sili, lea e tatau ona tutusa ma luga o le laulau.

3. Alu i le lisi o Photoshop. "Faʻataʻitaʻitusi - Ata tusi" ma tilotilo i ai "Mamanu o le Halftone".

4. I tulaga, filifili le ituaiga mamanu "Faʻailoga", o le tele e seti i le pito maualalo, o le faʻatusatusaga e faʻatūina i le 20.

O le taunuuga o nei tulaga:

5. O le aafiaga na faia e le faamama e tatau ona faʻaitiitia. Ina ia faia lenei mea, faʻaaogaina le mea faitino atamai. e tusa ai ma Gauss.

6. Toe fai le aafiaga i luga o le auupega. Aua nei galo e uiga i le faatulagaina o le lanu muamua.

7. Mo le faʻaaogaina lelei o filiga i luga o lauulu, e tatau ai ona faʻaitiitia le tau faʻatusatusa i 1.

8. Alu i ofu o mea e tagiau ai tagata. Faʻamatalaga e faʻaaoga tutusa, ae filifili le ituaiga o mamanu "Laina". O le faʻatusatusa e filifilia taitoatasi.

Faʻapipiʻi le aʻafiaga i luga o le ofutino ma jeans.

9. Alu i tua o le mea malie. Faatasi ai ma le fesoasoani o le faamama e tasi "Mamanu o le Halftone" ma faʻafefete e tusa ai ma Gauss, matou te faia lenei mea (mamanu ituaiga o se liʻo):

I luga o lenei lanu vali, ua maeʻa. Talu ai o loʻo ia i matou uma faʻamaumauga ua liua i mea atamamai, e mafai ona e suʻeina faʻataʻitaʻiga eseese. E faia i le auala lenei: faalua le kiliki i le faamama i le palanikeke laugatasi ma suia tulaga o le taimi nei, pe filifili se tasi.

O avanoa o Photoshop e leai se gataʻaga. E oo lava i sea galuega e pei o le fatuina o se pese mai se ata o loo i totonu o lona malosi. E mafai ona tatou fesoasoani ia te ia i le faaaogaina o lana taleni ma mafaufauga.