Fausia se vaega o VKontakte mo pisinisi

I le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte faʻatasi ai ma le fesoasoani a nuʻu ma alalafaga e le gata ina faʻaopoopoina tagata i vaega tetele, ae faʻaaoga foi au tagata o loʻo auai e faia tupe. O le mafuaaga lena e tatau ai ona e iloa e uiga i metotia ma, sili atu ona taua, tulafono mo le fausiaina o se lautele mo pisinisi.

Fausia o se pisinisi pisinisi

Muamua lava, e tatau ona fatufatuina se alalafaga pisinisi, taʻialaina e se tasi oa tatou faʻatonuga i lenei autu.

  1. I le laasaga muamua o le fausiaina o tagata lautele e tatau ona e filifilia le filifiliga "Pisinisi".
  2. I poloka "Igoa" E tatau ona e faaopoopoina le igoa o le nuu, e aofia ai le sili atu ma le tolu upu, e atagia ai le autu o le vaega.
  3. Faatoaga "Autu" o se tasi o le autu ma e tatau ona faʻatumu i le atoatoa e tusa ai ma le galuega a lau faʻalapotopotoga.
  4. Faʻailoga "Upega Tafaʻilagi e mafai ona nofofua, ae afai oi ai i lau kamupani se 'upega tafaʻilagi aloaʻia, ia mautinoa e faʻaopopo lana URL.

Faitau atili: Faʻafefea ona fatuina se vaega o VK

Tulafono faavae

A maeʻa ona e faia se vaega, e tatau ona e faamasani i tulafono faavae. I le taimi lava e tasi, o le tele o faʻaaliga e uiga i le mamanu lelei ma le tausiga o le alalafaga sa faʻaalia i isi tusitusiga i luga o le saite.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatulaga ma taʻitaʻi se vaega o le VK

Ituaiga kulupu

A maeʻa le fausiaina o se nuʻu fou, o le a otometi lava ona tofia le ituaiga "Itulau lautele"lea e mafai ai e se tagata faʻaaoga ona avea ma se tagata fai saofaga. Afai e te manaʻo e faʻatapulaʻa le au maimoa, pe, mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le mea lomia e faʻamoemoeina mo se tagata matua, e tatau ona e tuʻuina atu le lautele i se vaega.

Faitau atili: Faʻafefea ona faaliliu le lautele o le lautele i le vaega VK

I le auala lava e tasi, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e tapunia le alalafaga e ala i le taliaina e oe lava ia tusi talosaga mai tagata faʻaoga.

Faitau atili: Faʻapefea ona tapunia le kulupu ma talia le talosaga VK

Faamatalaga

I luga o le itulau autū o le kulupu, e aunoa ma le toilalo, faaopoopo faʻamatalaga, i le suʻesuʻeina o tagata asiasi taitasi o le a mafai ona aʻoaʻoina mea uma e te manaʻomia e uiga i lau faʻalapotopotoga. E tutusa lelei le faʻaogaina o faʻamatalaga faʻamatalaga ma fesoʻotaʻiga faaopoopo tuʻuina i poloka faapitoa.

Aua le galo foi e uiga i le tulaga o le laina, faaopoopo i ai faamatalaga sili ona talafeagai. E masani lava, o lenei fanua e tumu i le faʻatagana a le kamupani poʻo le faʻasalalau faʻasalalau.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasaga VK group

Mamanu

Fausia se alalafaga faʻaaoga ma le avatar i le tuʻuina atu i lau logo le logo o lau faʻalapotopotoga. Afai e faʻatagaina oe e te iloa pe tala faʻatupeina, e mafai ona e suʻeina i le fatuina o se faʻamatalaga mataʻina faapitoa.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se avatar ma faʻamau mo le vaega VK

E fautuaina e faʻaopoopo se lisi e mafai ai ona vave alu i se vaega patino o lau vaega. Mo nei faʻamoemoega, e mafai ona e faʻaogaina uma le wiki ma le faʻaaogaina o talosaga faʻapitonuʻu.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se lisi i le vaega VK

I le faagasologa o le galulue faatasi ma le mamanu vaaia o tagata lautele, ia mautinoa ia mulimuli i faatonuga e uiga i le saʻo saʻo o ata i totonu o le vaega.

Faitau atili: O le saʻo saʻo o ata i le vaega VK

Lomiga

E pei ona taua i se tasi o mataupu ua taua i luga, o lomiga i luga o le puipui e tatau ona fetaui ma le autu a le nuu ma foliga foliga tutusa lelei. I le taimi lava e tasi, i le amanaʻiaina o le taulaiga o tagata lautele, o le aofaʻi o faʻamatalaga e lafoina e tatau ona laʻititi.

Manatua: O pepa e tatau ona tuʻuina atu e fai ma sui o se kulupu, ae le o tagata e faaaogaina.

O tala e aupito sili ona taliaina mo pou o ni tala patino e fesoʻotaʻi ma gaoioiga a le faʻapotopotoga. I le faʻatusatusaina o lenei mea, e mafai ona e lafoina faʻamaumauga o faamaumauga mai le upega tafaʻilagi a lau kamupani o ni lomiga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tuʻu se faamaumauga e fai ma sui o le kulupu VK

Sui

Siaki i taimi uma le lisi o tagata o le kulupu (e tusa lava pe tapunia le alalafaga) mo le i ai o taifau - tagata na faʻaaogaina a latou tala pe faʻamau. Afai o na itulau o loʻo totoe i le lisi, e ono afaina tele ai fuainumera o le vaega i le lumanaʻi.

E sili ona lelei le faʻafaigaluegaina o tagata poʻo le faʻaaogaina o le VK API e fatu ai galuega faapena ma faia se tusi talosaga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese se sui mai le kulupu VK

Vaega

O vaega sili ona taua, e pei o "Faamaumauga Vitio" poʻo "O lipine leo"e tatau ona tapunia. E le gata i lea, e tatau ona e faʻaopopo i na itulau na o tusiga a le tusitala o lau faalapotopotoga.

Afai e te le amanaiaina lenei tulafono ma lafoina faamaumauga a se tasi tagata, e mafai ona poloka le nuu, e oo lava i se tapuni tapuni.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo ata ma vitio VK

Oloa

Afai o lau pisinisi e fausia i luga o le faʻatau atu o soʻo se oloa, e taua tele le faʻaaogaina o gafatia o le vaega talafeagai. E le gata i lea, atonu e te fiafia i le faʻatonuga e faatatau i le faagasologa o le fatuina o se faleoloa i le initaneti VKontakte.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopoopo oloa i le kulupu ma fatuina se faleoloa i le initaneti VK

Faasalalauga

O le faʻalapotopotoga a le PR o le autu pito sili lea ona faigata, aua e manaʻomia ai se tulaga tulaga ese i tulaga taʻitasi. I se tulaga lautele, e tatau ona e malamalama o le faalauiloaina e tatau ona faasalalauina uma i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani, e ala i le faaopoopoina o le afifi tutusa, ma i isi vaega o loʻo tutusa ma autu.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻalauiloa VK

Faaiuga

O faʻamatalaga o loʻo taʻua i le gasologa o le tusiga o le a mafai ai e oe ona fausia se faʻalapotopotoga e faʻapipiʻiina mo pisinisi ma puipuia mai le puipuia mai. I le tau o faasalalauga ma le filifilia lelei o anotusi, e mafai ona faatosina tagata fou i gaoioiga a le faalapotopotoga. Afai ua matou misia se mea pe i ai ni au fesili, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi mai i matou i faʻamatalaga.