Faʻamaumauga Faʻamatalaga Faʻafouina Stellar Phoenix Toe Faʻafouina Faʻamaumauga

Ma le isi mea e uiga i le polokalama faʻafouina o le komepiuta: o le taimi lenei o le a tatou vaʻavaʻai pe o le a se mea e pei o le Stellar Phoenix E mafai ona ofoina atu e le Windows Data Recovery i lenei itu. Ou te maitauina i nisi o faʻasalalauga mai fafo o lenei ituaiga o polokalama a Stellar Phoenix i se tasi o avanoa muamua. E le gata i lea, o loʻo i ai foi isi oloa gaosi a le tagata e ona le atinaʻe: NTFS Recovery, Recovery Photo, ae o le polokalame na vaʻai i ai iinei e aofia ai mea uma o loʻo i luga. Vaʻai foi: 10 polokalama e faʻaaogāina ai faʻamaumauga e aunoa ma se totogi

E totogi le polokalama, ae ae leʻi faʻatau, e mafai ona e sii mai i lau komepiuta, amata saili mo faila faila ma faʻamaumauga, vaai mea na tutupu (e aofia ai le faʻatalanoaina o ata ma isi faila) ma a maeʻa ona fai se filifiliga faʻatau. Polokalama faʻapipiʻi lagolago o NTFS, FAT ma exFAT. E mafai ona e siiina le polokalama mai le upega tafaʻilagi aloaia www.stellarinfo.com/ru/

Toe maua mai faamaumauga mai le seti disk i Stellar Phoenix

O le faamalama autu a le polokalama e aofia ai galuega autu e tolu e toe faaleleia ai:

  • Aveina le Toe Faʻaleleia - saili mo ituaiga uma o faila i luga o lau puʻupuʻu, flash drive poʻo isi leʻa. E lua ituaiga o numera - Faʻamau (masani) ma Advanced (alualu i luma).
  • Toe Faʻaleleia o Ata - e vave ona suʻesuʻeina ata pueina, e aofia ai i luga o se pepa ua uma ona faatulagaina, ae peitai, o se sailiga e mafai ona faia i luga o le disaki pe afai e te manaʻomia le toe faʻaleleia o ata - e mafai ona faʻavave le faagasologa.
  • O le mea kiliki Click here to Search Lost Galuega ua mamanuina e suʻe ai vaega ua leiloloa i luga o le taavale - e aoga le taumafai pe ae vaʻai i se feau e taʻu mai ai e le o faʻatulagaina le disasite pe ae faʻafesoʻotaʻi le afi moli pe faʻafuaseʻi ona iloa le faila o le RAW.

I loʻu tulaga, o le a ou faʻaaogaina le Drive Recovery i Advanced mode (o lenei tulaga e aofia ai le sailia o vaega ua leiloloa). I luga o le suega masini ata ma pepa na ou tapeina na tuʻuina atu, ma mulimuli ane na ou faatulagaina le disk mai le NTFS i le FAT32. Seʻio tatou vaai po o le a le mea e tupu.

E faigofie lava taga uma: filifili se disk po o se vaeluaina i le lisi o masini fesoʻotaʻi, filifili le ala ma kiliki le "Scan Now" button. Ma le faatalitali pe a uma lena. E tatau ona fai mai mo le 16 GB le kiliva e tusa ma le itula (i le masani masani - i ni nai minute, ae leai se mea na maua).

Ae peitaʻi, a faʻaaogaina le Avanoa Faʻatonu, e le mafai foi e le polokalame ona maua se mea, e le masani ai, ona o nisi polokalama saoloto mo le toe maua mai o le data, lea na ou tusia muamua, na faia ai se galuega sili ona lelei i le tulaga tutusa lava.

Toe faʻaleleia ata

I le amanaia ai le mea moni e faapea o le faatulagaga ua i ai ni ata (pe, ae, na o ata), na ou filifili ai e faataitai le Photo Recovery option - o le tele lava o le taavale na faaaoga, lea i le taimi muamua o taumafaiga e lua na sili atu ma le itula e toe faafoi ai faila faila.

O le toe faʻaleleia o ata na manuia

Ma o le a le mea tatou te vaʻaia e ala i le faʻataʻitaʻiina o le toe faʻaleleia o ata? - O ata uma o loʻo i ai ma mafai ona maimoa. E moni, pe a taumafai e toe faʻafoʻi, ua talosaga le polokalama e faʻatau.

Tusi le polokalama e toe faʻaleleia ai faila

Aisea i lenei mataupu na mafai ai ona matou sailia faila ua faamatuu (e tusa lava pe na o se ata), ae o le "alualu i luma" numera - leai, ou te le malamalama. Mulimuli ane, sa ou taumafai i le tele o filifiliga o le toe maua mai o fuainumera mai le lava taavale e tasi, o le taunuuga e tutusa lava - e leai se mea e maua.

Faaiuga

Ou te lei fiafia i lenei oloa: polokalama e leai se totogi mo le toe maua mai o faamaumauga (i soo se tulaga, o nisi oi latou) sili atu, nisi o galuega faatino (galue ma ata o faigata faigata ma le komepiuta USB, toe faaleleia mai le RAID, se lisi lautele o polokalama faakomepiuta e lagolagoina) , o loʻo i ai se masini komepiuta e tutusa ma le tau, i le Stellar Phoenix Windows Data Recovery pe o.