Fausia se atigipusa i le ICO i le initaneti


O se vaega taua o uepisaite faaonapo nei o le faletusi Favicon, lea e mafai ai ona e vave iloa se punaoa faapitoa i le lisi o nusipepa tafaoga. E faigata foʻi ona vaʻaia se polokalame komepiuta e aunoa ma sona lava tulaga faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, o upega tafaʻilagi ma polokalama faakomepiuta i lenei mataupu ua tuʻufaʻatasia e se faʻamatalaga e le manino - o latou uma e faʻaogaina ata i le faatulagaga ICO.

O nei ata laiti e mafai ona fatuina e avea o se taunuuga o polokalame faapitoa, faʻapea foi ma le fesoasoani o auaunaga i le initaneti. I le auala, o le tele lea e sili atu ona lauiloa mo ia faamoemoega, ma o le a matou talanoaina nisi o ia punaoa i oe i lenei tusiga.

Faʻapefea ona fatuina se ICO i le initaneti

O le galulue faʻatasi ma ata tifaga e le o se laupepa sili ona lauiloa o 'upega tafaʻilagi, e ui i lea, e tusa ai ma le fausiaina o ata, e mautinoa lava o se mea e filifili mai. E ala i le taʻiala o le faʻatinoga, o ia punaoa e mafai ona vaevaeina i latou ia e te tusia ai se ata, ma nofoaga e mafai ai e oe ona suia se ata ua maeʻa ile ICO. Ae faʻaaogaina uma lava afi afi afi.

Metotia 1: Faʻamatalaga X-Icon

O lenei auaunaga o le tali aupito sili lea ona aoga mo le fatuina o ata ICO. O le 'upega tafailagi e mafai ai e oe ona tusi faʻamalosi le ata i le lima pe faʻaaoga foʻi le ata ua uma ona saunia. O le aoga sili o le mea faigaluega o le mafai lea ona auina atu i fafo ata ma iugafono e oʻo i le 64 × 64.

Faʻamaumauga i le Initaneti X-Icon Editor

  1. Ina ia fatuina se ICO i le X-Icon Editor mai se ata ua i luga o lau komepiuta, kiliki le sootaga i luga ma faʻaaoga le ki "Faaulufaleina mai".
  2. I le faamalama pop-up, kiliki "Upload" ma filifili le ata na manaʻomia i Explorer.

    Filifili le telē o le icon icon and click "Lelei".
  3. E mafai ona e suia le ata o le a maua i le loto ma meafaigaluega a le faila fale. Ma ua faatagaina e galue ma le tele naua avanoa o ata taʻitasi.

    I le faatonu lava e tasi, e mafai ona e fatuina se ata mai le vevela.

    Ina ia faʻamuamua le taunuʻuga, kiliki le ki. "Ulutala", ma alu e download le icon maeʻa, kiliki "Fafo atu".

  4. Ona faatoa kiliki lea o le faʻamatalaga "Faʻailoa atu lau faʻamaonia" i totonu o le faamalama pop-up ma le faila i le faʻaopoopoga talafeagai o le a teuina i le mafaufau o lau komepiuta.

O lea la, afai e te manaʻomia le fatuina o se seti o ata talitutusa tali eseese - e leai se mea sili atu nai lo le X-Icon Editor mo nei faamoemoega, o le ae le mauaina.

Metotia 2: Favicon.ru

Afai e te manaʻo e faʻailogaina se icon favicon ma se iugafono o le 16 × 16 mo ​​le 'upega tafaʻilagi, o le gagana Lusia i le initaneti Favicon.ru e mafai foi ona avea o se mea sili ona lelei. E pei ona iai i le tali muamua, iinei e mafai ona e tusia le ata oe lava, valivali ese pixel taitasi, pe fatu se favicon mai le ata ua maeʻa.

Faʻamau i luga ole laiga Favicon.ru

  1. I luga o le itulau autu o le generator generator, o meafaigaluega uma e manaʻomia e vave ona maua: i luga o le pepa mo le faʻapipiʻiina o le ata ua maeʻa i lalo o le faʻamaufaʻailoga, o loʻo i lalo le vaega faʻasino.
  2. Ina ia maua se faʻataʻitaʻiga e faʻavae i le ata o loʻo i ai, kiliki le ki. "Filifili se faila" i lalo o le ulutala "Fai se mea alofa mai le ata".
  3. A uma ona tuʻuina atu le ata i luga o le 'upega tafaʻilagi,' oti, pe'ā tatau, ma kiliki "Lisi".
  4. Afai e manaʻo ai, faʻaeʻe le faʻamalo i luga o le faʻailoga ulutala. "Tusi se ata tusi".

    Faatasi ai ma le fesoasoani a le lava tapoleni, e mafai ona e tusia se ata ICO oe lava ia, valiina ia pi taitasi i luga.
  5. O le taunuuga o la latou galuega, ua valaʻauina oe e matau i le fanua Ulutala. O iinei, e pei ona teuteu le ata, o suiga uma lava ua faia i luga o le tapoleni ua faamaumauina.

    Ina ia saunia le mea mo le downloadina i lau komepiuta, kiliki "Download Favicon".
  6. I le itulau e tatala ai, kiliki i luga o le ki. "Download".

O se taunuuga, o se faila ICO e teu i lau PC, o se ata 16 × 16 pika. O le auʻaunaga e lelei atoatoa mo i latou e naʻo le manaomia ona sui le ata i totonu o se tamai ata. Ae peitai, o le faʻaalia o mafaufauga i Favicon.ru e le faasaina.

Metotia 3: Favicon.cc

E talitutusa ma le muamua na i ai i le igoa ma le faʻatinoina, ae sili atu le televave o moli eletise. I le faaopoopo atu i le fatuina o ata masani 16 × 16, o le auaunaga e faigofie ai ona tusi ata fiafia favicon.ico mo lau 'upega tafaʻilagi. I le faʻaopoopoga, o le punaoa o loʻo i ai le faitau afe o faʻamaufaʻailoga masani e maua mo le maua fuaina mai.

Faʻamatalaga Favicon.cc i le initaneti

  1. E pei ona i luga o nofoaga o loʻo taʻua i luga, ua valaʻaulia oe e amata galue faʻatasi Favicon.cc mai le itulau autu.

    Afai e te manaʻo e fatu se faʻamalo mai le maoaʻe, e mafai ona e faʻaaoga le tapoleni, lea e nofo i le ogatotonu o le atinaʻe, ma meafaigaluega i le koluma i le taumatau.

    Ia, ina ia liua se ata o loʻo i ai, kiliki le ki. "Ata o Faaulufaleina" i le lisi i le agavale.

  2. Faaaogaina o le ki "Filifili se faila" filifili le ata na manaʻomia i le matalama o Navu ma filifili pe tausia le tonu o le ata ua faʻatūina ("Taʻu fua") pe fetaui i latou i le sikuea ("Suʻe i le faʻamaufaʻailoga faʻamau").

    Ona kiliki lea "Upload".
  3. Afai e manaʻomia, ia faʻasaʻo le faʻamaonia i le faatonu ma, afai e fetaui mea uma, alu i le vaega "Ulutala".

  4. E mafai ona e vaʻaia le auala o le a foliga mai ai le sauni sauni i se laasaga o faʻamaumauga po o se lisi o faʻamau. E fetaui mea uma ia te oe? Ona sii mai lea o le atigipusa ma le kiliki le kiliki i le ki. Favicon.

Afai e le faʻalavelave oe i le Igilisi Peretania, ona leai lea o ni finauga e fiafia ai e galue ma le auaunaga muamua. I le faaopoopo atu i le mea moni e mafai e Favicon.cc ona faatupuina ata mataʻutia, o le punaoa foi e iloa saʻo ai le manino i luga o ata na faaulufaleina mai, lea, e le o le mea lea, o le a le maua le lanu gagana Rusia.

Metotia 4: Favicon.by

O le isi faʻamatalaga o le generator icon icon mo nofoaga. E mafai ona faia ni ata mai le maʻila poʻo luga o le faʻavae o se ata patino. O eseesega, e mafai ona e filifilia le galuega o le faʻauluina mai o ata mai 'upega tafaʻilagi a isi' upega tafaʻilagi ma se atunuʻu sili ona lelei ma faigofie.

Faʻamatalaga Favicon.by i le initaneti

  1. E ala i le faʻatautaia o le fesoʻotaiga i luga, o le a e vaʻaia le seti masani o meafaigaluega, o se tapoleni mo le tusia ma se pepa mo le faʻauluina o ata.

    O lea, lafo le ata ua maeʻa i luga o le 'upega tafaʻilagi pe tusi se ata o oe lava.
  2. Vaai i le ata vaaia o le auaunaga i le vaega "O lau taui" ma taomi le faamau "Download manaoga".

  3. E ala i le mulimuli i laasaga nei, oe teuina le faila ICO maeʻa i lau komepiuta.

I le tulaga lautele, e leai ni eseesega i le galuega ma auaunaga ua uma ona talanoaina i lenei tusiga, ae ui i lea, Favicon.by punaoa e sili atu ona lelei ona kopiina i ata ile ICO, ma e faigofie lava ona matauina.

Metotia 5: Initaneti-Faʻafouina

E foliga mai ua uma ona e iloa lenei 'upega tafaʻilagi e pei o se faʻafesoʻotaʻiga faila i luga ole laiga. Ae le o tagata uma latou te iloa o se tasi lea o meafaigaluega aupito sili mo le faaliliuina o soʻo se ata i ICO. I le gaosiga, e mafai ona e mauaina ni ata ma ni iugafono e oo atu i le 256 × 256 pika.

Auaunaga i le Initaneti-Faʻafeiloaʻi

  1. Ina ia amata fatuina se atigipusa e faʻaaoga ai lenei punaoa, ia muamua faʻapipiʻi le ata oe manaʻomia i le 'upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai le ki "Filifili se faila".

    Po o le tuʻuina atu o se ata e ala i le fesoʻotaʻiga pe mai le faʻamalama o le ao
  2. Afai e te manaʻomia se faila ICO ma se faʻamaoniga patino, mo se faʻataʻitaʻiga, 16 × 16 mo ​​le faʻatau, i le "Toe Faʻafou" vaega "Faʻatonu Autu" Ulufale i le lautele ma le maualuga o le aumalaga i le lumanaʻi.

    Ona faatoa kiliki lea o le faamau. "Liliu Mai".
  3. A mavae ni nai sekone o le ae mauaina se savali e pei "Na faʻaliliuina lelei lau faila"ma o le ata o le a otometi lava ona teuina i le mafaufau o lau komepiuta.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, fatuina o le ICO icon e faʻaaoga ai le Initaneti-Convert site o se faʻalavelave, ma e faia lenei mea i nai nai kiliki kiliki.

Tagai foi:
Suʻe le PNG i le ICO image
Faʻafefea ona liua JPG i ICO

Ae o le a le auaunaga e faʻaaoga mo oe, e na o le tasi lava le nuance, ma o loʻo taoto i le mea e te fuafua e faʻaaoga ai ata na gaosia mo. O lea la, afai e te manaʻomia se favicon-icon, o le a matua galue lava nisi o mea faigaluega i luga. Ae mo nisi faʻamoemoega, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻapipiʻiina le polokalama, o ata ICO o se eseesega tele e mafai ona faʻaaogaina, o lea i ia tulaga e sili atu le faʻaogaina o faʻafitauli lautele e pei o le X-Icon Editor poʻo le Online-Convert.