Faʻapefea ona fatuina se faleoloa i le initaneti VKontakte

I le faiga o le Windows operating system, e tele naua mailei ma faiga faʻavae, o se seti o laina mo le faʻatulagaina o vaega eseese o le OS. Faatasi ai ma i latou o se mailei na taʻua "Faiga Faʻavae mo le Puipuiga o le Atunuu ma o ia e nafa ma le faʻasaʻoina o le puipuiga o auala o Windows. I le tusiga o aso nei, o le a tatou talanoaina vaega o le meafaigaluega ua taua ma talanoaina o latou aafiaga i luga o fegalegaleaiga ma le faiga.

Faʻatulagaina "Faiga Faʻavae Falepuipui" i le Windows 10

E pei ona e iloa mai le palakalafa muamua, o le faiga faʻavae ua taua e aofia ai ni vaega, o ia mea uma ua faʻaputuina ia te ia lava ia faʻataʻitaʻiga mo le faatonutonuina o le malupuipuia o le OS lava ia, tagata faʻaoga ma fesoʻotaʻiga pe a fesuiai faʻamatalaga. O le a talafeagai le tuʻufaʻatasia o taimi i vaega taʻitasi, o lea ia vave amataina se auiliiliga auiliili.

Amata "Faiga Faʻavae mo le Puipuiga o le Atunuu i se tasi o auala e fa, o le a aoga ia mea taitasi i nisi tagata e faaaogaina. I le tusiga i luga o le sootaga lea e mafai ona e faamasani ia oe i metotia taʻitasi ma filifili le mea talafeagai. Ae peitai, matou te mananao e tosina atu oe i le mea moni e faapea o ata uma na faaalia i le asō na faia i totonu o le faamalama o le meafaigaluega, ae le oi totonu o le komiti o tulafono a le vaega, o le mafuaaga lea e tatau ai ona e amanaʻia foliga o fesoʻotaʻiga.

Faitau atili: Faʻamaumauga o le puipuiga malu i totonu o le Windows 10

Faiga Faʻavae

Tatou amata i le vaega muamua e taʻua "Aiaiga Tau Tupe". Faʻateleina ma tatala le vaega. Faiga Faʻavae a Password. I le itu taumatau, e te vaʻai i se lisi o faʻataʻitaʻiga, o ia mea uma e nafa ma le faʻagata poʻo le faia o taga. Mo se faataitaiga, i le fuaiupu "O le umi o le motusia o le upu" oe faʻamaonia patino le numera o tagata, ma i totonu "Taimi laʻititi le palakalafa" - le numera o aso e taofia ai lona suiga.

Faalua-lua i luga o se tasi o tuaoi e tatala ai se isi faamalama ma ona meatotino. I le avea ai o se tulafono, e i ai se numera faatapulaaina o kuluma ma faatulagaga. Mo se faataitaiga, i totonu "Taimi laʻititi le palakalafa" na o oe naʻo le numera o aso.

I le lisi "Faamatalaga" saili se auiliiliga auiliili o tulaga taʻitasi mai le atinaʻe. E masani lava ona tusia lautele, ae o le tele o faamatalaga e le aoga pe manino foi, o lea e mafai ai ona aveesea, ua na o mea taua lava ia e faailoa ai ia te ia lava.

I le faletusi lona lua "Faiga faavae o loka tapunia" e tolu aiaiga. E mafai ona e setiina le taimi seia maeʻa le loka loka, o le faitotoʻa pupuni (le numera o faʻamaumauga o faʻaulufalega i totonu o le polokalama) ma le umi o le poloka o le faʻailoa o le tagata. Faʻafefea ona seti taʻitasi, ua uma ona e aʻoaʻoina mai faʻamatalaga o loʻo i luga.

Faʻapolokiki i le lotoifale

I le vaega "Faʻapolokiki i le lotoifale" aoina mai vaega e tele o faʻasologa, vaevaeina e api. Muamua ei ai lona igoa "Faiga Faavae o Suetusi". Faʻasalaga, o le sueina o suʻega o se faʻataʻitaʻiga lea mo le tulituliloaina o gaioiga a se tagata faʻaoga ma a latou isi faʻaulufalega i le mea na tupu ma le log log. I le taumatau e te vaʻai i ni nai mea. O latou igoa e tautala mo i latou lava, o lea e ese ai le nonofo i luga o mea taitasi e leai se uiga.

Afai ua seti le tau "Leai se suetusi", o le a le siakiina taga. I meatotino e lua filifiliga e filifili mai - "Le toilalo" ma "Manuia". Togi se tasi oi latou poʻo le toʻalua i le taimi e tasi e teu ai galuega manuia ma faʻavevesi.

I le faila "Tofiga Tatau a Tagata" faʻaopoopoina tulaga e mafai ai e vaega faʻapitoa ona avanoa e faatino nisi o faʻasalalauga, e pei o le taina i totonu o se auaunaga, o le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti, faʻaeʻe pe aveese avetaavale masini ma sili atu. Faamasani oe lava i manatu uma ma a latou faʻamatalaga, e leai se mea faigata e uiga i ai.

I totonu "Meatotino" E te vaʻaia se lisi o vaega faʻapitoa e faʻatagaina e faia se gaioiga tuʻufaʻatasia.

I se isi faamalama, faaopoopo i ai vaega o tagata faaaoga pe na o ni tala patino mai komepiuta i le lotoifale. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le faʻamaonia le ituaiga o mea faitino ma lona nofoaga, ma a uma le toe faʻafouina o le komipiuta, o le a aoga suiga uma.

Fuaiupu "Polokalama Puipuiga" e faʻamaoni i le faʻamautinoaina o le malupuipuia o faiga faʻavae muamua e lua. O le mea lea, iinei e mafai ona e faia se suega suʻega lea o le a faʻagataina ai le polokalama pe afai e le mafai ona faaopoopo faʻamaumauga e suʻe tutusa i le ogalaau, pe seti se tapulaa i luga o numera o taumafaiga e ulufale ai i se upu faʻaulu. E sili atu ma le tolusefulu tafaʻi iinei. E mafai ona vaevaeina i ni vaega - sueina faasuetusi, fefaʻatauaʻiga fesoʻotaʻiga, faʻatautaia o faʻamatalaga a le aufaipisinisi, fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, masini, ma le saogalemu o fesoʻotaʻiga. I totonu o meatotino ua faʻatagaina oe e faʻagaoioia pe faʻaletonu nei tulaga taʻitasi.

Faʻamatalaga Mataʻitu Puipui a le Windows i Advanced Security Mode

"Mataʻitūina le Puipui o le Defender Windows i Advanced Security Mode" - o se tasi o vaega sili ona faigata "Faiga Faʻavae mo le Puipuiga o le Atunuu. Na taumafai le au atiaʻe e faʻafaigofie le faagasologa o le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga mai fafo e ala i le faʻaopoopoina o le Seti Wizard, e ui i lea, o loʻo i ai pea i le faʻaaogaina o le aufaigaluega le faigata i mea uma, ae o nei tulaga e seasea manaʻomia e se faʻalapotopotoga o tagata faʻaoga. O iinei e mafai ai ona e faia tulafono mo polokalama, vaʻa poʻo fesoʻotaʻiga faʻatulaga. E te poloka pe faʻatagaina le fesoʻotaʻiga e ala i le filifilia o le fesoʻotaiga ma le vaega.

I lenei vaega, o le ituaiga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ua fuafuaina - vaʻavaʻavaʻa, server-server, faʻaoga, pe tuusaʻo mai le faʻamaoni. E leai se lagona e nofo ai i luga o tulaga uma, aua e aoga tele mo pulega faʻapitoa, ma e mafai ona latou tutoatasi le mautinoa o fesootaiga mai fafo ma fafo atu.

Lisi Aiaiga Lisi Lisi o Fesootaiga

Faʻalogo i se isi tusi. "Faiga Faavae o le Lisi o Lisi o Fesootaiga. Ole numera o faʻamaufaʻailogaina o loʻo faʻaalia iinei e faʻalagolago i fesoʻotaʻiga i luga o le Initaneti ma gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, aitema "Fesoʻotaʻiga Le Tasi" poʻo "Faʻamatalaga o Fesootaiga" o le ai ai i taimi uma "Network 1", "Network 2" ma isi mea - fuafua i le faʻatinoga o lau siosiomaga.

I meatotino e mafai ona e faʻamaonia ai le igoa o le fesoʻotaiga, faʻaopoopo faʻatagaga mo tagata faʻaoga, seti lau lava faʻamaufaʻailoga pe seti le nofoaga. O nei mea uma e avanoa mo tulaga taʻitasi ma e tatau ona faʻaaoga ese. A uma ona faia ni suiga, aua nei galo ona faʻaaogaina ma toe faʻafouina le komepiuta ina ia faʻamalosia. O nisi taimi atonu e te manaʻomia le toe toe faʻaaogaina o le uila.

Faiga faavae lautele

Vaega aoga "Aiaiga Autu a le Malo" O le a naʻo latou o loʻo faʻaaogaina komepiuta i totonu o le atinaʻe, lea e aofia ai le lautele o tagata ma nofoaga autu mo le faʻatinoina o faʻatinoga faʻapitoa poʻo isi manipisi puipuia. O nei mea uma e mafai ai ona fetuunaʻi le mataʻituina o sootaga faʻalagolago i le va o masini, tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga mautu ma malupuipuia O suiga e faʻalagolago i le malosi o le ofisa o loia.

Talosaga Faʻafoega o Faʻamatalaga

I totonu "Aiaiga Faʻafoega o Faʻamaumauga" meafaigaluega o loʻo i ai "AppLocker". E aofia ai le tele o ituaiga o galuega ma faʻatulagaga e mafai ai e oe ona fetuunai le galuega ma polokalama i lau PC. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ai e oe ona faia se tulafono e faʻasaina ai le faʻalauiloaina o talosaga uma sei vagana ai faʻamaonia, poʻo le setiina o se tapulaa i le suia o faila e ala i polokalama, e ala i le faia o ni finauga ma ni tuusaunoaga. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga atoa e uiga i le meafaigaluega na taʻua i totonu o faʻamaumauga aloaia a Microsoft, o mea uma lava o loʻo tusia ai iina i se auala sili ona auiliili, faatasi ai ma se faʻamatalaga o mea taitasi.

AppLocker i le Windows operating system

Ae mo le lisi "Meatotino", o iinei o le tulafono faafoe o loʻo faʻapipiʻiina mo le aoina, mo se faʻataʻitaʻiga, faila e mafai ona faʻaaogaina, faila o Windows, tusitusiga ma faʻapipiʻiina talosaga. E mafai ona faʻamalosia itu aoga taʻitasi, faʻasese ai isi tapulaʻa. "Faiga Faʻavae mo le puipuiga malu.

Aiaiga Puipuiga o le IP i luga o Komipiuta i totonu

Faʻatonu i le vaega "Faiga Faʻavae mo le Puipuiga o le Puipuiga o le Puipuiga i le Lotoifale" e iai ni mea e talitutusa ma mea o loʻo maua i le 'upega tafaʻilagi o le alalaupapa, mo se faʻataʻitaʻiga, le aofia ai o le faʻataunuʻuina o fefaʻatauaiga poʻo lona faʻamamaina. O le tagata lava ia na ia faia se numera e le faatapulaaina o tulafono e ala i le fausia i le Creation Wizard, ua faamaotiina ai auala faalilolilo iina, tapulaa i le faasalalauga ma le taliaina o feoaiga, ma toe faagaoioia le faamamaina e tuatusi IP (faatagaina pe teena le fesootaiga i le fesootaiga).

I le sikikopipilama i lalo o le a mafai ona e vaʻai i se faʻataʻitaʻiga o se tasi o ia tulafono o fesootaiga ma isi komepiuta. O se lisi lenei o filiga IP, a latou taga, auala faʻamaonia, pito i tua ma ituaiga o fesoʻotaʻiga. O nei mea uma na faʻatulaga e le tagata faʻaaoga ma le lima, e fuafua i ona manaʻoga mo le filigaina o le felauaiga ma le taliaina o auala mai isi punaoa.

Faiga Faʻavae Autu o Faiga Faʻavae Suʻega

I se tasi o vaega muamua o lenei tusiga, ua uma ona e masani i suegatusi ma a latou faatulagaga, ae ui i lea, o loʻo i ai isi vaega faʻaopoopo o loʻo aofia ai i se isi vaega. O lea ua e vaʻavaʻai i se gaioiga sili atu le suʻega - foafoaga / faamutaina o faagasologa, suiga o le faila faila, resitala, faiga faʻavae, pulega o vaega o faʻamatalaga faʻaaoga, tusi talosaga, ma le tele o mea e mafai ona e faamasaniina oe lava.

Fetuunaiga o tulafono faafoe o loʻo faʻatinoina i le auala e tasi - na e manaʻomia ona e siaki "Manuia", "Le toilalo"e amata ai le saogalēmū o le taina ma le taina.

I luga o lenei masani ma "Faiga Faʻavae mo le Puipuiga o le Atunuu i le Windows 10 ua maeʻa. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o loʻo i ai le tele o laina sili ona aoga e mafai ai e oe ona faʻatulagaina se polokalama lelei puipuiga. Matou te fautua malosi atu ao leʻi faia nisi suiga, suesue ma le faaeteete le faʻamatalaga o le parakalafa ia lava ina ia malamalama ai i ana faiga faʻavae galue. O le faʻataʻitaʻia o nisi o tulafono e taʻitaʻia ai i nisi o faafitauli ogaoga o le OS, o lea ia faia lelei mea uma.