Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se komepiuta i le Wi-Fi

I lenei tusiga o le a ou talanoa pe faʻapefea ona e faʻafesoʻotaʻi lau komepiuta i le Initaneti e ala i le Wi-Fi. O le a faʻatatau i PC vaʻaia, lea, mo le tele o vaega, e le o iai lenei tulaga e ala i le le manuia. Ae ui i lea, o lo latou fesoʻotaʻiga i le 'upega o fesoʻotaiga e avanoa e oʻo lava i se tagata faʻapitoa.

I aso nei, pe a toetoe lava o fale uma ei ai le telefoni i le Wi-Fi, faʻaaogaina se uaea e faʻafesoʻotaʻi ai se PC ile Initaneti atonu e le talafeagai: e le talafeagai, o le nofoaga o le router i luga o le masini komepiuta poʻo le komepiuta (e masani lava o le mataupu) e mamao mai le lelei, e le o se mea e le mafai ai ona latou taulimaina se fesoʻotaiga vavave.

O mea e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai lau komepiuta i le Wi-Fi

Pau lava le mea e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai lau komepiuta i se 'upega tafaʻilagi e faʻapipiʻiina i se mea faʻapipiʻi Wi-Fi. I le taimi lava e maeʻa ai, e pei lava o lau telefoni, laulau po o le komepiuta, o le a mafai ona galue i luga o le upega tafailagi e aunoa ma le telefoni. I le taimi lava e tasi, o le tau o lea ituaiga masini e le maualuga i luga ma o le tau e sili atu ona faigofie mai le 300 rubles, o mea sili ona matagofie e tusa ma le 1,000, ma o le tumutumu o le tumutumu o le 3-4,000. Faʻatau saʻo i soʻo se faleoloa komepiuta.

Faʻaoga Wi-Fi mo le komepiuta e lua ituaiga autu:

  • USB Wi-Fi adapter, e fai ma sui o se masini pei o se masini komepiuta USB.
  • O se laupapa komepiuta eseese, lea e faʻapipiʻi i totonu o le PCI poʻo le PCI-E, e mafai ona fesoʻotaʻi se tasi pe sili atu o aneta i le laupapa.

E ui i le mea moni o le filifiliga muamua e sili atu le taugofie ma sili atu ona faigofie ona faʻaaoga, ou te fautuaina le lua lona lua - aemaise lava pe afai e te manaʻomia se faʻamaoniga mautinoa ma le lelei fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo. Ae peitai, e le o lona uiga e leaga le faila USB: ia faʻafesoʻotaʻi se komepiuta i Wi-Fi i se fale masani, i le tele o tulaga o le a lava lea.

O le tele o mea faʻapipiʻi faigofie e lagolagoina le 802.11 b / g / n 2.4 GHz faʻavae (pe afai e te faʻaaogaina le 5 GHz wireless network, ia teu lenei mea i lou mafaufau pe a filifilia se adapter), ei ai foi nisi e ofoina 802.11 ac, ae toaitiiti e iai ni tagata e faigaluega i lenei faiga, ma afai oi ai - o nei tagata ma e aunoa ma aʻu faatonuga latou te iloa le mea.

Faʻafesoʻotaʻi le faʻaoga Wi-Fi i le PC

O le faʻaogaina o se mea faʻapipiʻi Wi-Fi i se komepiuta e le faigata: pe a fai o se faʻapipiʻi USB, faigofie ona faʻapipiʻi i totonu o le fesoʻotaʻiga talafeagai o le komepiuta, pe a fai o totonu, ona tatala lea o le iunite o le komipiuta ua tapeina ma tuʻu le laupapa i le slot talafeagai, o le a le sese oe.

E aofia ai ma le masini o se avetaʻavale avetaʻavale ma, tusa lava pe faʻapitoa ona iloagofie le Windows ma mafai ai ona maua le fesoʻotaiga i luga o le initaneti, ou te fautuaina le faʻapipiʻiina o avetaavale ua tuʻuina atu, aua e mafai ona latou puipuia faafitauli. Faamolemole silasila: afai o loʻo e faʻaaogaina pea Windows XP, ona muamua lea o le faʻatauina o se mea faʻapipiʻi, ia mautinoa o loʻo faʻatupeina lenei faiga faʻaoga.

A maeʻa le faʻapipiʻi o le mea faʻapipiʻi, e mafai ona e vaʻai i fesoʻotaiga i luga o le Windows e ala i le kilikiina o le ata o le Wi-Fi i le faletusi ma fesoʻotaʻi atu ia i latou e ala i le ulufale atu i se upu faʻaulu.